5 kez adet oldum hamile olmam mümkün mü

zaza1212

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
56
-4
6
37
Kizlar son ilişkiden sonra beş kez adet oldum hatta şu an adet dönemindeyim bugün üçüncü günüm ama hala çok korkuyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım karnım şişiyor gibi geliyor yarın beşinci ayım bitiyor ama bu korku beni perişan etti bu korkuyu nasıl yene bilirim bana yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan atlatan var mı beni kinamadan cevap yazarsanız sevinirim teşekkür ederim

Kizlar son ilişkiden sonra beş kez adet oldum hatta şu an adet dönemindeyim bugün üçüncü günüm ama hala çok korkuyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım karnım şişiyor gibi geliyor yarın beşinci ayım bitiyor ama bu korku beni perişan etti bu korkuyu nasıl yene bilirim bana yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan atlatan var mı beni kinamadan cevap yazarsanız sevinirim teşekkür ederim
☺️ Adet olmak demek yumurtaliklarinın tazelendigini gösterir. Bebek olsa 5 aydır 5 aylık hamile olur ve karnınız çıkardı. Neden bu kadar stres yaptınız ki . Adet belirti hamile olmamasina. Çok takiyorsanizz doktora gidip ultrasonda baktırın.

5 ay gecti hala hamile kalirim korkusu mu yasiyorsunuz cok ilginc alin bir test yapin madem. 5 kez adet olmussunuz zaten neyin korkusu bu?

Neyse şunun şurasında dört ay kalmış dört ay sonra doğum sancısı başlamazsa hamile değilsiniz demektir :)

Aşırı kaygı seviyeniz var galiba. Kan testi verin içiniz anca öyle rahatlar

Madem bu kadar korkup kafayi yeme durumuna gelmişsin 5 ay adet gorup hala hamile oldugunu duşunuyorsun neden kalkişiyorsunuzki bu işlere?5aylik bebek tekme atiyor karinda😵‍💫

☺️ Adet olmak demek yumurtaliklarinın tazelendigini gösterir. Bebek olsa 5 aydır 5 aylık hamile olur ve karnınız çıkardı. Neden bu kadar stres yaptınız ki . Adet belirti hamile olmamasina. Çok takiyorsanizz doktora gidip ultrasonda baktırın.
Ultrasonda baktı doktor gebelik yok dedi ama ben korkumu yenemiyorum

Ultrasonda baktı doktor gebelik yok dedi ama ben korkumu yenemiyorum
Bak soyle düşün canım ben iki senedir spermi saatlerce içimde bekletiyorum yinede hamile kalamadim. Yani sen 5 kez adet görmüş insan doktor ile de onaylamissiniz. Olma ihtimaliniz yüzde kaç? Eğer bu korkunuzu bir daha yaşamak istemiyorsaniz korunun veya partnerinize guvenmiyorsaniz ilişkiye girmeyin bence.

Bak soyle düşün canım ben iki senedir spermi saatlerce içimde bekletiyorum yinede hamile kalamadim. Yani sen 5 kez adet görmüş insan doktor ile de onaylamissiniz. Olma ihtimaliniz yüzde kaç? Eğer bu korkunuzu bir daha yaşamak istemiyorsaniz korunun veya partnerinize guvenmiyorsaniz ilişkiye girmeyin bence.
Öncelikle bu kadar anlayışlı ve ılımlı konuya yaklastiginiz için teşekkür ederim ben bir hata yaptım o hatanın bedelini de fazlasıyla ödedim bu korku ve panik geçmiyor Bir türlü erkek arkadaşımla ayrıldım şimdi nisanlanmal üzereyim adet oldum ultarasonda baktım kanda baktım evde idrar testi yaptım yok birşey ama sanırım fazla korku sonucu oluyor bunlar

Öncelikle bu kadar anlayışlı ve ılımlı konuya yaklastiginiz için teşekkür ederim ben bir hata yaptım o hatanın bedelini de fazlasıyla ödedim bu korku ve panik geçmiyor Bir türlü erkek arkadaşımla ayrıldım şimdi nisanlanmal üzereyim adet oldum ultarasonda baktım kanda baktım evde idrar testi yaptım yok birşey ama sanırım fazla korku sonucu oluyor bunlar
İnşallah rabbim sana o istediğin bebeği nasip eder senin için dua edicem canım

İlişki olmada hamile olunmaz tatlım insan gibi soru sordum dalga geç diye değil insan gibi cevap vermek çok zor olmamali
Tahminim doğru olmasa o kadar kişi içinde benim yorumumu seçip gerginliğini hissetirmezdin akıl işi değil seninki bence destek almalısın. Doktorun yok dediğini ultrason ile baktığını ve görmediği şeyi gelip var mı diye soruyorsun? Çocuk istediğin yok, korkuyorum diyorsun ümit ettiğini anlasam zaten yorum yapmam ama resmen dalga geçiyorsun. Zaman kaybı oluşturmadan bence yavaştan ayrıl.

Ben teşekkür ederim canım. Korkunuzu anliyorum.eger kaygı bozukluğu yasiyorsaniz yardım alın veya başka şeylere yönelin. Eminim evlendigini kişi ile daha mutlu bir hayatınız olacak ve o zaman güzel mutluluklar sevinçler yasayacaksiniz. Evlilik nişan bunlar biraz daha süreç olarak zor . Bunlara kendinizi hazırlayın. geride bırakın bazı şeyleri .

Back
X