5 senelik hasretim sona erdi ravzam geldi :)

gözünüz aydın. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Allaha şükürler olsun 13gün önce bi kızım oldu anne olmak ne kadar güzelmiş anneliğin böyle şefkatli anlayışlı yani kelimeler yetmez yaa.rabbim bana bu duyguyu yaşattı tüm kucağı boş olan isteyenlerede nasipetsin bizim evlatlarımızıda hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin .

güle güle büyütün darısı başımıza inş bigün baanda nasip olur doğum hikayemi yazmak:16:

Allaha şükürler olsun 13gün önce bi kızım oldu anne olmak ne kadar güzelmiş anneliğin böyle şefkatli anlayışlı yani kelimeler yetmez yaa.rabbim bana bu duyguyu yaşattı tüm kucağı boş olan isteyenlerede nasipetsin bizim evlatlarımızıda hayırlı bi evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin .

Allahım hayırlı saliha bir evlat olmayı nasip etsin inşallah....

ALLAH bağışlasın anneli babalı büyütsün hayırlı olsun cnm

Back
X