5 Şubat 2021 Annemi Kaybettim.

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.794
4.458
103
31
Anne tarafımda şeker hastalığı yaygın anneannem de bu yüzden felç geçirdi vefat etti.Annem sürekli usutuyordu.Babanneme bakıyordu.Surekli onu yikadigin için hasta olup yatıp birkac güne iyilesiyordu.En son gene öyle hasta oldu sandım.Dedem aradı.Annemle konuşmak için annemi uykudan kaldiramadim.En son teyzem aradı annemin zor dili döndü gözünü açtı ve bulanık bakiyor.Goruntulu konuşuyorduk.Hemen babama hastaneye gidelim dedim.Oncesinde annemi hastaneye goturemiyorduk.Acile gittik.Hemen müdahale ettiler.Babam bir ara dışarı çıktı.Doktor bana annemin olebilme ihtimalinden bahsetti.Yalnizdim.Babam geldi.Annem bir ay boyunca yoğun bakımda yattı.Pandemi dönemiydi.3 testi negatif çıktı.Covid şüpheli hastalar ile yoğun bakımda yattı.En son pazartesi günü boğazından delik açtılar.Akcigerinde enfeksiyon vardı böbrekleri iflas etmişti.Seker koması geçirmişti.Kaybettik.1 ay boyunca yoğun bakıma almadılar.Tek foto gösterdiler.Babam 1 ay hastaneye gitti geldi.Tek başına.Ben 1 2 gittim.Kimseyi almiyorlardi.Annemi kaybettikten sonra ilk darbeyi isyerim ve akrabalarimdan gördüm.Cogu yanımda olmadı aramadı sormadı.İsyerinde daha çok mobbing e maruz kaldım.Daha sonra aşk hayatım.

Şimdi size soruyorum ben annemin benim ve babam yüzünden erken öldü kelimesini duymayı hakediyor muyum.

Kendini suçlamak ile bir şeyler geri gelmez. Şunu yapsaydım nasıl olurdu diye düşünürsen psikolojini bozarsın ki bence atlamamışsınız. Profesyonel bir destek almalısınız.

Anneniz içinde sizlere baş sağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun.

Hayatın acımasız gerçekleri..akrabalar, arkadaşlar fasa fiso oluyor zor şeyler yaşayınca acı yoldan tecrübe etmişsiniz.

Bunu söyleyen kişilere de takılmayın o zor zamanlarinizda kaçı sizin için birşey yaptı? Bazı insanlar mutsuz ve sırf sizi mutsuzluguna çekmek için konuşuyor

Anneniz için baş sağlığı diliyorum, destek almayı ihmal etmeyin lütfen, güzel hayatiniz olsun 🙏

Kendini suçlamak ile bir şeyler geri gelmez. Şunu yapsaydım nasıl olurdu diye düşünürsen psikolojini bozarsın ki bence atlamamışsınız. Profesyonel bir destek almalısınız.

Anneniz içinde sizlere baş sağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun.
Allah razı olsun.Sadece insanlar üzüyor.Ben Allah'a sığınıyorum.

Anne tarafımda şeker hastalığı yaygın anneannem de bu yüzden felç geçirdi vefat etti.Annem sürekli usutuyordu.Babanneme bakıyordu.Surekli onu yikadigin için hasta olup yatıp birkac güne iyilesiyordu.En son gene öyle hasta oldu sandım.Dedem aradı.Annemle konuşmak için annemi uykudan kaldiramadim.En son teyzem aradı annemin zor dili döndü gözünü açtı ve bulanık bakiyor.Goruntulu konuşuyorduk.Hemen babama hastaneye gidelim dedim.Oncesinde annemi hastaneye goturemiyorduk.Acile gittik.Hemen müdahale ettiler.Babam bir ara dışarı çıktı.Doktor bana annemin olebilme ihtimalinden bahsetti.Yalnizdim.Babam geldi.Annem bir ay boyunca yoğun bakımda yattı.Pandemi dönemiydi.3 testi negatif çıktı.Covid şüpheli hastalar ile yoğun bakımda yattı.En son pazartesi günü boğazından delik açtılar.Akcigerinde enfeksiyon vardı böbrekleri iflas etmişti.Seker koması geçirmişti.Kaybettik.1 ay boyunca yoğun bakıma almadılar.Tek foto gösterdiler.Babam 1 ay hastaneye gitti geldi.Tek başına.Ben 1 2 gittim.Kimseyi almiyorlardi.Annemi kaybettikten sonra ilk darbeyi isyerim ve akrabalarimdan gördüm.Cogu yanımda olmadı aramadı sormadı.İsyerinde daha çok mobbing e maruz kaldım.Daha sonra aşk hayatım.

