5. Haftam da kese gözükmedi

Dün doktoruma sordum hafif sancım varken. Progestan kullanmana gerek yok. Zaten sağlıksızsa gidecek dedi. Ama bu şiddetli sancıdan sonra görüşmedim. Durumunuzdan beni de haberdar edin olur mu? Güzel haberlerle

Dün doktoruma sordum hafif sancım varken. Progestan kullanmana gerek yok. Zaten sağlıksızsa gidecek dedi. Ama bu şiddetli sancıdan sonra görüşmedim. Durumunuzdan beni de haberdar edin olur mu? Güzel haberlerle
Allah allah her doktor bambaşka şeyler sölüyor. Benim aşılamamı yapan fethiyedeki doktorum progestan gunde 2 alıyordm lekelenme olunca 3 e çıkardı. Bugunde bulundugum şehırde mecbur baska bi özel hastaneye gttm beta vermeye başka bi doktorla görüştm. O da kesinlkle progestan devam dedi. Kaç tane kullanıuorsn günde dedi. 3 dedim. Çok iyi dedi devam. Yani sağlıksızsa gidecek evet fakat bu bi koruyucu önlem yani bebekle alakalı bir durum olmaz bizim rahmimizle ilgili olur. Benim bildiğim progestan rahmi güçlendirp kuvvetlendiren bişey. Tam da hakim değilm bisürü ilaç var. Konu bebek değil senin rahminle de ilgili olablr bence öyle düşünme. Benim 2 şer gün ara ile beta: 67,
193 ve bugün 540 çıktı. Artış iyi dedi doktor ama 2 günde bir takip devam dedi. Bu arada bende hiçbi sorun yok. Rahim içi temiz, tüpler açık ne bilym kötü bi durumum yok rahim duvarı kalınlık veya aşorı incelk gibi şeler olur ya. Benim düşüklermn sebebi sağlıksız spermler döllüypr erkek problemi war bizde sperm dna hasarı ve 4. Seviye varikosel var. Spermlern cogu ölü, anomali, hareket hızı az. Ameliyat olacak eşim salı günü bu yızden zaten. Yanı bende skntı olmasada sperm kötüdür diye ben bunca ilacı iğneyi kullanıyorum. Senin anlayısında bu şeklde gelişirse sağlıksız çocugum olacak. Ama doktorlar nıye sağlıksız cocuk için bu kadar çabalasın ki. Blmiyorum hiçbişiy anlamıyorum artık ben de merak ediyorm bu işlern sonunu. Hayırlısı olsn halkımızda inş

Benim de fiziksel bir sorun yok. Yaş dolayısıyla yumurta kalitesiz olabilirmiş. Sağlıksız derken yanlış anlaşılmış sanırım. Benim yumurtalarım kalitesiz olabileceği için embriyonun genetik sorunu vardır da tutunamıyordur deniyor. Bu senin zorla tutunupta sağlıksız çocuğun olacağı anlamına gelmiyor. Son 10 ayda 1 düşük,1 kimyasal, 1 negatif tüp bebek yaşadım ve yaşım dolayısıyla maalesef çok zamanım da yok. Oldukça yorucu ve yıpratıcı gerçekten. Değerlerin ne güzel artmış. Lekelenmen de bir an önce biter umarım sağlıkla tutunur ve dünyaya gelir bebeğin. Ben 3-4 doktordan fikir aldım. Biri hemen öğrenir öğrenmez progestan başla dedi. Biri ağrın varsa başla dedi. Biri lekelenme olursa başla dedi. Son gittiğim (bildiğim kadarıyla Türkiye’de sayılı tüp bebekçilerden biri) progestan kullanımı tartışmalı. Gidecek olan zaten gidiyor tutmaya çalışsanda dedi. Kafalar karışıyor evet.

Hanımlar katlanamayacaginiz kivrandiginiz ağrılarda doktora görünmenizi tavsiye ederim.
Adet olacakmişim hissi , kasık ağrıları normal evet ama yatakta kivranmak vb tehlikeli durumlar olabilir.İhmal etmeyin

Hanımlar katlanamayacaginiz kivrandiginiz ağrılarda doktora görünmenizi tavsiye ederim.
Adet olacakmişim hissi , kasık ağrıları normal evet ama yatakta kivranmak vb tehlikeli durumlar olabilir.İhmal etmeyin
Teşekkür ederim öneriniz için. Ben de ne yapacağımı şaşırdım doktora sordum. Gerek yok bakmaya rahim büyüyor dedi. Anlık geldi benim sancım 1-2 dk sürdü ve birden kesildi. Şuan hiçbir şey yok. Benim doktor da fazla mı rahat ne? Gidecek olanı tutamazsın kafasında galiba

Şu süreçte en önemlisi kesinlikle doktorlarımız ilgisizse anında değiştirin derim

Canım durumun nasıl ? Bebiş iyi mi ?

Ben de bu sabah gittim teşekkürler adet olckmış hissi arada geliyor. Lekelenme geçti. Yerleşme gibi bişiydi galiba. İnş devamı olmaz. Pembeye kırmızıya dönerse sıkıntı olabiliyormuş sanırım. Allah korusun. Bnmki çok açık kahve ve uzayan pıhtılı bi durumdu. İnş devamı olmaz.

Canım durumun nasıl ? Bebiş iyi mi ?
Maalesef canım pek iyi değil kanamam devam ediyor hala , cumartesi günü sabah beta hcg 1300 geldi. Bugün sabah verdiğim kan da 854 geldi. Düşük yapıyormuşum öyle söyledi cumartesi günü doktor. Bugün başka bir doktora gideceğim. 6 yıldır uğraşıyoruz 15 gün sonra tüp bebek için tedaviye başlayacaktık .PCOS var bende 26 kilo verdim sonrasında da Tesadüf hamile olduğumu öğrendim ama sevincim kısa sürdü En azından doğal yolla olabileceğini öğrendim buna da şükür. Allah'ım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.

Çok üzgünüm… inş en kısa sürede bebeğine kavuşursun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…