eski kız arkadaşı o "kullanmadığı" msni nerden biliyomuş da babası vefat edince eklemiş?? diğerlerine hiç girmiyorum bile...
Geçmiş olsun diyeyim öncelikle. 5 yıl gerçekten uzun bir zaman dilimi ve gerçekten çok bağlanmışsınızdır haliyle. Kendimi sizin yerinize koyarak düşünmeye çalıştım her ne kadar karakterlerimiz bir olmasa da bir bayan olarak.
1. seçenek affetmek. Ben affetseydim böyle bir durumda, aklıma daha sonra sürekli sorular gelirdi illa ki bu mevzuyla ilgili ve ben bu soruları sordukça karşımdaki kişi rahatsız olurdu muhtemelen ve bu da ilişkiyi yıpratırdı. Sormasam zaten sürekli aklıma takılırdı, ona olan güvenimi kaybederdim.
2. seçenek affetmemek ve noktalandırmak. Muhtemelen benim seçeneğim bu olurdu, çünkü bence bir şeyler gizlenmesi vs. insana kendini aptal gibi hissettirir ve güvenini kaybedince insan yerine gelmesi çok çok zor olur.
Ben size iki seçeneği de sunmaya çalıştım, inşallah hayırlısı olur.
Bana boyle bir msni oldugunu soylecekmis, ama birturlu nasil soylecegini bilememis, boyle bu duruma gelmekden korkmus.. O msni cokta onemsememis demesine gore.. Bende ona dedimki, o msn 2007 yilindan itibaren acik, ozamandan bu zamana kadar bulamadinmi nasil soylecegini?
Eski kiz arkadasi, erkek arkadasimi eklemis. Babasinin vefatinden sonra bassagligi dilemek icin..
Hesap yapalım =
2007 yılında açılan msn yani 3 senelik siz 5 senedir çıktıgınıza göre bu msn sizin ikinci yılınızda açılmış peki eski sevgilisi msn i nerden öğrendi senin bile bilmediğin msn i o kız nerden buldu hemde siz sevgili iken ?
Canim arkadaslarindan neden senin de bildigin normalde kullandigi msn adresini ogrenmemis? Neden o ozel olani biliyor..Tatlim nolur gercekleri gor..Cunku inan bana senin yasadigin seyi bir cogumuz yasadi..Farkli versiyonlari ama olsun gene de hep affettik belli donemlerde..Ama asla dogru olan bu degil..O kizin o msn adresini bulma olayi yeterli..Belli ki kendisi vermis cnm..Burdan daha rahat konsuruz, kiz arkadasima yakalanmadan demistir..Cok aci ama cok mantikli..Lutfen cnm ac gozlerini ve kendine bu yanlisi yapma..Bilmiyorum cnm..arkadaslarina sorup ogrenmis olabilir.. O kizi msn'de gorsem, aricam agzinida, goremedim hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?