5 haftalık hamileym.akıntılyla birlikte hafif kan geldi...acillllllllllllllllllllllll

halek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
135
2
96
İzmir
merhaba arkadaşlar.5 haftalık hamileyim.şu an soğuk algınlığından yatıyorum ve hastayım.ıhlamır,portakal,limon ve mandalin ile iyileşmeye çalışıyorum.birde vikis...az önce akıntıyla birlikte çok hafif kan geldi..ne yapmam gerekir..ciddibişey olabilirmi?daha özel bi doktorada gidemedim.polikılinik muayenesioldum..doktorada danışamıyorum.....acil bilg lütfennnn...

merhaba arkadaşlar.5 haftalık hamileyim.şu an soğuk algınlığından yatıyorum ve hastayım.ıhlamır,portakal,limon ve mandalin ile iyileşmeye çalışıyorum.birde vikis...az önce akıntıyla birlikte çok hafif kan geldi..ne yapmam gerekir..ciddibişey olabilirmi?daha özel bi doktorada gidemedim.polikılinik muayenesioldum..doktorada danışamıyorum.....acil bilg lütfennnn...

seni korkutmak istemem ama ben pimpirikli bi insanım ben olsam mutlaka bi doktora danısır yada giderdim ama tabi sen bilirsin yine de

şu an dinleniyorum..2 saat önce oldu anlattığım olay..bir dahada olmadı.devamlı kontrollerimi yapıyorum ama..bir dahada olurmu bilmiyorum.bu benim ikinci hamileliğim..ilk oğlum 8 yaşında..onda böyle bi problem yaşamamıştım..
arkadaşım cevabın için teşekkür ederim..
benim gibi aynı durumu yaşayan varmı acaba?

şu an dinleniyorum..2 saat önce oldu anlattığım olay..bir dahada olmadı.devamlı kontrollerimi yapıyorum ama..bir dahada olurmu bilmiyorum.bu benim ikinci hamileliğim..ilk oğlum 8 yaşında..onda böyle bi problem yaşamamıştım..
arkadaşım cevabın için teşekkür ederim..
benim gibi aynı durumu yaşayan varmı acaba?

geçmiş olsun...bence doktora görünmelisin...ve bolll bollll dinlen.yataktan çıkma hatta...

teşekkürler ekinos..benim gibi böyle bi problem yaşayan varmı başka?
yaklaşık 3 saat geçti ve bi probem yaşamadım..işallah bişey olmaz yaaaaaaaaaa..dinleniyorum..

çok geçmiş olsun akıntıyla gelen kan herşey olabilir bence bunu bir doktora sorun mutlaka.sizi korkutmak istemem ama düşük dahi böyle hafif kanamalarla olabiliyor

teşekkürler ..internettede sürekli araştırıyorum..dediğin gibi reskli bi durum .......

sevgili halek,
5 haftalık hamile olduğun için, bu yerleşme kanaması olabilir. benim de başıma geldiği için yazıyorum. ben doğum yaptım şuan oglum 6,5 aylık. ancak ben de böyle bir kahverengi lekelenme yaşamıştım hamileliğimin başında ve hatta sonra 2.ayda şakır şakır da kanamam oldu, hemen acile gittik bebeğimde hiçbir sorun yoktu ama hep yatmam gerekiyordu. ben de tuvalet dışında hiç ayağa kalkmadan bu dönemi atlattım. yani duracaksa zaten böyle bir şakır şakır kanamada bile duruyor. mutlaka doktoruna sor ama bunlar oluyor, çevremde de çok oldu. kendini fazla strese sokmadan, doktorun dediğini yap. allah tamamına erdirsin.

merhaba canim,bende 6 hafta 6 gunluk hamileyim ve ilk haftalarda bende de olmustu bu beni cok korkutmustu ama sakin korkma kendini sicak tutmaya calis ayaklarinin usumemesine dikkat et suan bende gecti ama ara ara oluyor bu aylarda idrara sik sik cikacagiz bilgin olsun :)

Merhaba. Bende hamileliğimin 5 yada 6 haftasında böyle bişey yaşadım. Kan gibi değildi sadece lekeydi. Hemen doktoruma gittim. Bana az bile olsa ben bunu düşük tehlikesi olarak görürüm dedi ve düşük önleyici ilaç verdi. Bitene kadar kullandım. Çok şükür ondan sonrada böyle bişi gelmedi başıma. Bence sizde bir doktorunuza danışın.

canım bendede olmuşu ilk haftalarda şuan 30 haftalık hamileyım ben doktora gitmedim gidersem vajinal ultrason yapıcak diye korktum o yüzden sureklı yattım ve geçtı... bencede korkma ancak eşinle ilişkiye girme bu aralar...

canım lütfen doktora danışamıyorum deme, mutlaka git..
ben ikiz bebeğe hamileyim. 8. haftamda durup dururken anormal kanamam oldu, kocaman parcalar döküldü. iç organlarım döküldü sandım ve doğal olarak bebeklerimi kaybettim diyerek doktora acil gittim.
Çok şükür, onca koca parçaya rağmen bebeklerim beni bırakmamıştı.. (maaşallah) Doktor progesteron verdi ve uzun süre kullandırdı.
Ama asla ihmal etme lütfen..
Allah nasip ettiyse, zaten ne olursa olsun bizleri bırakmıyorlar..
geçmiş olsun canım..

Back
X