• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 öğün 1 aylık paket yemekle kilo verme yolculuğum...

papapesim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
119
61
48
36
Merhaba ben 28 yaşındayım, sürekli +- 10 kilo aralığında bir alıp bir veriyorum. En sonunda çoktandır istediğim ancak biraz pahalı bulduğum için almadığım bir paket servisin indirimine denk gelince 1100 kalorilik 41 günlük paket aldım 10 günü geride kaldı 2 gün yılbaşı vs sebebiyle yapamadım. Geriye bir aylık bir süreç kaldı. Tartı fotoğrafımı yüklüyorum ve bakalım bu bir ay sonucunda ne olacak. Her gün tartı fotoğrafı koymak istiyorum umarım üşenmem çünkü sabah çok erken işe gidiyorum, olmazsa haftada bir koyarım :KK46:
başlangıç 23.12.2015
77 kg
03.01.2016
74.4 kg
04.01.2016
74.1 kg
05.01.2016
73.5 kg:KK8:
06.01.2016
73.3 kg
07.01.2016
73.0 kg
08.01.2016
72.6 kg
09.01.2016
72.5 kg :S
10.01.2016
72.4 kg
17.01.2016
71.6 kg
19.01.2016
71.2 kg
24.01.2016
70.9 kg
25.01.2016
70 kg

Eklentiler

• 74.4.webp
    74.4.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 285
Son düzenleme:
Merhaba ben 28 yaşındayım, sürekli +- 10 kilo aralığında bir alıp bir veriyorum. En sonunda çoktandır istediğim ancak biraz pahalı bulduğum için almadığım bir paket servisin indirimine denk gelince 1100 kalorilik 41 günlük paket aldım 10 günü geride kaldı 2 gün yılbaşı vs sebebiyle yapamadım. Geriye bir aylık bir süreç kaldı. Tartı fotoğrafımı yüklüyorum ve bakalım bu bir ay sonucunda ne olacak. Her gün tartı fotoğrafı koymak istiyorum umarım üşenmem çünkü sabah çok erken işe gidiyorum, olmazsa haftada bir koyarım :KK46:

03.01.2016
74.4 kg

canim bu bahsettigin paket nddir

Catering firması gibi düşünün. Diyete uygun 3 ana öğün ve 2 ara öğün(atıştırmalık) paketlenmiş halde her gün adrese teslim ediliyor, açıp saati gelince yiyorsunuz. Aylık 1500/2000 lira civarında fiyatları.

teşekkür ederim, arkadaş soruyu cevaplamış... evet 3 ana ve 2 ara öğün var her gün farklı yemekler geliyor gayet keyifli...

güncel kilo 74.1 , bugün gayet güzel uydum paketime bir yemeği pek damak tadıma uygun değil diye yemedim ama genel olarak ilk defa böyle oldu... tartı fotoğrafımı da yükleyeyim...

Eklentiler

• 74.1.webp
    74.1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 111
Biraz pahalı değil mi yaa yoksa bana mı öyle geldi :eek:
evet zaten çoktandır pahalı diye almıyordum %41 indirim vardı bir günlüğüne, ona denk geldim ve 41 günlük paketi 1000 tl ye aldım, hatta eşime de aldık o da kilo veriyor :) normalde de zaten 2 günde bir dışarıdan yemek söylediğimiz için çok farketmeyecek diye düşündük açıkçası...

evet zaten çoktandır pahalı diye almıyordum %41 indirim vardı bir günlüğüne, ona denk geldim ve 41 günlük paketi 1000 tl ye aldım, hatta eşime de aldık o da kilo veriyor :) normalde de zaten 2 günde bir dışarıdan yemek söylediğimiz için çok farketmeyecek diye düşündük açıkçası...

Anladım canım 41 gün bitince yeni paket almayı düşünüyor musun ? Ve ne güzel eşinle beraber yapıyorsan daha bi motive oluyorsundur .

Anladım canım 41 gün bitince yeni paket almayı düşünüyor musun ? Ve ne güzel eşinle beraber yapıyorsan daha bi motive oluyorsundur .
41 gün bitince aynı indirimi bulamayacağım için muhtemelen almayacağım, eşimle yaptığım için evde başka yemek de pişmiyor, canım bir şeyler istemiyor bu açıdan onun da yapması çok iyi oldu...

03.01.2016
74.4 kg
04.01.2016
74.1 kg
ya bu kadar para vermenize gereek varmıydı.ekmegi sekeri tuzu tamamen kesince gidiyo zaten kilolar

ya bu kadar para vermenize gereek varmıydı.ekmegi sekeri tuzu tamamen kesince gidiyo zaten kilolar
:) evet sizce gerek yoktur belki, ama ben işten gelip yemek hazırlamaya üşeniyorum ve sürekli ne yemeliyim diye düşünmektense böyle kalorisi belli hazır geleni yemek sizce de daha rahat ve kolay değil mi?

:) evet sizce gerek yoktur belki, ama ben işten gelip yemek hazırlamaya üşeniyorum ve sürekli ne yemeliyim diye düşünmektense böyle kalorisi belli hazır geleni yemek sizce de daha rahat ve kolay değil mi?
bence degil ve tabiki bu sizin tercihiniz:)

Bence super olmus bu firsati iyi degerlendir buralar cok kucuk keske bizlerinde imkanı olsa cok sanslisiniz

[QUOTEkacamak yapmwzsanapesim, post: 44448971, member: 628115"]Tesekkur ederim, İnsallah iyi degerlendiririm bunu tam olarak bir ay sonra anlayacagiz :)[/QUOTE]
Bence kacamak yapmazsan olumlu sonuc alirsin ünlülere baksana bizim gibi ne yiyeceklerini mi dusunuyorlar sanki aynen senin taktigi uyguluyorlar simdiden kolay gelsin sana

[QUOTEkacamak yapmwzsanapesim, post: 44448971, member: 628115"]Tesekkur ederim, İnsallah iyi degerlendiririm bunu tam olarak bir ay sonra anlayacagiz :)
Bence kacamak yapmazsan olumlu sonuc alirsin ünlülere baksana bizim gibi ne yiyeceklerini mi dusunuyorlar sanki aynen senin taktigi uyguluyorlar simdiden kolay gelsin sana[/QUOTE]
Dogru soyluyorsun :) Kacamak yapmiyorum aslinda insallah boyle devam eder, bu sekilde de istedigim kiloya inemezsem artik kendimden umudu kesecegim yoruldum senelerdir zayiflamaya ugrasmaktan, bu durumu degerlendirmem lazim...

Back
X