Ben biraz fazla evhamlıyım sanırım bi şikayetim yok diye acaba normal mi diye düşünüyorumİlk öğrendiğim günden beri lekelenmem vardı oda normalmiş doktor öyle söyledi daha yeni bitti lekelenmem de onun dışında bir şey olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biraz fazla evhamlıyım sanırım bi şikayetim yok diye acaba normal mi diye düşünüyorumİlk öğrendiğim günden beri lekelenmem vardı oda normalmiş doktor öyle söyledi daha yeni bitti lekelenmem de onun dışında bir şey olmadı
Oda daha önceki kayıplarından kaynaklıdır iyi düşün herşey iyi olsun ben bu gebeliğimde herşeyi akışına bıraktım çok düşünmedim kanamam olana kadar da markette ağır işte çalışıyordum ama çok şükür bir sıkıntı yok sizde takmamaya çalışın elinizden geldiğince bir sıkıntı olmaz inşallahBen biraz fazla evhamlıyım sanırım bi şikayetim yok diye acaba normal mi diye düşünüyorum
İnşallah canımOda daha önceki kayıplarından kaynaklıdır iyi düşün herşey iyi olsun ben bu gebeliğimde herşeyi akışına bıraktım çok düşünmedim kanamam olana kadar da markette ağır işte çalışıyordum ama çok şükür bir sıkıntı yok sizde takmamaya çalışın elinizden geldiğince bir sıkıntı olmaz inşallah![]()
Merhabaa sonuçlarınız ne oldu kontrole gittiniz miİnşallah canım
Evet canım bugün gittim sata göre 11+1 olması gerekiyor dedi bebek 10+5 göründü çok bi fark yok her şey yokunda dedi çok şükürMerhabaa sonuçlarınız ne oldu kontrole gittiniz mi
Aman bi fark yokmuş , maşallah bu kadar fark illa ki oluyor bende de oldu zaten çok büyük 1 haftayı geçen farklarda doktor onu farkediyor .Evet canım bugün gittim sata göre 11+1 olması gerekiyor dedi bebek 10+5 göründü çok bi fark yok her şey yokunda dedi çok şükür
Aynen canım amin amin bugünleri gördük çok şükürAman bi fark yokmuş , maşallah bu kadar fark illa ki oluyor bende de oldu zaten çok büyük 1 haftayı geçen farklarda doktor onu farkediyor .
Sağlıkla gelsin![]()
Merhaba mide bulantınız geçti mi bu haftada kesiliyor diyorlarAynen canım amin amin bugünleri gördük çok şükür
Evet canım 11 hafta itibariyle geçti arada tek yük oluyorMerhaba mide bulantınız geçti mi bu haftada kesiliyor diyorlar
Oh ne güzel darısı başımaEvet canım 11 hafta itibariyle geçti arada tek yük oluyor
amin canımOh ne güzel darısı başıma