- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
92 den 70lere ne kdr sürede nasil düstün cnmBaşarılar canım. Pakette neler var canım ve ara öğünlerde var mı?
92 den 70lere ne kdr sürede nasil düstün cnm
sağol canım teşekkürler, bugün cips çikolata ne varsa yedim hatta birazdan kalkıp makarna yapıp yiyeceğim biraz stresli bir süreçteyim şu an yemek yemekten başka bir şey iyi gelmiyor...Hosgeldin tatlim farkettim bayadir yazmadin biseyler olsun kilon yine iyi arada kacamak yapsan da bunu farketmen de guzel
Olsun canin sagolsun telafi edersin diyette oldugum donemde kacamak yaptigim gunlerde ertesi gün bol bol su ile günü bitirmeye calisirdim cünkü yediklerimiz ayni gun yaga dönüsmuyor kuzum sen de takma yarin bol sivi ve sebze ile telafi edersin olur biter tatlimsağol canım teşekkürler, bugün cips çikolata ne varsa yedim hatta birazdan kalkıp makarna yapıp yiyeceğim biraz stresli bir süreçteyim şu an yemek yemekten başka bir şey iyi gelmiyor...
Naptiniz toplamda kac kilo verdiniz uzun suredir yazmamissiniz ama...bugün 70.0 kg ile karşınızdayım :)
68 e kadar düştüm şimdi 70 kiloyum bu aralar tekrar diyete başladım böyle bir döngü içerisinde yaşayıp gidiyorum ...Naptiniz toplamda kac kilo verdiniz uzun suredir yazmamissiniz ama...