dokror bey tahminlerime gore 5 haftalik hamileydim. bugun cok az kanamam geldi hemen hastaneye gittik. utrosonda kese gorunmedi. doktor kan tahlili istedi ve kan tahliline gore hcg degeri 1787 cikti
gebelik varmis ama iyi bi sonuc olmadigini soledi. bebe asprini pregestan verdi
sizce ne kadarlik hamileyim ve durumum cok mu ürkütücü
merhaba bora bey bende 12 haftalık hamıleyım bır kaç sorum olcak ben nerdeyse hergun 1,5 saat hafif tempoda yürüyüş yapıyorum bu sakıncalı mı acaba birde hamıle kalmadan öncede şimdide akıntım var kesilmedi bu bir tehlikemidir bebeğim için şimdiden teşekkürler
Hamilelikte yürüyüş ve yüzme en favori sporlar, en az yarım saat önerilir. Akıntının mikrobik açıdan değerlendirilmesini öneririm. Çoğu akıntı bildiğiniz üzere mikrobik değil fizyolojik.
ben daha öncede hamıle kalmadan önce akıntı için gittim mıkrobık oldugu söylenmedı doktorum bana gynomax verdi bu bir süre akıntım olmadı ve bu ilaçtan sonra hemen hamıle kaldım bır yıl olmadı bebegımız ama yıne devam ediyor doktoruma bunu söylemedım fitil verir diye fitilin bebege zararı olur mu acaba
merhaba kanamanız mı var mı dışarıdan yaniHerkese ıyı gunler utrosonuma bakarmısınız dusuk rıskım cok mu merak ediyorum kesede kanama var dedı ılaclar yazdı sızce cokmu dusuk rıskım bakarmısınız
Yok dısarıda kanmam benımmerhaba kanamanız mı var mı dışarıdan yani
İlaç falan verdi mi peki doktor bence korkmayın çoğu insan kanamayı dışarıdan da yaşadığı halde evladını kucağına alıyor iyi beslenip stres yapmayın elimizden bir şey gelmiyor dua edelim Rabbim evladınızı bağışlasınYok dısarıda kanmam benım
Ilac verdı hem progesteron bıde ıne verdı her havta ıneyı vurulcem havtaysda dk gıtcem nolcek bılmuyom uzuntume kac havtalık onuda soramadım hıc 4199 cıktı en son hcgİlaç falan verdi mi peki doktor bence korkmayın çoğu insan kanamayı dışarıdan da yaşadığı halde evladını kucağına alıyor iyi beslenip stres yapmayın elimizden bir şey gelmiyor dua edelim Rabbim evladınızı bağışlasın
Son adet tarihine göre hesapla kaç haftalık olduğunu ama kesede kanama varsa bir kaç gün geride kalmış olabilir ilaçlarını düzenli kullan bir dış gebelik bir düşük yaşadım ben de şimdi hamileyim henüz kalbini duymadım daha on gün var kontrole içim içimi yiyor ama günlerce ağlasam ne olacak çırpınsam ne olacak bizim elimizde olsa her şey keşke ben de iğne kullanıyorum ilaç kullanıyorum tedbir amaçlı gerisi Allah’ın bileceği iş üzme kendiniIlac verdı hem progesteron bıde ıne verdı her havta ıneyı vurulcem havtaysda dk gıtcem nolcek bılmuyom uzuntume kac havtalık onuda soramadım hıc 4199 cıktı en son hcg
Bende dıs gebelık bıde ocakta kurtaj olmustum herseyın hayırlısı ısallah bısey olmaz senınkıde saglıklı olurSon adet tarihine göre hesapla kaç haftalık olduğunu ama kesede kanama varsa bir kaç gün geride kalmış olabilir ilaçlarını düzenli kullan bir dış gebelik bir düşük yaşadım ben de şimdi hamileyim henüz kalbini duymadım daha on gün var kontrole içim içimi yiyor ama günlerce ağlasam ne olacak çırpınsam ne olacak bizim elimizde olsa her şey keşke ben de iğne kullanıyorum ilaç kullanıyorum tedbir amaçlı gerisi Allah’ın bileceği iş üzme kendini
Amin inşallah peki araştırma yapıldı mı ben de kan pıhtılaşması çıktı göbeğimden kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün genetik temiz çıktı kaybettiğim sağlıklı bi kız bebekti inşallah bu defa sağlıkla ilerlerBende dıs gebelık bıde ocakta kurtaj olmustum herseyın hayırlısı ısallah bısey olmaz senınkıde saglıklı olur
Bende yaptırdım bende var pıhtılasma ama bana ınesını nedense dk kulandırmıyo aspırın kulandırıyo suanlık 6 havtalıken olmustum ben kurtaj oldum sımdı bıda hamıleyım 25 bıda gıtcem dk sorcem bıda bu ıne konusunuAmin inşallah peki araştırma yapıldı mı ben de kan pıhtılaşması çıktı göbeğimden kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün genetik temiz çıktı kaybettiğim sağlıklı bi kız bebekti inşallah bu defa sağlıkla ilerler
Bazı doktorlar önemsemiyor haklısın belki de biz abartıyoruz ben iğneyi öğlen kullanıyorum gece de coraspin kullanıyorum haftada bir de düşük önleyici iğne kullanıyorum kese benim düşük yaptığımda bozuktu kanama da vardı kesede ama kesem bir hafta içinde düzeldi korkma yani benim düşüğüm kanamadan değil pıhtılaşmadan oldu bence haftaya düzelecekBende yaptırdım bende var pıhtılasma ama bana ınesını nedense dk kulandırmıyo aspırın kulandırıyo suanlık 6 havtalıken olmustum ben kurtaj oldum sımdı bıda hamıleyım 25 bıda gıtcem dk sorcem bıda bu ıne konusunu
Isallah duzelır havtaya gıdıp herseyı konuscem dk bursada olunca uzukta dk bıraz oyle zor oluyo ama yapacak bısey yok ısallah suan kulandıgım ılaclar ıyı gelır ama su ıne konusuna kavam takılıyo varsa nıye kulandırmıyo bılamıyom calespın kulanıyom oda gunde 1 deva ısallah bısey olmaz gıdeseye kadarBazı doktorlar önemsemiyor haklısın belki de biz abartıyoruz ben iğneyi öğlen kullanıyorum gece de coraspin kullanıyorum haftada bir de düşük önleyici iğne kullanıyorum kese benim düşük yaptığımda bozuktu kanama da vardı kesede ama kesem bir hafta içinde düzeldi korkma yani benim düşüğüm kanamadan değil pıhtılaşmadan oldu bence haftaya düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?