Banada arada oyle seyler soyluyorduoda cok zoruma gidiyodu.. 5 senelik bi iliskiyi bitirmek benim icin hic kolay degil, onsuz olma dusuncesi beni olduruyor ama yapdiklarinida hazmedemiyorum
yorumun icin tsk ederim.. okadar akila ihtiyacim varki, kimseye birseyde anlatamiyorum off
Canım yaşını bilmiyorum ama eminim kardesim yaşındasındır..Hikayene çok üzüldüm cidden. 5 senelik evliyim ve inan bana ondan önce ciddi erkek arkadslarım oldu.Ve simdi gecmişe bakıp diyorum ki keske şimdiki aklım varken o olayları yaşasaydım da bu kadar üzülmeseydim..Cunku insan o yaşta farkedemiyor..Bunları hic haketmedegini gayet iyi yansıtmışsın zaten..
Bak cnm ben 30 yaşındayım ve erkekler kesinlikle kadınlardan farklıdır..Onlar sonuna kadar inkar ederler..Cunku kadınlar duyduklarına inanırlar..Erkekler de gorduklerine inanırlar bu yuzden kadınlar makyaj yaparlar mesela..Ama erkek özellikle sonuna kadar yalan söyleyebilir..Zaten psikolojik sorunlar yaşamış dedin babası yuzunden bu yuzden yalan yere yemin etmesi hic sorun degil cunku seni kaybetmekten korkuyor..Zaten ruhsal olarak cok iyi durumda degil. Sinek küçüktür ama mide bulandırır..Bir insan bir kere yalan söylediyse emin ol tekrar tekrar zor kaldıgında söyleyecektir..Ne yazık ki bu tamamen karakter meselesi..Belli ki seni çok üzmüş ama inan bana unutulmayacak bir durum degil..5 sene de olsa en dogru insanlar evlenmelisin bence..Seni her zaman tekrar kandırma ihtimali olan bir adamla degil ne yazık ki..Cunku süphe icinde evlilik yurutmek inan bana çok ama çok zor. Umarım bir an önce onu unutturacak daha yakısıklı daha duzgun bir adam çıkar karşına ve daha kolay atlatırsın tatlım..
5 Yıllık ilişkim bitmek üzere demişsin de ben olsam bitmediyse bile şu andan itibaren BİTİRİRDİM...
Ne demek 3 3,5 yıldır senden habersiz 1 msn adresi ya..
Bir daha güvenebilcek misin? Nerden bilebilirsin ki bir daha o msn ini açmıcağını...
Hem ayrıca madem gizli bir msn açmış ki madem sadece o tarzda insanlar var hiç de kullanmıyor ; nasıl eski kız arkadaşı onu ekliyebiliyor? Demekki sen yokken bu msn den girip istediği gibi yazışıp istediği gibi davranabiliyordu...
Ağlardım ama 1 2 gün sonra bakardım yoluma...
ben normalde uzun ilişkilerin küçük sebeplerle bitirilmemesinden yanayım.
3-5 yıl çıkıp da ayrılanları duyunca çok üzülürüm hatta..
ama gel gelelim sizinki küçüğü bırak bana göre çok büyük bir sorun.
hem msnde tanımadığı garip kızları ekliyor hem eski kız arkadaşını ekliyor hem de uygunsuz sitelere giriyor.
e daha ne yapsın ki..
sadakat sıfır bence.hatta erkek arkadaşının sadakat kelimesinden haberdar olduğundan bile şüphe ettim.
takılıdğım bir nokta da şu.
erkek arkadaşın sana pişman olduğunu söylemiş ya acaba bu msn adresini sen kendin bulup çıkarmasaydın da aynı pişmanlığı yaşayacak mıydı?
bana bu sözleri seni kandırmak için söylemiş gibi geldi.
sonuç olarak 5 yıldan sonra ilişkinizin aslında senin düşündüğün gibi olmadığını gördüğün halde hala devam ettirmek mantıklı mı bunu düşün bence..
Msn sifresi bende, degistirdim. suan giremez ama sonucda insanin icinde oldukdan sonra baska msnde acar. Guvenim kesinlike suan hic yok, 5 senede verdigi guveni bir cirpida yerle bir etti. Tekrar guvenebilmek cok zor..
Bana boyle bir msni oldugunu soylecekmis, ama birturlu nasil soylecegini bilememis, boyle bu duruma gelmekden korkmus.. O msni cokta onemsememis demesine gore.. Bende ona dedimki, o msn 2007 yilindan itibaren acik, ozamandan bu zamana kadar bulamadinmi nasil soylecegini?
canm kendinde yazmışsın bak başka msn açar diye böyle şüpheyle ilişki yürümez mutsuz olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?