Şimdi size soruyorum ben annemin benim ve babam yüzünden erken öldü kelimesini duymayı hakediyor muyum.
Ecel gelince baş ağrısı bahane olur başınız sağ olsun 💐

Babaanneniz hayatta mi?Başınız sagolsun.Annenizin de hastalığı belliyken bir yardımcı tutulabilirdi.Size o yüzden mi sitem ediyor akrabalarımız?
Babannem hayatta annem hayattayken yatalak değildi ama yaşlıydı o yüzden bakıyordu son 1 senedir babannem.yatalak kendi ailem suclamiyor

Bende annemi kaybettim aynı sene benimkide şeker hastasıydı ve kalp yetmezliği böbrek yetmezliği vardı acil by-pass olmalı dediler nefes alamıyordu bizde yaptırmakla yaptırmamak arası kaldık. Sonra yaptırdık ve annem öldü yoğun bakımdan çıkamadı bende hep kendimi suçladım yaptırmasaydık ölmezdi diye ama Allah’ın takdir-i ölüm günümüz değişmezmiş en azından buna inanarak kendimi teselli ediyorum

Başınız sagolsun tabi ki sizin suçunuz değil şeker hastasiydi diyorsunuz zaten şeker koması ihtimali hep var sorun olmazsa annenizin şekeri ne kadar çıkıyordu olctugunuzde benim annemde şeker hastası ve hiç dikkat etmiyor yediğine içtiğine bende korkuyorum aniden bir şey olacak diye

Ebeveyn kaybi tabiki tramvatik bir durum. Mesela 15 yasinda babasi vefat etmis bir cocugun yetim maasina abisi yengesiyle dillere destan dugun yapacak 300 binlik ev doseyecek diye el koymasi da cok tramvatik.

Ben de annemi yıllar önce kaybettim.Ölüme çare yok maalesef.Başınız sağolsun.Sizin acınızdan beslenen o akrabaları da hayatınızdan çıkarın.

Ebeveyn kaybi tabiki tramvatik bir durum. Mesela 15 yasinda babasi vefat etmis bir cocugun yetim maasina abisi yengesiyle dillere destan dugun yapacak 300 binlik ev doseyecek diye el koymasi da cok tramvatik.
Kim yapmış bunu?

Kim yapmış bunu?
Tabiki konu sahibi. Cocugunu doven annelerden sonra bu forumdaki en kotu insanlar listemde. 15 yasinda yetimin maasiyla hali perde sectigini dusunurken bile cinler basiyor.
Aslında ödemiyor herkes eleştirmis eşim yıllarca ailesine bakmış babaları ilgilenmediği için birazda kaynananın gururundan kaynaklı bu durum şimdide eşime yaparız dedikleri halde ilk başta destek olmamislar tek başına eşim borca girdi.Simdi de babaları vefat etti.Kardeslerine maaş bağlandı.15 yaşında erkek çocuğu.Kiz kardeşi annesi çalışıyor eşime de kardeşlerinin maaşını veriyorlar ben dedimki bir süre al o parayı sonra not et borcun bitince öde kimseyi konuşturma dedim.Bana dediği kardeşim laf etmez laf edecekleri ben not ediyorum dedi.

Dedi.Taman dedim sustum.Tek kinim su yeni gelişim hevesin yok diyorlar.Sence bu tavırlara karşı hevesim olur mu benim.Yatak odası perdesini mutfakla takım seçmişler.Hic beğenmedim.Esyalarimi koyu renk seçtim.Laf ettiler.Ablasi ile kv.Neymis biz açık renk alicaz .Gene aynı teyze kaymaz halıdan bahsetmişti.Onceden karışmıştı gene o ortalığı karıştırdı.Hani hayatınız boyunca birdaha sıfırdan ev yenilenemeyecek ondan bu kadar karismalarina sinir oluyorum.

Tabiki konu sahibi. Cocugunu doven annelerden sonra bu forumdaki en kotu insanlar listemde. 15 yasinda yetimin maasiyla hali perde sectigini dusunurken bile cinler basiyor.
Eşi çalışmıyor mu?Niye yetim çocuğunun maaşını alıyorlar?O parayla alınan eşyalarla mutlu mu olacaklar?Kendi işe girse çalışsa o yetimin 3 kuruş parasını alacağına.
Konu sahibi anneniz sizin yüzünüzden ölmedi ama sizin insanlığınız ölmüş.

Back
X