5. Sınıf sınavı

minedurgut35

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
85
10
18
35
Kızlar merhaba oğlum şuan 4e gidiyor 5. Sınıfa geçeceği zaman biz başka ilde olacağız seviye sınavına girecek bazı okullar sınav ile öğrenci alıyor bu süreç nasıl olacak bilmiyorum en geç temmuz 1 taşınmamız olacak mezuniyeti olacağı beklemem lazım ama sınav için kafam karıştı biz güzel bir okula geçmesini istiyoruz bilenler yazabilir mi?

Ortaokula geçişte sınav var mı ki,yok diye biliyorum varsa bende bilgilenmek isterim,sadece bursluluk sınavı falan oluyor benim bildiğim, özel okullar da yapıyor

Ortaokula geçişte sınav var mı ki,yok diye biliyorum varsa bende bilgilenmek isterim,sadece bursluluk sınavı falan oluyor benim bildiğim, özel okullar da yapıyor
Yok hayır özel okul değil normal devlet okulu seviye tespit sınavı olacaklar bu sene öğretmeni dün toplantıda söyledi ortaokul için bazı devlet okulları da sınavla alıyor kazanamaz ise normal ortaokul sınavsız olana gidiyor

Yok hayır özel okul değil normal devlet okulu seviye tespit sınavı olacaklar bu sene öğretmeni dün toplantıda söyledi ortaokul için bazı devlet okulları da sınavla alıyor kazanamaz ise normal ortaokul sınavsız olana gidiyor
Onu duymamıştım tüm 4.sınıfların girdiği sınav mı? Sanırım proje okulları kendi bünyesinde sınav yapıyor

Back
X