5 haftalık kese

xxxkdr

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
67
7
16
27
Arkadaşlar son adet tarihine göre 6 haftalık hamileyim ama doktor kese 5 haftalık 11 mm yolk saç oluşmuş haftaya gel kontrol edelim dedi çok korkuyorum daha önceden kayıplarım var sizinle dertleşmek iyi gelicek

Arkadaşlar son adet tarihine göre 6 haftalık hamileyim ama doktor kese 5 haftalık 11 mm yolk saç oluşmuş haftaya gel kontrol edelim dedi çok korkuyorum daha önceden kayıplarım var sizinle dertleşmek iyi gelicek
Korkma benimde reglime uyumlu değildi 5 haftada çok çok küçük keseyi gördük hatta şüpheli kese dedi 5+6 da bebeğimide gördük kalp atışını da duydum şimdi 10 hafta olcam sakin ol ve bol su iç strese girme canım

Öyle yapıyorum canım bu 3. Gebeliğim bu sefer kan sulandırıcı başladılar inşallah her şe güzel olur

Ay maşallah darısı başıma inşallah

Benim normalde 10 haftalık olması gerekirken 8 haftalık hamileyim daha önce 2 kaybım olmuştu ama bunda çok şükür herşey yolunda kalp atışını duyduk yolk sac oluştuysa bebek de gelişir merak etmeyin

Benim normalde 10 haftalık olması gerekirken 8 haftalık hamileyim daha önce 2 kaybım olmuştu ama bunda çok şükür herşey yolunda kalp atışını duyduk yolk sac oluştuysa bebek de gelişir merak etmeyin
İnilalah canım o kadar endişe ediyorum ki ister istemez

İnilalah canım o kadar endişe ediyorum ki ister istemez
Çok iyi anlıyorum seni kalp atışı duyana kadar bende öyleydim gerçekten dua edin sürekli sağlıklı beslenmeye özen gösterin herşey yolunda gidecektir inşallah

Geç döllenme falandır. İnşallah bebeğiniz size sımsıkı tutunmuştur. Bende siz gibi kayıplarım oldu şuan bende hamileyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama sürekli tedirginim

Geç döllenme falandır. İnşallah bebeğiniz size sımsıkı tutunmuştur. Bende siz gibi kayıplarım oldu şuan bende hamileyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama sürekli tedirginim
Yaa senin ki kaç haftalık gerçekten her iğne olduğumda çocuk isteyen herkeze dua ediyorum ne zormuş o iğneler

1 hafta geriden 1 hafta önden gidebilir bu gayet normal bi durum ilerleyen haftalarda fark kapanmazsa sat tarihinizi düzenler doktorunuz. Panik yapmanıza gerek yok 9 ay uzun bir süre. Sağlıkla gelsin

1 hafta geriden 1 hafta önden gidebilir bu gayet normal bi durum ilerleyen haftalarda fark kapanmazsa sat tarihinizi düzenler doktorunuz. Panik yapmanıza gerek yok 9 ay uzun bir süre. Sağlıkla gelsin
Çok teşekkür ederim burda dertleşince biraz rahatladım

Canım senin bi şikayetin Çar mı benim sadece su gibi akıntım var

Canım senin bi şikayetin Çar mı benim sadece su gibi akıntım var
İlk öğrendiğim günden beri lekelenmem vardı oda normalmiş doktor öyle söyledi daha yeni bitti lekelenmem de onun dışında bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…