- 15 Mayıs 2022
- 63
- 77
- 18
- 28
Çok şükür sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)67.55 ile öğrendim. Doktor 2 gün sonra 150 civarı olmalı demişti. Sonucum ckmış. 193.5 çok şükür darısı başınıza
Alttan muayene etti doktor 2500 çıktıktan sonra değerim 4 gün geçmişti kese gözüktü karından görmüyor makinemiz dedi kalp atışı için sizce kaçına hafta da gitmeliyim şuan 5+4 deyim2500 le karından kese gözükmez diye biliyorum
5+6 da kalp atışı için çağırdı doktor ama neredeyse hiç duymadım.6+4 lerde gittim o çok nettiAlttan muayene etti doktor 2500 çıktıktan sonra değerim 4 gün geçmişti kese gözüktü karından görmüyor makinemiz dedi kalp atışı için sizce kaçına hafta da gitmeliyim şuan 5+4 deyim
Ben 8 haftam da mı gitsem diyordum doktor 10 gün sonra gel dedi ama 7. Haftam bitsin diyordum çünkü düşük tehlikesi olabilir deyince ilk gittiğim doktor sürekli muayene gitmiş oldum sık sık da makineye gözükmek istemiyordum zararı olursa diye5+6 da kalp atışı için çağırdı doktor ama neredeyse hiç duymadım.6+4 lerde gittim o çok netti
Bende makina zararlı diye duydum ama gitmeden de duramıyorum:)) kontrol de fayda var tehlikeli dediyse ihmal etmeyinBen 8 haftam da mı gitsem diyordum doktor 10 gün sonra gel dedi ama 7. Haftam bitsin diyordum çünkü düşük tehlikesi olabilir deyince ilk gittiğim doktor sürekli muayene gitmiş oldum sık sık da makineye gözükmek istemiyordum zararı olursa diye
Makinenin bı zarari yokBende makina zararlı diye duydum ama gitmeden de duramıyorum:)) kontrol de fayda var tehlikeli dediyse ihmal etmeyin
Gözünüz aydın saģlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kaçıncı haftadasınız birde mide bulantınız oluyornu
Ama kokulara karşı cok hassasım midemi bulandıran kokular da oluyor arada. Devamlı değil ama ara ara.Hafta olark blmiyorum 18 inde aşılama oldm. Önmzdeki hafta ogrenıcem doktoruma gidince haftamı. Mide bulantım yok ama mide ağrısı yanması var. Adet olacak gibi hissiyat var. Ve sağ kasıkta hissediyorum.
Merhabalar, kese görüldüğünde Betanız kaçtı acaba?İnşallah canım benim geçen salı gittim kese gördüm bu salı gittim kese biraz daha büyümüş alltan baksak bebsii de görürüz dedi ama gerek yok haftaya kalp atışıyla birlikte görürüz dedi inşallah canım inşallah.stres yapma benim de uzun süre adet ağrım geçmedi geçer bol su ic
Aynı durumu yaşıyoruz bende sol kasıkta hissediyorum bıçak saplanır gibi ağrı oluyorHafta olark blmiyorum 18 inde aşılama oldm. Önmzdeki hafta ogrenıcem doktoruma gidince haftamı. Mide bulantım yok ama mide ağrısı yanması var. Adet olacak gibi hissiyat var. Ve sağ kasıkta hissediyorum.
Betama bakmadı keseyi görünce doktrumMerhabalar, kese görüldüğünde Betanız kaçtı acaba?
Tamam teşekkürlerBetama bakmadı keseyi görünce doktrum
Artış az olmuş ben aynı durumu yaşadım dış gebelik çıktı 2 günde bir kan verince netleşir şimdi ne desek boşKızlar merhaba, 5 Pazartesi günü beta hcg 969 çıktı, doktora gittim karnımdan baktı kese görünmedi. Hafif kahverengi lekelenmeler oluyordu sürekli bugün kırmızı kan geldi. Hemen doktora gittim beta hcg 1453 çıktı vajinal muayenede de kese görünmedi. Düşük ya da dış gebelik olabilir dedi.Yarın sabah tekrar kan vercem beta hcg için. Çok korkuyorum benim gibi sıkıntı yaşayan var mı?
