Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün gittim doktora geç döllenme dedi benimkinde satıma göre 1 hafta geriden geliyor 5 haftalık görünüyor şuan dedi kalp sesini duyamadı kanama alanını çok önemsemedi gibi ama bebek büyüdükçe onu çok önemsemiycez dediKanama alanınız gitti mi acaba? Ben de gelişime göre yeni 7. haftadayım gelişimi adet tarihine göre 6 gün geriden geliyormuş ve benim de kanama alanım genişmiş doktor bebeğin gelişimine engel olabilir dedi perinatoloğa yönlendirdi yarın gideceğim. Benim de kanamam olmuyor
Benim de benzer bir süreç oldu. Progestanla gittikçe ufaldı sonra yenisi açıldı hatta 12. Haftamda yoğun bir kanama ile gittik ama çok şükür bebeğim iyiydi. Dinlenin bol bol dikkat edin ağır bir şey yapmayın düzelir inşallah. İlaçları da ihmal etmeyinBugün gittim doktora geç döllenme dedi benimkinde satıma göre 1 hafta geriden geliyor 5 haftalık görünüyor şuan dedi kalp sesini duyamadı kanama alanını çok önemsemedi gibi ama bebek büyüdükçe onu çok önemsemiycez dediinşallah herşey yolunda ve güzel olur siz kalp atışını duydunuz mu inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah çok düzenli içiyorum çok dikkat ediyorum 2 düşüğüm Olduğu için çok tedirginimBenim de benzer bir süreç oldu. Progestanla gittikçe ufaldı sonra yenisi açıldı hatta 12. Haftamda yoğun bir kanama ile gittik ama çok şükür bebeğim iyiydi. Dinlenin bol bol dikkat edin ağır bir şey yapmayın düzelir inşallah. İlaçları da ihmal etmeyin
Benim 8. Haftamdı ama gelişim olarak 7ydi 1 hafta geriden geliyordu geçen hafta ve pazartesi kalp atışını duymuştuk bugün kalbi durmuş kürtaj oldum. İnşallah Allah size sağlıkla ve hayırlısıyla ilerleyen bir hamilelik nasip etsinBugün gittim doktora geç döllenme dedi benimkinde satıma göre 1 hafta geriden geliyor 5 haftalık görünüyor şuan dedi kalp sesini duyamadı kanama alanını çok önemsemedi gibi ama bebek büyüdükçe onu çok önemsemiycez dediinşallah herşey yolunda ve güzel olur siz kalp atışını duydunuz mu inşallah
Çalışıyorsanız heyet falan alın ben bu süreçte gerçekten sadece yattım hiçbir şeye sürmedim elimi. Öyle atlattıkÇok teşekkür ederim inşallah çok düzenli içiyorum çok dikkat ediyorum 2 düşüğüm Olduğu için çok tedirginim![]()
Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsunBenim 8. Haftamdı ama gelişim olarak 7ydi 1 hafta geriden geliyordu geçen hafta ve pazartesi kalp atışını duymuştuk bugün kalbi durmuş kürtaj oldum. İnşallah Allah size sağlıkla ve hayırlısıyla ilerleyen bir hamilelik nasip etsin
Rapor talep ettim ama gerek görmedi doktorÇalışıyorsanız heyet falan alın ben bu süreçte gerçekten sadece yattım hiçbir şeye sürmedim elimi. Öyle atlattık
Teşekkür ederim, amin inşallahÇok üzüldüm çok çok geçmiş olsunilk düşük mü ? Allah'ım hepimize hayırlısıyla kolayıyla nasib etsin gerçekten Allah'tan herşey sağlıksız bebekler düşer ilk 3 ay derler sağlıkla nasib etsin rabbim İnşallah
Teşekkür ederim, amin inşallahevet ilk hamileliğimdi ilk düşüğümmutlaka
Mutlaka genetik testi verin eşinizde siz de bir kan veriyorsunuz sadeceTeşekkür ederim, amin inşallahevet ilk hamileliğimdi ilk düşüğümdü