5 haftalık hamileyim yardım lütfen.

Bugün 7. Hafta bitecek. 8'e giricez.
İmza bölümünde 10. haftada görünüyorum Kk'da :) tamamen yanıltıcı benim için. Geç döllenme olduğum için bi de geriden geliyorum ben.
Canım benim cok sancım oluyo kasıklarda korkuyorum ya bide bikaç gundur aglamaklı geciyorum bi zararı olur mu ki ya

Bide cinsel hayatınız nasıl ayıptır sorması? Ben korkuyorum esmle hep tartsıoz bu yuzd3n
Dr'una danışmalısın. Bu dönem hassas oldukca. Biz 1 ay ilişki yaşayamadık. Kalbi duyulmadan beraber olmayın diye uyardı dr'um. Dikkat edin derim.

Canım benim cok sancım oluyo kasıklarda korkuyorum ya bide bikaç gundur aglamaklı geciyorum bi zararı olur mu ki ya
İlk öğrendiğimde benimde kasıklaerım adet görüyomuşum gibi ağrıyordu. Ve her adet zamanın geldiğinde o ağrı olcak. Bugünler benim adet günüm normalde. Ağrım var mesela :)

Bide cinsel hayatınız nasıl ayıptır sorması? Ben korkuyorum esmle hep tartsıoz bu yuzd3n
Ilk zamanlar sikinti yasamadim.fakat bi isteksizlik basladi bende yillarca yapmasak hic aramicak gibiyim . Psikolojik heralde cok canim yaniyo 1aydir tik yok doktor iliski icin bi sikintim olmadigini soyledi ama canim yanmaya basladigi icin biraktik.

Canim bende yeni hamileyim bugun doktora gidecegim ama alttan muayene yaprmi ben korkuyorum alttan muayeneden düşüge sebep oluyor diyorlar ama

Canim bende yeni hamileyim bugun doktora gidecegim ama alttan muayene yaprmi ben korkuyorum alttan muayeneden düşüge sebep oluyor diyorlar ama
Yok tatlim hic korkma ben kalp atisini duyana kadar alttan muayene oldum massallahim var:) hatta daha iyi karindan bakildigi zaman belli bir boyuta ulasmadan gozukmuyo cunku anne adaylari kafayi yiyo ondan sonra bos gebelik mi bilmem ne diye bence doktorunla konus alttan baktir

Sadece bir ay kullanılmış concord neo bebek arabası puset ve anakucağı(oto koltuğu) 2015 model. İlgilenenlere fotoğraf gönderebilirim yeni bir araba almış gibi olursunuz.

Hmm anladim canim ama beni. Bu ikinci gebeligim ilki 7 ay once karnimda öldü kalbi durdu 9 haftalikdi ondan biraz cekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…