melekkose guzel kizim yakisikli oglum Kayıtlı Üye 18 Mart 2010 278 9 318 2 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melekkose #1 merhaba arkadaslar.2,5 yıldır evlıyım sorunumuz olmamasına ragmen gebe kalamadım. esımın morfolojısı %5. yaptıgım arastırmalara gore buda sorunmus. busekılde olup gebe kalan varmı aranızda
merhaba arkadaslar.2,5 yıldır evlıyım sorunumuz olmamasına ragmen gebe kalamadım. esımın morfolojısı %5. yaptıgım arastırmalara gore buda sorunmus. busekılde olup gebe kalan varmı aranızda
E esila@mxixsra Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2008 759 6 96 47 Ankara 5 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melekkose #2 canım benim eşimin de yüzde 1 di normal yolla değil ama tedavi ile hamile kaldım. oğluşum şu an çok şükür kollarımda..darısı başına.
canım benim eşimin de yüzde 1 di normal yolla değil ama tedavi ile hamile kaldım. oğluşum şu an çok şükür kollarımda..darısı başına.
catdog papatya Kayıtlı Üye 19 Nisan 2009 1.597 635 163 8 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi melekkose #3 canım bizimde 2,5 yıl oldu ve herşey normal gözükmesine rağmen hamile kalamıyorum, ama bizim de morfoloji%4.bu mu sorun bilmiyorum; gittiğimiz hiçbir doktor sorun olmasından bahsetmedi ama sanırım normali %14 ve üzeriymiş.
canım bizimde 2,5 yıl oldu ve herşey normal gözükmesine rağmen hamile kalamıyorum, ama bizim de morfoloji%4.bu mu sorun bilmiyorum; gittiğimiz hiçbir doktor sorun olmasından bahsetmedi ama sanırım normali %14 ve üzeriymiş.