5 haftalık hamileyim, utrosonda kese görünmedi

Olma kendini yorma yat bir de içebiliyorsan kemik suyu et suyu gibi şeyler iç avakado ve ceviz ye abdest al elini karnının üstüne koy Allahümme ya Mubdiu de 99 defa inşallah güzel olacak korkma

Olma kendini yorma yat bir de içebiliyorsan kemik suyu et suyu gibi şeyler iç avakado ve ceviz ye abdest al elini karnının üstüne koy Allahümme ya Mubdiu de 99 defa inşallah güzel olacak korkma
Tk ederım yapam dedını ben kurtaj oldum onda cok mıde bulantım oldu bunda hıc olmuyo

Tk ederım yapam dedını ben kurtaj oldum onda cok mıde bulantım oldu bunda hıc olmuyo
Her hamilelik farklı benim de dış gebelikte hiç yoktu bulantım sonra düşükte az oldu şimdi de bir gün çok iyiyim bir gün çok kötü belirtilere takılma tek yapacağın dinlenip ilaçlarını aksatmayıp dua etmek ben de senin için dua edeceğim Allah’ın izniyle bir şey olmayacak doktorda uzak dedin giderken dinlenerek gitmende fayda var

Kutahyada yasıyım dk bursada oyle yaparım tk ederım bende senın ıcın dua ederım bıraz ıcım rahatladı

Kutahyada yasıyım dk bursada oyle yaparım tk ederım bende senın ıcın dua ederım bıraz ıcım rahatladı
Merak etme her şey güzel olacak bazen hayır sandığımız şeylerin ardından Allah daha güzel şeyler sunar bize. Biz bilmeyiz bizim için gizlenen müjdeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…