Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de verdim bugün siparişimi
Aranızda kapıda ödeme ile almış olan var mı?
Daha önce hiç kapıda ödeme yapmamıştım
Merakla bekliyorum![]()
ben kapıda ödeme ile aldım 2 alışverişimdede herhangi bir sorun olmuyor şimdiden hayırlı olsunn![]()
ben egleniorum yaparken:108:
şmdi yeniiiden yapptım maviş maviş![]()
canım bende azönce yaptım laciverte yakın mavi benimkide çok hoşuma gitti yaa
ben egleniorum yaparken:108:
şmdi yeniiiden yapptım maviş maviş![]()
canım biraz daha uğraşıyım ki daha güzel bişey olsun ozaman paylaşıcam zaten![]()
kızlar bende bir oje manyağı olarak soruyorum o sitede 2 tane şey var. biri tırnak oje şekil verici 6,95 bir de 5li disk var. bunların içinde sıyırıcı falan varmı?ne işe yarar bu sıyırıcı. bu iki üründen alırsam yapabilimiyim desen falan ?
kızlar bende bir oje manyağı olarak soruyorum o sitede 2 tane şey var. biri tırnak oje şekil verici 6,95 bir de 5li disk var. bunların içinde sıyırıcı falan varmı?ne işe yarar bu sıyırıcı. bu iki üründen alırsam yapabilimiyim desen falan ?
kızlar sizce eskişehire kaç günde gelir dün saat sabah 3te sipariş verdim bu gün gelirim ?? hmn gelsin istiyorumda![]()
soruma cvp verirmisiniz![]()
canım o kargo şirketine bağlı bişey biz nasıl bilelim ama ben saat 11 de sipariş vermiştim ertesi gün saat 2 civarı gelmişti
kızlar sizce eskişehire kaç günde gelir dün saat sabah 3te sipariş verdim bu gün gelirim ?? hmn gelsin istiyorumda![]()
kargo şirketine göre değişir umarım hemşerime hemen ulaştırırlar![]()
sana kaç günde geldi bu arada çok sevindim hemşeri olduğumuza![]()