5 haftalık hamileyim yardım lütfen.

hera2507

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
23
10
3
Mrb 5 haftalık gebeyim kesem 5mm normal mi sizce? Birde beta hcg degerim az artıyor doktorum 10 gun sonra bir daha bakalım dedi bebekte gorunmedi aklımda hep sorular var tecrubeli olanlar yazabilir mi tesekkurler.

Bu bebek milleti kendini hemen gostermiyo canim merak etme hersey yolunda :) bende senin gibi cok stres yaptim ama megersem hic gerek yokmus sikma canini pozitif ol iyi dusun iyi olsun

Asırı bi duygu değişimi yasıyorum hemen aglayasım geliyo en ufak bseyde gozlerim doluyo doktor stres yapma etkiler dedi ama kendime engel olamıyorum sizde de oldu mu boyle ?

5. Haftada göremezsin zaten bebeği. Milimcik kadar boyu var nası görcen :) ben bariz bi şekilde kendisini 7 haftada gördüm. 6. Haftada cihazda görmüştüm ama fotoğrafını alınca o fotoda çıkmamıştı bile. Kalbinide dha yeni duyduk. Sen endişe etme, boşuna strese sokma bebeği. İyi düşün iyi olsun. Keseyi gördü mü peki dr?

Evet kese 5mm sizce nasıl? Beta degerim az yukseliyo doktorum biraz suphelendi ama aklıma kotu seyler getirmek istemiyorum 21nde bakıcak bebek gorunur muhtemelen bi sorun yoksa dedi :/

Evet kese 5mm sizce nasıl? Beta degerim az yukseliyo doktorum biraz suphelendi ama aklıma kotu seyler getirmek istemiyorum 21nde bakıcak bebek gorunur muhtemelen bi sorun yoksa dedi :/
Kendi ultrason kağıdıma baktım. Bende öğrendiğimde 5 haftalıktım. 5+4 dü hatta yanılmıyorsam. 5.1 cm yazıyor bende de. İçini ferah tut canım sen. Bebek görünee kadar sende dr da hep muallakta olcaksınız. Hepimiz öyle geçtik o yoldan emin ol. Ben kalbini duyana kadar sevinemedim bile. Tedirginlik korku hep oluyor. Dua et sen bol bol. Sormak istediğin bişey olursada bana istediğin yerden sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.

Kesede beek görüncek bu sefer acaba kalbi atacak mı? Atar mı? Sağlıklı bi şekilde mi atar? Diceksin. Kalbini duycaksın bu sefer ilk 3 ay riski gelcek. Kayıplar ilk 3 ayda olır dicek dr un hadi bakalııııım bu seferde 3 ay sabrı başlıcak. Ve bu doğuma kadar heppppp sürecek :) bak ben diyabetim. İniyor çıkıyor şekerim yoluna sokamıyorum. Kim bilir içerde nasıl etkileniyordur bebeğim. Ama düşünmemeye çalışıp dua ediyorum sadece.

İnşallah. Ben 6. Haftada duydum. Gayet sakin atıyordu :) sonra 7+4 iken dahada hızlandı. Şaşırtıcı hızdaydı. Normalmiş hızlı olması.öyle olması gerekiyormuş.

Ayy ne guzel:) simdi kaçıncı haftadasınız

Bugün 7. Hafta bitecek. 8'e giricez.
İmza bölümünde 10. haftada görünüyorum Kk'da :) tamamen yanıltıcı benim için. Geç döllenme olduğum için bi de geriden geliyorum ben.

Benmde gec dollenmeymiş son adetimi de bilmedgm için ultrasona gore solemşti doktorm:)

Bide cinsel hayatınız nasıl ayıptır sorması? Ben korkuyorum esmle hep tartsıoz bu yuzd3n

birsey sorabilir miyim ilk önce rabbim inşallah çoçuklarınızı sağlıkla aldırsın kucağınza.. ben bazı hatalar yaptım sizde hamilesnz sormk istedm 3 aylk gebe kadının karnı seert mi olur yumusak mı sizin nasıl 3 aylık kadının göbeği 44 kiloyum 1.54 boyum belli olur muydu?

Vala benim 5. Haftam canım hiç bilmiyorum da 3 aylıkta cok belli olcagını dusunmuyorum :/ bide zayfmşsn sadce gobegn cıkardı belki sende belli olablrdi bilemedm smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…