• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık ultrasonda kese ile beraber kanama alanı görüldü ama bende kanama yok lütfen yardım

4ronK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Merhabalar . 4 haftalık gebeyim kese görmeye gittik doktor kanama alanı gördü. Bende gelen kanama yok ama kasılmalar ağrılar hissediyorum karnımda bu durumda olan var mıydı süreç nasıl oldu acaba lütfen yardımcı olur musunuzz çok ihtiyacım var :(

Doktor verdiyse progestan kullanıp dinleniyorsun canım, inşallah geçer, kendini zorlama bol bol dinlen

Normalde çalışıyorum rapor fln vermedi doktorum :( progestan ecoprin verdi oral onları alıyorum kimisi kan sulandırıcı kullanma demiş arada kaldımm:((

Tutunacaksa her türlü tutunuyor, ilacını kullan sen, gerisi nasip işi, rabbim şifa versin.
*Progestan lekelenme yapabilir korkulacak bi durum yok, kanamaya döner çoğalırsa kontrole git, onun disinda lekelenme normal, progestan temizlik yapıyor gibi düşün, progestan mide bulantısı halsizlik yapabilir doktorun uygun gördüyse fitil olarak devam edebilirsin

Kanama alanınız gitti mi acaba? Ben de gelişime göre yeni 7. haftadayım gelişimi adet tarihine göre 6 gün geriden geliyormuş ve benim de kanama alanım genişmiş doktor bebeğin gelişimine engel olabilir dedi perinatoloğa yönlendirdi yarın gideceğim. Benim de kanamam olmuyor

Kanama alanınız gitti mi acaba? Ben de gelişime göre yeni 7. haftadayım gelişimi adet tarihine göre 6 gün geriden geliyormuş ve benim de kanama alanım genişmiş doktor bebeğin gelişimine engel olabilir dedi perinatoloğa yönlendirdi yarın gideceğim. Benim de kanamam olmuyor
Bugün gittim doktora geç döllenme dedi benimkinde satıma göre 1 hafta geriden geliyor 5 haftalık görünüyor şuan dedi kalp sesini duyamadı kanama alanını çok önemsemedi gibi ama bebek büyüdükçe onu çok önemsemiycez dedi :( inşallah herşey yolunda ve güzel olur siz kalp atışını duydunuz mu inşallah

Bugün gittim doktora geç döllenme dedi benimkinde satıma göre 1 hafta geriden geliyor 5 haftalık görünüyor şuan dedi kalp sesini duyamadı kanama alanını çok önemsemedi gibi ama bebek büyüdükçe onu çok önemsemiycez dedi :( inşallah herşey yolunda ve güzel olur siz kalp atışını duydunuz mu inşallah
Benim de benzer bir süreç oldu. Progestanla gittikçe ufaldı sonra yenisi açıldı hatta 12. Haftamda yoğun bir kanama ile gittik ama çok şükür bebeğim iyiydi. Dinlenin bol bol dikkat edin ağır bir şey yapmayın düzelir inşallah. İlaçları da ihmal etmeyin

Benim de benzer bir süreç oldu. Progestanla gittikçe ufaldı sonra yenisi açıldı hatta 12. Haftamda yoğun bir kanama ile gittik ama çok şükür bebeğim iyiydi. Dinlenin bol bol dikkat edin ağır bir şey yapmayın düzelir inşallah. İlaçları da ihmal etmeyin
Çok teşekkür ederim inşallah çok düzenli içiyorum çok dikkat ediyorum 2 düşüğüm Olduğu için çok tedirginim :(

Benim 8. Haftamdı ama gelişim olarak 7ydi 1 hafta geriden geliyordu geçen hafta ve pazartesi kalp atışını duymuştuk bugün kalbi durmuş kürtaj oldum. İnşallah Allah size sağlıkla ve hayırlısıyla ilerleyen bir hamilelik nasip etsin

Çok teşekkür ederim inşallah çok düzenli içiyorum çok dikkat ediyorum 2 düşüğüm Olduğu için çok tedirginim :(
Çalışıyorsanız heyet falan alın ben bu süreçte gerçekten sadece yattım hiçbir şeye sürmedim elimi. Öyle atlattık

Benim 8. Haftamdı ama gelişim olarak 7ydi 1 hafta geriden geliyordu geçen hafta ve pazartesi kalp atışını duymuştuk bugün kalbi durmuş kürtaj oldum. İnşallah Allah size sağlıkla ve hayırlısıyla ilerleyen bir hamilelik nasip etsin
Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun :( ilk düşük mü ? Allah'ım hepimize hayırlısıyla kolayıyla nasib etsin gerçekten Allah'tan herşey sağlıksız bebekler düşer ilk 3 ay derler sağlıkla nasib etsin rabbim İnşallah

Çalışıyorsanız heyet falan alın ben bu süreçte gerçekten sadece yattım hiçbir şeye sürmedim elimi. Öyle atlattık
Rapor talep ettim ama gerek görmedi doktor :( çok dikkat ediyorum ama tabi ev işi iş ortamı herşey devam :( bakalım hayırlısıyla olsun herşey

Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun :( ilk düşük mü ? Allah'ım hepimize hayırlısıyla kolayıyla nasib etsin gerçekten Allah'tan herşey sağlıksız bebekler düşer ilk 3 ay derler sağlıkla nasib etsin rabbim İnşallah
Teşekkür ederim, amin inşallah 🙏🏻 evet ilk hamileliğimdi ilk düşüğümdü

Teşekkür ederim, amin inşallah 🙏🏻 evet ilk hamileliğimdi ilk düşüğümmutlaka

Teşekkür ederim, amin inşallah 🙏🏻 evet ilk hamileliğimdi ilk düşüğümdü
Mutlaka genetik testi verin eşinizde siz de bir kan veriyorsunuz sadece 🙏sonra da çok iyi bir doktor edinin ❤️ beslenmenize çok dikkat edin sonrası Allah'tan Rabbim tez zamanda nasib etsin çok geçmiş olsun

Back
X