5 kilo vermek isteyen?

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
Tek başıma beceremiyorum.boyum 156 hedefim 46 kilo ben 51 kiloyum :( Benimle 5 kilo vermek isteyen var mı ? Hergünkü menümüzü bildiriyoruz ve 2 günde bir tartılma?

Merhaba Şeyda. Benim adım da Şeyda. Senin mesajını gördükten sonra üye oldum. Çünkü ben de 5 kilo vermek istiyorum. Son zamanlarda çok kilo aldım ve sporu da aksattım. Seninle 5 kilo vermek istiyorum. Ben çalıştığım için iş yerinde ne çıkarsa o gün onu yemek zorundayım. Seçim şansım pek yok. Ama hergün yediklerimizi ve dediğin gibi 2 günde bir kilomuzu yazalım. Birbirimizi belki gaza da getirebiliriz:) Benim boyum 170. Şuan 64 kiloyum. Yarın pazartesi ve diyete başlamak için güzel bir gün:)

mrb benim boy 162 civari kilo 60 hedefim 55 yarın diyete baslıyordum. 2 günde bir tartı degil ama haftada bir tartı yazabilirim. günlük olarak da neler yaptıgımızı konusabiliriz, adım nurdan yarın tekrar gorüsmek üzere...

Merhaba arkadaşlar, diyet günlüğüme başlıyorum. Sabahleyin midem çok kötüydü bir şey yemedim. Öğlen 1 kase çorba ve salata yedim (salata yağlıydı malesef). Akşam üzeri 1 tane bisküvi yemekle birlikte bol miktarda nescafe tükettim. Nescafe vazgeçilmezlerimden ne yazık ki. Onu kesemiyorum. Şimdi de 1 kase yoğurt yiyip bu günkü menümü kapatmayı planlıyorum. Sizler neler yaptınız?

Sabah: 1 sandviç
Öğle: 1 kase çorba, yoğurtlu makarna, 1 tane biskrem bisküvi
Akşam: 1 paket eti form
Bol bol nescafe tükettim.
1 saat Zumba yaptım.

Birde beni yanlış anlamazsan eğer, sanırım biraz düzensiz yiyorsun yani ben daha önce diyetisyene gittim. Hani sürekli Nescafé veya biscrem makarna fln bunlar hep karbonhidrat seker alıyorsun biraz sebze ağırlıklımı denesen acaba

Evet malesef ben de biliyorum ama pek düzenli beslenme şansım yok. Öğlen işte ne çıkarsa onlardan yiyebiliyorum. Akşam ise pek yememeye çalışıyorum. Nescafeye bağlıyım:(
Sabah: 1 sandviç (Peynir, domates, salam)
Öğlen: Etli patates yemeği ve cacık. 3 adet bisküvi
Akşam: 6 adet çubuk kraker
Şuan yazınca gerçekten ne kadar abur cubur yediğimi daha iyi anlıyorum. Yarın bu abur cuburları almayacağım İnşallah.
Birazdan da pilates yapmayı planlıyorum.
Nurdan sen neler yiyorsun? Diyetinde neler var?

Tatlım ben cok hastayım o yüzden pek yapamadım,ama normalde de günlük sabah 2 dilim çavdar ekmegi domates peynir zeytin arada bir meyve veya az kuru yemiş Öğlen Çorba, Zeytinyaglı arada gene meyve aksam üzeri yogurt galete aksam Çorba, ana yemek ara gene meyve benim sıkıntım bende cocuk var 3 günde calışıyorum hareket olanağım cok az yürüyüş için fırsat bulamıyorum yoksa ben bu kiloyu cok rahat veririm sen kurumsal bir yerde çalışıyorsan Eger yemek konusuna birsey diyemem ama onun dışında ufak öğünleri Canta a koyup Taşı birde bol bol yesil cay ve bitki cayı

Ben aslında sağlıklı besleniyorum. inek gibi nerde ot orda bitiyorum işin şakası ama dikkat etmeye çalışıyorum. benim abur çuburum kuruyemiş ve meyve ara ara benimde abur çuburlarım oluyor ama tutmaya calışıyorum birde ne kadar ögünlü yersen okadar az abur Çubuk istiyor bünye şu glsemik indeks olayı burda devreye giriyor sanırım

Ben de konuya bakılmadı sanıyorum daha :KK45: çok sevindim yoldaş bulunca valla:) yarın baslayayım o zaman yatarken yazarım tüm gün boyunca yaptıklarımı sabahki kilomu da söylicem:)

Sabah tartıldım 51.1 :KK43: iyice kahvaltı yaptım taviz vermedim :D öğlen acıktıkça etimekle krem peynir yedim 4-5 tane yemişimdir bi bardak nescafe içtim 2-3 bardak da çay. Akşam da bi tabak sulu köfte yedim ekmeksiz şuan acıktım gibi ama Akşam 7den sonra yenek yok :) 1.5 ay içinde 46-47 olayım havalara uçucam. Böyle devam bakalım 2 gün sonra tartıı

Bende bir sıkıntı çıkmazsa yarın baslıyprum, hapa başlamıştım oda kilo yaptı Yada ödem bir iki güne belli olur hafta sonu inş yazarım sürekli yazamıyorum ben

Back
X