Ben yaşıyorum 6 haftalık hamileyim çok sancım oluyor doktor normal dedi ilk üç ayda olabiliyormuş stres yapmayın sizde doktorunuzu bilgilendirin5 haftalık hamileyim 3 gün önce keseyi gördük. İlk hamileliğim düşük, ikincisi kimyasal sonrası başarısız bir tüp bebek. Bu sefer hepsinden daha da endişeliyim. Az önce çok şiddetli bir kasılma karından bacaklarıma yayılan ağrıdan kıvrandım. Kanama geldi gelecek derken ağrı birden kesildi. Küçük sancılar tamam bekleniyor deniyor da. İlk düşükte de böyle şiddetli ikinci sancıda maalesef kanamam başladı ve gitti. Yine mi aynı şey olacak diye çok korkuyorum. Daha önce yaşayan var mı?
Teşekkür ederim cevabınız için. Dilerim yaşadıklarımız sadece endişeden ibaret kalır. SağlıklaBen yaşıyorum 6 haftalık hamileyim çok sancım oluyor doktor normal dedi ilk üç ayda olabiliyormuş stres yapmayın sizde doktorunuzu bilgilendirin
Ben de bu akşam yaşadım 6 gibi bi girdi sancı 7 ye kadar yatakta ağladım kıvrandım. Kahve pıhtılı akıntı bulaşmış çamaşırıma. Aklım cıktı habire wc gittim. Çiş yaptıkça sümüksü açık kahve akıntılar oldu. Daha önce 3 kimyasal gebelik geçirdim son 1 sene içinde. Yine kimyasala dönüyor sandım kendimi çok yıprattım. Kesin adet olacakmış gibi hissetmiştim. Ama sonra kesildi herşey bir anda.. Kendimi yıprattıgımla kaldım. Çok şükür suan iyiyim. Yarın sabah 3. Kez kan testne gidicem. Hayırlısı. Sakin kalmaya çalışalım5 haftalık hamileyim 3 gün önce keseyi gördük. İlk hamileliğim düşük, ikincisi kimyasal sonrası başarısız bir tüp bebek. Bu sefer hepsinden daha da endişeliyim. Az önce çok şiddetli bir kasılma karından bacaklarıma yayılan ağrıdan kıvrandım. Kanama geldi gelecek derken ağrı birden kesildi. Küçük sancılar tamam bekleniyor deniyor da. İlk düşükte de böyle şiddetli ikinci sancıda maalesef kanamam başladı ve gitti. Yine mi aynı şey olacak diye çok korkuyorum. Daha önce yaşayan var mı?
Size de geçmiş olsun. Benim kanama lekelenme yok ama yaşadığım sancı hiç normal gelmedi. Çok endişeliyim. Benim kese göründüğü için tekrar kan vermene gerek yok dedi doktor. En son Pazartesi 972 çıktı. Kontrolüm salı günü ama bugün de gitmem gerekiyor mu bilemedimBen de bu akşam yaşadım 6 gibi bi girdi sancı 7 ye kadar yatakta ağladım kıvrandım. Kahve pıhtılı akıntı bulaşmış çamaşırıma. Aklım cıktı habire wc gittim. Çiş yaptıkça sümüksü açık kahve akıntılar oldu. Daha önce 3 kimyasal gebelik geçirdim son 1 sene içinde. Yine kimyasala dönüyor sandım kendimi çok yıprattım. Kesin adet olacakmış gibi hissetmiştim. Ama sonra kesildi herşey bir anda.. Kendimi yıprattıgımla kaldım. Çok şükür suan iyiyim. Yarın sabah 3. Kez kan testne gidicem. Hayırlısı. Sakin kalmaya çalışalım
Yaaa aynı durumdayız. Progestan fitil atıyormusunz ? Bn 2 tane atıyordm günde. Doktora durumu anlattm 3 e çıkar dedi. Saabah ogle akşam artık. Doktorunuzla görüşün bence dha önce düşük ve kmyasal geçmişinz var cnku. Koruma önlemlerini alın derim. Bn suan bi ton önlem aldm ona rağmen 2 gündür lekelenme sancı fln. Aklım cıkıyor bişey olmasına. Ben hastaneye gidiyorm wlla korktm biraz. Bence sizde gitseniz iyi olurSize de geçmiş olsun. Benim kanama lekelenme yok ama yaşadığım sancı hiç normal gelmedi. Çok endişeliyim. Benim kese göründüğü için tekrar kan vermene gerek yok dedi doktor. En son Pazartesi 972 çıktı. Kontrolüm salı günü ama bugün de gitmem gerekiyor mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?