5.kere burun revizyonu olacağım. Doktor önerisinde bulunur musunuz

bahberella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
84
51
3
39
Daha önce 4kere buru. Ameliyatı oldum. Yeniden doktor arayıs içindeyim. Tecrübeli arkadskar bana fikir verir msiniz

Ben Emre İlhana olmuştum. Ece Erken in Danla Bilicin doktoru. Ama biraz pahalı sanırim şuan.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ecenin son doktoru mu emre ilhan. Burnu cok kısaldı ama onun. Çok yapay duruyor... Damlanın da zaten burnu sorunlu değildi. Basarılı bir doktor ama 5. Burun revizyonunuda yaptığı hastası var ama sonucunu begenmedim. Benim de zor burnum var... İyi Bi arastırma içerisine girdim.

Evet evenin çok kısa bence emre ilhan çok kavisli yapıyor.

Benc
Ünlü doktorları bence sadece ünlü olana güzel burun yapıyor, hasta ayırt etmeyen herkesi eşit gören bir doktora gidin bence...
Bence ünlülere de yapamıyorlar katılmıyorum bu yorumunuza. İkinci üçüncü revizyonunu yaptıran bir sürü ünlü var ki bence hala sonuçları iyi değil sadece artık süreç çok yıpratıcı olduğu için vazgeçiyor onlar da. Ece Erkenin bahsi geçmiş mesela, onun burnu sadece kavisli ve kısa değil inanılmaz asimetri var burun deliklerinde. Her burunda illa ki asimetri oluyor normalde ama o kadar ünlü(!) ve yüksek fiyata ameliyat yapan bir doktor ünlü birine de öylesine asimetrik bir burun yapıyorsa insanlar hangi cesaretle hala o doktora gidiyor anlayamıyorum. Bana göre bir doktorda ün arttıkça hastaya ayrılan zaman ve ilgi azalıyor. Dolayısıyla hastanın isteği de doktor tarafından tam olarak anlaşılamıyor. Bizzat deneyimledim bu durumu. Yani artık ünlü ve pahalı doktor iyidir algısından çıkmak lazım bence

Kesinlikle katılıyorum

Ünlüler o doktorlara para vermezler ki çünkü karşılığında reklam yapıyorlar. Ve doktor için yüzlerce hasta.

bence de çk revaçta olan kişiler ne yazıkk i iş yoğunluğu ya da başka şleylerden yoruluyrlar mı ne yapıyorlar bilmiyorum bazen özensiz yapabiliyorlar.

Bana yaptığı burnu herkes çok beğeniyor. Çok sorunlu bir burnum vardı. Kırık vardı ve yamuk kaynamisti. Şuan ben söyleyene kadar operasyon gecirdigimi kimse anlamıyor. Herkesin yüzünde asimetri vardır ama benim gibi bazı insanların ekstra oluyor. Buda yüzün iki tarafındaki kasların kasilmalariyla alakalı. Bir taraftaki kaslar daha çok kasildigi için o tarafta kısalma olur. İki gözüm birbirinden acayip farklı. Dolayısıyla ameliyatla nekadar mudahele ederseniz edin ameliyat sonrası kaslarınızın doğasından dolayı iyileşme sürecinde yine yamulma olur. Bunu değiştirmeniz için kaslarla oynamanız gerekir ki buda henüz uygulanabilen bir teknoloji değil.

Ya tesbitin dibi gibi yorum su sitedeki en mantikli cevaptir.Buna mimik kaslariniz bile engel olur asimetri kaderdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…