K kaderrrtr Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 380 96 18 35 Cumartesi 12:44 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderrrtr #1 Merhaba arkadaşlar bu gün ben 3. Gün taze iki tane embiryo transferi oldum biri 5 hücreli diğeri Kompakt embiryoydu bu konuda bilgisi olan var mı
Merhaba arkadaşlar bu gün ben 3. Gün taze iki tane embiryo transferi oldum biri 5 hücreli diğeri Kompakt embiryoydu bu konuda bilgisi olan var mı
K kaderrrtr Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 380 96 18 35 Cumartesi 13:26 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderrrtr #2 Kimse Yok mu bu gün yani 3. Gün compakt yani 4. Gün embiryosu transferi oldum bu iyi mi
M Miniksercemmm Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 643 348 18 36 Cumartesi 16:53 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderrrtr #3 kaderrrtr .!.: Kimse Yok mu bu gün yani 3. Gün compakt yani 4. Gün embiryosu transferi oldum bu iyi mi Genişletmek için tıkla... Compact emriyo nedir bilmiyorum ama inşallah transferiniz tutar ve mutlu haberi alırsınız. Kaliteye takılmayım rabbimin ol demesi yeterli
kaderrrtr .!.: Kimse Yok mu bu gün yani 3. Gün compakt yani 4. Gün embiryosu transferi oldum bu iyi mi Genişletmek için tıkla... Compact emriyo nedir bilmiyorum ama inşallah transferiniz tutar ve mutlu haberi alırsınız. Kaliteye takılmayım rabbimin ol demesi yeterli
K kaderrrtr Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 380 96 18 35 Cumartesi 16:55 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderrrtr #4 Miniksercemmm .!.: Compact emriyo nedir bilmiyorum ama inşallah transferiniz tutar ve mutlu haberi alırsınız. Kaliteye takılmayım rabbimin ol demesi yeterli Genişletmek için tıkla... Çok doğru herşey güzel Rabbimin elinde Compact embiryo hücre sayısı çok olan embiryo normal de 3 gün embiryosu olması gereken 4. Gün embiryosu durumunda olan embiryoymus
Miniksercemmm .!.: Compact emriyo nedir bilmiyorum ama inşallah transferiniz tutar ve mutlu haberi alırsınız. Kaliteye takılmayım rabbimin ol demesi yeterli Genişletmek için tıkla... Çok doğru herşey güzel Rabbimin elinde Compact embiryo hücre sayısı çok olan embiryo normal de 3 gün embiryosu olması gereken 4. Gün embiryosu durumunda olan embiryoymus