O kadar da yipratma kendini. Okudugum kitapta annenin hissetiklerine gore bebegin karakterinin sekillendigi yaziyodu. Ne kadar dogru bilemem ama etkilendigi kesinBen baya hungur hungur aglıyorum allahım inş bebegime zarar vermez
Bende alcam kitap :) sen kaçıncı haftadasımO kadar da yipratma kendini. Okudugum kitapta annenin hissetiklerine gore bebegin karakterinin sekillendigi yaziyodu. Ne kadar dogru bilemem ama etkilendigi kesin
Evet kese 5mm sizce nasıl? Beta degerim az yukseliyo doktorum biraz suphelendi ama aklıma kotu seyler getirmek istemiyorum 21nde bakıcak bebek gorunur muhtemelen bi sorun yoksa dedi :/5. Haftada göremezsin zaten bebeği. Milimcik kadar boyu var nası görcen :) ben bariz bi şekilde kendisini 7 haftada gördüm. 6. Haftada cihazda görmüştüm ama fotoğrafını alınca o fotoda çıkmamıştı bile. Kalbinide dha yeni duyduk. Sen endişe etme, boşuna strese sokma bebeği. İyi düşün iyi olsun. Keseyi gördü mü peki dr?
Kendi ultrason kağıdıma baktım. Bende öğrendiğimde 5 haftalıktım. 5+4 dü hatta yanılmıyorsam. 5.1 cm yazıyor bende de. İçini ferah tut canım sen. Bebek görünee kadar sende dr da hep muallakta olcaksınız. Hepimiz öyle geçtik o yoldan emin ol. Ben kalbini duyana kadar sevinemedim bile. Tedirginlik korku hep oluyor. Dua et sen bol bol. Sormak istediğin bişey olursada bana istediğin yerden sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.Evet kese 5mm sizce nasıl? Beta degerim az yukseliyo doktorum biraz suphelendi ama aklıma kotu seyler getirmek istemiyorum 21nde bakıcak bebek gorunur muhtemelen bi sorun yoksa dedi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?