• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 öğün 1 aylık paket yemekle kilo verme yolculuğum...

Hosgeldin tatlim farkettim bayadir yazmadin biseyler olsun kilon yine iyi arada kacamak yapsan da bunu farketmen de guzel
sağol canım teşekkürler, bugün cips çikolata ne varsa yedim hatta birazdan kalkıp makarna yapıp yiyeceğim biraz stresli bir süreçteyim şu an yemek yemekten başka bir şey iyi gelmiyor...

sağol canım teşekkürler, bugün cips çikolata ne varsa yedim hatta birazdan kalkıp makarna yapıp yiyeceğim biraz stresli bir süreçteyim şu an yemek yemekten başka bir şey iyi gelmiyor...
Olsun canin sagolsun telafi edersin diyette oldugum donemde kacamak yaptigim gunlerde ertesi gün bol bol su ile günü bitirmeye calisirdim cünkü yediklerimiz ayni gun yaga dönüsmuyor kuzum sen de takma yarin bol sivi ve sebze ile telafi edersin olur biter tatlim

çok teşekkür ederim birebir uymak biraz zorladı bu süreçte beni tam uyamadım ama olsun bu şeye başladığımda 77 kiloydum bugün 70.9 çıktım az değil herkes farkediyor 5 kilo daha versem müthiş olacak :):):)

Bu arada eşim benden daha iyi çıktı ben bir ayda 6 kilo verdim, o 10 kilo verdi, hayatından pilavı çıkartması bile yetmiş olabilir :D

bugün 70.0 kg ile karşınızdayım :)

Eklentiler

• 70.0.webp
    70.0.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 59
Back
X