5 Senelik iLi$kim bitmek uzere, nolur bir akil verin bana ! :((

canm en azından kardeşlerin varmış dertleşebileceğin.. sen madem o kadar seviyosun kafanı topla biraz bu süre içinde onada yüz verme sakın

Tek tesellim, yani en azindan icimi azcik bile rahatlatan dusunce; ordaki kizlarin hepsinin beni bilmesi, bizim bi iliskimizin oldugundan haberdarlar. Yani oyle mahalleden kizark. lar diyo. Dogru duzgun sohbetim bile yoktu, tek seninle kavga yaptigimizda arada girer dertlesirdim diyo.

Erkek arkadasimda dedi git hepsine sor, .....'kiz arkadasi varmi varsa adi ne fln diye..

Seni asla aldatmadim, o yabanci kizlar ekledigim gun sildigim kisiler. Yani normal erkek arkadaslarida var o listesinde.

offf kardeslerim benden cok kucukler.. Dogru duzgun derdimi kimseye anlatamiyorum..

Hatta dun kuzenim , Aleda hayirdir uzgun gorunuyosun birseymi oldu aranizmi bozuk derken bile gozlerinin ici parliyodu yaayrilsam herkez bayilcak

anlıyorum canm sevincek çok insan vardır buna eminm sen bu tip insanlra fırsat verme üzgün olduğunu belli etme

Kızım o erkeğin söyledikleri herşey yalan almanya hayali kuruyor biliriz bu tipleri sen almanyalı bir gence aşık ol

Yok cnm, buna eminim. Asla Almanya fln degil, asla Turkiyeyi birakmayi dusunmuyor. Yuvamizi orda kuracaktik ama..

nedir bu erkeklerden çektığimiz ya aynı olay benımde başıma geldi 2 yıllık ilişkimi bıtırdım benım bılmedıgım msn adresı almıs ordan kızlarla konusuyo tesadufen ogrendım ve ayrıldık once sakın ol ve ıyı dusun cnm kabulleneceksen eğer unutacaksan yasanılanları affet ama yok yedıremem kendıme dıyosanda bıtır kolay değil tabikide 5 yıllık ilişkiyi bitirmek herşeyden önce bı alışkanlık olmuştur sende ama bıde soyle dusun sen nıye boyle seyler yapmadın başka msn alıp erkekleri eklemedın tabıkı onu sevdığinden dolayı neyse cnm en doğru karar bizim soyledıklerımız değil senın şuan içindeki sesin söylediğidir o hiç yanıltmaz bızı hakkında hayırlısının olması dileğiyle

eski kız arkadaşı o "kullanmadığı" msni nerden biliyomuş da babası vefat edince eklemiş?? diğerlerine hiç girmiyorum bile...

eski kız arkadaşı o "kullanmadığı" msni nerden biliyomuş da babası vefat edince eklemiş?? diğerlerine hiç girmiyorum bile...

Aynen ben de bu olayı merak ettim..Senin senelerce haberin olmayan ve bulamadıgın bir msn adresini eski kız arkadası nasıl oluyor da buluyor da ekliyor..Nolur tatlım inanma bu tarz komik yalanlara..Belli ki sana yakalanmamak adına onunla ordan konusmus belki seninle kavgalı oldugunda belki de canı sıkıldıgında..Kız niye senin de herkesin de bildigi msn adresini bulup eklememiş de bu gizli msn adresini eklemiş..Belki de baş saglıgı dilemek icin kız aramıştır, bu mumkun ve sonrasında da bak benim bir msn adresim var diyip erkek arkadasın bu adresini vermiştir kıza..Baska turlusu mantık dışı cunku...
Kendini onun suçsuz olduguna inandırıcaksan bu da bir sekilde mumkun,tıkarsın kulaklarını ve yoluna devam edersin..Ama asla eskisi gibi olamayacaksınız tatlım..Buna emin ol..Sadece kendini kandırmış olucaksın..O da seni..((

