5 kişiye fal bakıcam

_dolce_vita_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
570
443
103
Diğer
Slm kızlar :)
Yeni bir deneme yapıyorum 5 kişiye fal bakıcam
Sorular net ve açık olsun

Örnek: x beni aricak mı ? ( burda biraz detay lazım mesela son görüşme ne zaman bir hafa mı vs gibi sevgilin mi yoksa olmasını mı istiyorsun)
Çalışmıyorum işe ne zaman girerim?
Bu hafta beni x konusunda ne bekliyor ? Vs vs

Sağlık ve BEBEK konularına bakmıyorum
Evlilik sormayın herkes bir imza dgldir

İsteyen varsa buyursun deneme amaçlı

Son düzenleme:
Burayı çok isteyen biri için rezerve edeyim.

Az sonra burada bir yığılma olur.

Ben ben bennnnn... beni de sıraya alsanız

Daha önce de böyle bir konu açıp sıraya aldıklarını bakmadınız. Bakacağım sizi sıraya aldım, ben size döneceğim dediniz ama dönüş olmadı.

Daha önce de böyle bir konu açıp sıraya aldıklarını bakmadınız. Bakacağım sizi sıraya aldım, ben size döneceğim dediniz ama dönüş olmadı.
Sıraya aldıklarıma bakmadığımı acaba nerden biliyorsunuz?!
Kaldı ki bilen bilir baktıklarım oldu ve bakamadıklarımda kendi işlerimin veee o sıralar bende bir insan olduğum için hasta olma gibi durumlarımda oluyor .
Bir diğer konuda açık ve net soru ve sağlık hamilelik sorulmasın diye rica ediyorsam yne de bu tarz soru geliyorsa bakmam.
Hem merak ettim buraya bunu yazmakla elinize geçen ne ? Benim bu yaptığımdan zerre çıkarım yok .
Her neyse boş vaktiniz çokmuş demek iyi geceler

Kızlar 5 kişi dedim beş kişiye de baktım . Fazla vaktim yok olduğunda zaten dönüş yapıyorum size. Sonra cevap yazılmadı fln denmesin lütfen özellikle sayı belirttim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…