- 25 Nisan 2020
- 84
- 51
- 3
- 39
- Konu Sahibi bahberella
-
Teşekkür ederim cevabınız için. Ecenin son doktoru mu emre ilhan. Burnu cok kısaldı ama onun. Çok yapay duruyor... Damlanın da zaten burnu sorunlu değildi. Basarılı bir doktor ama 5. Burun revizyonunuda yaptığı hastası var ama sonucunu begenmedim. Benim de zor burnum var... İyi Bi arastırma içerisine girdim.Ben Emre İlhana olmuştum. Ece Erken in Danla Bilicin doktoru. Ama biraz pahalı sanırim şuan.
Sonuç hep olumsuz oldu. Doktor hatası ile.Neden bu kadar revizyon ameliyat in oldunuz
Kötü degil se elle ttirmeyin...Ben ilk revizyonu olmaya cesaret edemiyorum
Evet evenin çok kısa bence emre ilhan çok kavisli yapıyor.Teşekkür ederim cevabınız için. Ecenin son doktoru mu emre ilhan. Burnu cok kısaldı ama onun. Çok yapay duruyor... Damlanın da zaten burnu sorunlu değildi. Basarılı bir doktor ama 5. Burun revizyonunuda yaptığı hastası var ama sonucunu begenmedim. Benim de zor burnum var... İyi Bi arastırma içerisine girdim.
Teşekkür ederim cevabınız için. Takip ediyorum..Burada yine 3.ya da 4.revizyonunu engin erkal'a olan bir üye vardı. Memnundu gayet.
Fazla ki ne fazla son iki ameliyatı hayati akbaş yaptı. Yamuk yumuk Bi burunla yasıyorum ıkı senedır...evet sanki biraz fazla gibi. her defasında deforme oluyor orası diye biliyorum. geçmiş olsun
Bence ünlülere de yapamıyorlar katılmıyorum bu yorumunuza. İkinci üçüncü revizyonunu yaptıran bir sürü ünlü var ki bence hala sonuçları iyi değil sadece artık süreç çok yıpratıcı olduğu için vazgeçiyor onlar da. Ece Erkenin bahsi geçmiş mesela, onun burnu sadece kavisli ve kısa değil inanılmaz asimetri var burun deliklerinde. Her burunda illa ki asimetri oluyor normalde ama o kadar ünlü(!) ve yüksek fiyata ameliyat yapan bir doktor ünlü birine de öylesine asimetrik bir burun yapıyorsa insanlar hangi cesaretle hala o doktora gidiyor anlayamıyorum. Bana göre bir doktorda ün arttıkça hastaya ayrılan zaman ve ilgi azalıyor. Dolayısıyla hastanın isteği de doktor tarafından tam olarak anlaşılamıyor. Bizzat deneyimledim bu durumu. Yani artık ünlü ve pahalı doktor iyidir algısından çıkmak lazım benceÜnlü doktorları bence sadece ünlü olana güzel burun yapıyor, hasta ayırt etmeyen herkesi eşit gören bir doktora gidin bence...
Kesinlikle katılıyorumBenc
Bence ünlülere de yapamıyorlar katılmıyorum bu yorumunuza. İkinci üçüncü revizyonunu yaptıran bir sürü ünlü var ki bence hala sonuçları iyi değil sadece artık süreç çok yıpratıcı olduğu için vazgeçiyor onlar da. Ece Erkenin bahsi geçmiş mesela, onun burnu sadece kavisli ve kısa değil inanılmaz asimetri var burun deliklerinde. Her burunda illa ki asimetri oluyor normalde ama o kadar ünlü(!) ve yüksek fiyata ameliyat yapan bir doktor ünlü birine de öylesine asimetrik bir burun yapıyorsa insanlar hangi cesaretle hala o doktora gidiyor anlayamıyorum. Bana göre bir doktorda ün arttıkça hastaya ayrılan zaman ve ilgi azalıyor. Dolayısıyla hastanın isteği de doktor tarafından tam olarak anlaşılamıyor. Bizzat deneyimledim bu durumu. Yani artık ünlü ve pahalı doktor iyidir algısından çıkmak lazım bence
Çok doğru bir tespitÜnlü doktorları bence sadece ünlü olana güzel burun yapıyor, hasta ayırt etmeyen herkesi eşit gören bir doktora gidin bence...
Benc
Bence ünlülere de yapamıyorlar katılmıyorum bu yorumunuza. İkinci üçüncü revizyonunu yaptıran bir sürü ünlü var ki bence hala sonuçları iyi değil sadece artık süreç çok yıpratıcı olduğu için vazgeçiyor onlar da. Ece Erkenin bahsi geçmiş mesela, onun burnu sadece kavisli ve kısa değil inanılmaz asimetri var burun deliklerinde. Her burunda illa ki asimetri oluyor normalde ama o kadar ünlü(!) ve yüksek fiyata ameliyat yapan bir doktor ünlü birine de öylesine asimetrik bir burun yapıyorsa insanlar hangi cesaretle hala o doktora gidiyor anlayamıyorum. Bana göre bir doktorda ün arttıkça hastaya ayrılan zaman ve ilgi azalıyor. Dolayısıyla hastanın isteği de doktor tarafından tam olarak anlaşılamıyor. Bizzat deneyimledim bu durumu. Yani artık ünlü ve pahalı doktor iyidir algısından çıkmak lazım bence
Ya tesbitin dibi gibi yorumBana yaptığı burnu herkes çok beğeniyor. Çok sorunlu bir burnum vardı. Kırık vardı ve yamuk kaynamisti. Şuan ben söyleyene kadar operasyon gecirdigimi kimse anlamıyor. Herkesin yüzünde asimetri vardır ama benim gibi bazı insanların ekstra oluyor. Buda yüzün iki tarafındaki kasların kasilmalariyla alakalı. Bir taraftaki kaslar daha çok kasildigi için o tarafta kısalma olur. İki gözüm birbirinden acayip farklı. Dolayısıyla ameliyatla nekadar mudahele ederseniz edin ameliyat sonrası kaslarınızın doğasından dolayı iyileşme sürecinde yine yamulma olur. Bunu değiştirmeniz için kaslarla oynamanız gerekir ki buda henüz uygulanabilen bir teknoloji değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?