- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Bol övüşlü ya da gömüşlü hiç farketmez 5 kelime yeter 
Ben de sizden ilhamla yazmayı düşünüyorum

Ben de sizden ilhamla yazmayı düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şanssız, çok duygusal, aşık, tezcanlı hmm son olarak da peltekAşık, duygusal, aşırı sabırlı, anlayışlı, kin tutamayan
Cok gosuma gidiyor peltek olan insanlarŞanssız, çok duygusal, aşık, tezcanlı hmm son olarak da peltek![]()
En son okul zamanında kalmadı mı o taklit işleri falan, gerçi desenize hadsiz her yerde hadsizdirMalesef ben çok muzdaribim. Çünkü taklidimi yapıyorlar falan.![]()
Nereye gidersem gideyim ne yaparsam yapayım bütün kötülüklerin, aksiliklerin ve bütün kötü insanların beni bulduğuna inanıyorum. Bir çok kişi bu düşünceleri sürekli düşündüğüm ve sürekli böyle söylediğim için kendime çektiğimi söylüyorlar. Fakat ben bir türlü bu düşünceden kurtulamıyorum.En son okul zamanında kalmadı mı o taklit işleri falan, gerçi desenize hadsiz her yerde hadsizdirPeltek olmanıza değil de şanssız olmanıza odaklandım ben, zira kaderdaşız
![]()
Bence sürekli düşünmekten değildir, hep böyle değildik nihayetinde di mi? Belli bir yaşanmışlıktan sonra insan böyle düşünmeye başlıyor.Nereye gidersem gideyim ne yaparsam yapayım bütün kötülüklerin, aksiliklerin ve bütün kötü insanların beni bulduğuna inanıyorum. Bir çok kişi bu düşünceleri sürekli düşündüğüm ve sürekli böyle söylediğim için kendime çektiğimi söylüyorlar. Fakat ben bir türlü bu düşünceden kurtulamıyorum.
Belki de öyledir.Bence sürekli düşünmekten değildir, hep böyle değildik nihayetinde di mi? Belli bir yaşanmışlıktan sonra insan böyle düşünmeye başlıyor.