selam alena az önce sıkıntını okudum ve senın adına çok üzüldüm ama sadece senın adına...erkek arkadaşının guvenılır biri olmadıgı çok ortada,bir kere yaptığı yanlışlarının üzerini örtmek için ızdırap çekerek ölmüş babasının üzerine yemin etmesi bei çok üzdü...ayrıca cinsel içerıklı sıtelere gırıp 150 yabancı kız eklemesının psıkoljık bunalımla hiç ılgısı olamaz...kendini kandırma derim...
ayrıca 5 yıl alışkanlık için onsuz nefes almayı düşünemem bile demen için gayet iyi bir süre,çünkü sen onunla ılgılı hayaller kurmuşsun,evlenmeyı yuva kurmayı düşünmüşsün ve hayatına kimseyi almamışsın...
ya o??????? onun birini hayatına almadıgından emın olabılır mısın?olamıyosun bu durumda da olamazsın zaten...hiçççç düşünme ve hayatından çıkar derim ..ileride daha çok üzülebilme ihtimalın cok yuksek..umarım başarırsın..

Geçmiş olsun diyeyim öncelikle. 5 yıl gerçekten uzun bir zaman dilimi ve gerçekten çok bağlanmışsınızdır haliyle. Kendimi sizin yerinize koyarak düşünmeye çalıştım her ne kadar karakterlerimiz bir olmasa da bir bayan olarak.

1. seçenek affetmek. Ben affetseydim böyle bir durumda, aklıma daha sonra sürekli sorular gelirdi illa ki bu mevzuyla ilgili ve ben bu soruları sordukça karşımdaki kişi rahatsız olurdu muhtemelen ve bu da ilişkiyi yıpratırdı. Sormasam zaten sürekli aklıma takılırdı, ona olan güvenimi kaybederdim.

2. seçenek affetmemek ve noktalandırmak. Muhtemelen benim seçeneğim bu olurdu, çünkü bence bir şeyler gizlenmesi vs. insana kendini aptal gibi hissettirir ve güvenini kaybedince insan yerine gelmesi çok çok zor olur.

Ben size iki seçeneği de sunmaya çalıştım, inşallah hayırlısı olur.

senin adına çok üzüldüm canım herkeste şans verme diyor açıkçası ben kararsız kaldım senin yazdıgını okuyunca neden olmasın demiştim ama arkadaşların hepsi ayrıl demiş sanırım sen ilişkiye biraz ara verdin düşünmek için.
ben derimki bu süre içinde onsuz ne yapıcaksın bunu düşün
zaman geçiyormu özlüyormusun onu aramak istiyomusun
eğer yaparım diyosan arkadaşların dediğine uy
ama koca bi 5 sene var geride kalmış
çok büyük emekler harcanmış bi ilişkidir bu eminim
daha önce hiç böyle bişey yaşanmadıysa
hiç 2. şans verilecek kadar bişey yaşamadıysanız
ilk ve son olarak verebilirsin o kadar zor olmamalı bence
şifresi sende olan msn adresindeki kızlarla konuşmayı dene
ağızlarını ara ne konuşmuşlar falan diye
eğer dertleşmek istersen özelime yaz
derman olamasamda acın hafifler anlatırken
canım benim kendine iyi bak

Yorumun icin oncelikle tsk ederim.. Bende ona bunu soyledim, yolumuza devam edersek, benim tavirlarimi benim aklima takilan sorulari sIkilmadan usanmadan pes etmeden cevaplayabilcekmisin? Kendine guveniyormusun, herseyi yeniden duzeltebilcegine inaniyomusun dedim. Elimden gelen herseyi yapicam, sana bu gunleri unutturcam sensiz olmak istemiyorum dedi..Hernekadar yuzune nasil bakacagimi dusunsemde, seninle yaslanmak istiyorum dedi..

Arkadaslar, erkek arkadasimin eski kiz arkadasi, tuaf pek saglam bir kiz degil. Yani kimsenin gunahini almak istemem tabiki ama soyle birsey var.. Bunlar benim erkek arkadasimla birlikteyken, erkek arkadasim o zamanlar 15 yasindaymis ve bir kacgun arkadaslik yasamislar yani. Uzun sureli ciddi birsey olmamis. Ki zaten ardindan kiz erkek arkadasimin kuzeniyle daha sonra arkadasiyla falan cikmis.. Boyle bir kizla tekrar arkdaslik kurmasi gibi birsey olabilcegini dusunmuyorum.. Yani kiz sadece oylesine bassagligi dilemek icin eklemisdir diye dusunuyorum..

Boyle birsey erkek arkadasimin yaptigi hatayi hafifletmez tabiki.. Ben olsam hic kabul etmezdim bile. Lakin bundan once hic erkek arkadasimda olmadi.. Suanki erkek arkadasim benim ilk'im.. ofoff

Son düzenleme:
yok canim erkekarkadasinin eski sevgilisinin yaptigi artik normal karsilaniyor yani var öyleleri
Hakkinda hayirlisi olsun sadece a$k sevgi herseyi asmaya yetmiyor
Kararini hesaplarken: sevgi aski cikar digerlerini topla(senin icin önemli özellikleri) essitir kararin
Kendi fikrimi es geciyorum

Hesap yapalım =

2007 yılında açılan msn yani 3 senelik siz 5 senedir çıktıgınıza göre bu msn sizin ikinci yılınızda açılmış peki eski sevgilisi msn i nerden öğrendi senin bile bilmediğin msn i o kız nerden buldu hemde siz sevgili iken ?

lütfen şu samimi hislerimi dikkate al canım

İnsan önce ciddi acı çekiyor,kimseye güvenmez hale geliyor,gün geliyor arkadaşınla tanıştıramıyorsun,özgüvenin,hayat enerjin bitiyor.psikologluk hale geliyorsun.Çocuk getirmişsen dünyaya onun için ayakta durmalıyım ona huzurlu bir ortam hazırlamalıyım diye didiniyorsun yanındaki adamın bir gün herhangibiri için seni terk etme ihtimali olduğunu bilerek ya da o endişeyle yaşıyorsun.Evet hayata devam edip başarılı oluyorsun ama bir tarafın kimseye güvenmiyor.onca acı geçiyor,boğazında düğümlenen ağırlık da gidiyor.Ne oluyor biliyor musun?ben onun için ondan daha yakışıklı ondan daha iyi kimlere hayır demiştim diyorsun.Sana yalan söylemiş birine tam saygı duyamıyorsun.Tam sevgi hissedemiyorsun.Hem hayatın zorlu yolunda yanında güvende hissetiğin insan olması gerekirken seni hayal kırıklığına uğratmış, bir çok zorlukta tekrar uğratma ihtimali olan biriyle yaşamak acı geliyor.İnsanın onuruna dokunuyor.keşke o an çok güçlü olabilseydim keşke bu enerjiyi başka şeylere yöneltebilseydim diyorsun.Zor günler geçiriyor olabilir.Hayat hep zor .Gelecek zor günlerde neler yapıyor olacağını görüyorsun şu an.Gen aktarımı diye bir şey var.O insanı sevdin unuttun diyelim.Çocuğun doğduğu anda ona aktarılacak karakter özelliklerini düşünüp üzülmeye başlıyorsun.Erkeklerin % 99 u böyle diyenler olabilir.madem hepsi erdemsiz saygısız baba olmayı hak etmez durumda sana hata yapmış saygısızlık etmiş olana değil henüz o hatayı yapmamış olana ve yapmama ihtimali olana şans ver.Yarın sabah kalktığında unut onu.seni mutlu edecek prensin biryerlerde seni beklediğini hayal et.Gelinliğini hayal et.Evini düzenleyip heyecanla onu kapıda karşıladığını hayal et.Acablar la karşılamak mı güzel yoksa heyecanla karşılamak mı sence.Bunu yapabilirsen temiz bir sayfa açacaksın.Sen değil o hata yaptı.zamanla çekecek.Niye kendini daha iyi bir gelecek yaşamaktan mahrum edesin ki?Gelinlik almaya heyecanla gittiğini hayal et.O yanındayken tüm heyecanların kursağında kalacak.Sen gelinlik beğenirken o acaba kime bakıyor diye düşüneceksin.Bu dünyada iyi kalpli insanlar var.ve herşeye sahip olmak isteyen ,kendini herkesten kıymetli sanan ,sevgi sadakat,aile, annelik ve babalıktan anlamayan insanlar tarafından KANDIRILIYORLAR.LÜTFEDER GİBİ SEVİYORLAR.ÖNÜNE ATILAN İKİ SEVGİ KIRINTISINA OLUR MU DİYECEKSİN?

1.SABAH KALK DERİN BİR NEFES AL.BAKIMINI YAP.DAHA ÖZENLİ DAVRAN KENDİNE.
2.HOBİLER EDİN.KİTAP OKU,DİKİŞ ÖĞREN,KENDİNE BİRŞEYLER DİK,YEMEK YAP,SPOR YAP,YENİ BİR KURSA KATIL,DANS DERSİ AL
3.YENİ BİR KOKU AL
UMUTLA BAK HAYATA.
EVET ERKEKLER BÖYLE DİYORLAR.EĞER KABUL EDERSEN BÖYLE OLMAYA DEVAM EDECEKLER.AMA EĞER ETMEZSEN FARKLI BİRİLERİNİ BULMA İHTİMALİN OLACAK.

HAYATTA İNSANI MUTLU EDEN ŞEY NE BİLİYOR MUSUN?UMUT.UMUT EDEBİLME HALİ.BİRŞEYİN İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNME VE ONUN İÇİN ÇALIŞMA HALİ.BİRŞEYİN KÖTÜ SONUÇLANACAĞINI TEKRAR KÖTÜ BİRŞEYLER OLACAĞINI DÜŞÜNMEKLE ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR.BUNU KENDİNE YAPMA LÜTFEN.

Cnm samimi hislerini paylastigin icin, sIkilmadan uzun bir sekilde cvp yazdigin icin tsk ederim..

Keske o gucu kendimde bulabilsem.. Nedense onsuz olamayacagimi dusunuyorum.. Onunla konu$unca ona inanmak istiyorum ama bogazim hep dugumlu..icimde kirdigi guvenin acisini cekiyorum..

Bana onceden basina boyle birsey gelecek deyip, naparsin diye sormus olsaydilar eger, direk sizin gibi cevap verirdim.. hic acimazdim, biran da silerim derdim.. Ama basa gelince okadr kolay olmuyomus..

Bilmiyorum cnm..arkadaslarina sorup ogrenmis olabilir.. O kizi msn'de gorsem, aricam agzinida, goremedim hala..

Aynılarını bende yaşadım affetim 2.hatayı yaptı derken sonu gelmedi gelmicek te.canım çok üzüleceksin öldüm sanacaksın ama birkaç ay sonra küllerimden doğdum diye bir söz varya öyle bir şey olacak..ben öyle oldum her gece ağladım ama olması gerekiyordu o insanla evlenemzsn evlendiğini düşünsene ya aldatırsa boşanmak çok kolay mıı ? iyi düşün canım ama gerçekten sonu gelmiyor affetmelerin...:85:

Bilmiyorum cnm..arkadaslarina sorup ogrenmis olabilir.. O kizi msn'de gorsem, aricam agzinida, goremedim hala..
Canim arkadaslarindan neden senin de bildigin normalde kullandigi msn adresini ogrenmemis? Neden o ozel olani biliyor..Tatlim nolur gercekleri gor..Cunku inan bana senin yasadigin seyi bir cogumuz yasadi..Farkli versiyonlari ama olsun gene de hep affettik belli donemlerde..Ama asla dogru olan bu degil..O kizin o msn adresini bulma olayi yeterli..Belli ki kendisi vermis cnm..Burdan daha rahat konsuruz, kiz arkadasima yakalanmadan demistir..Cok aci ama cok mantikli..Lutfen cnm ac gozlerini ve kendine bu yanlisi yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…