- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Ruh hastası oldugu için daha hayatında annemi görmemis insan.Sirf bana inadindan yapıyor.Annen baban ile senin yüzünden öldü diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin maaşı 8 bindi şimdi artmış maaşını almadı kardeşinin alacaktıEşi çalışmıyor mu?Niye yetim çocuğunun maaşını alıyorlar?O parayla alınan eşyalarla mutlu mu olacaklar?Kendi işe girse çalışsa o yetimin 3 kuruş parasını alacağına.
Konu sahibi anneniz sizin yüzünüzden ölmedi ama sizin insanlığınız ölmüş.
Halı ve perdeyi de kullanmicam zatenTabiki konu sahibi. Cocugunu doven annelerden sonra bu forumdaki en kotu insanlar listemde. 15 yasinda yetimin maasiyla hali perde sectigini dusunurken bile cinler basiyor.
Ayıp değil mi?O yetim çocuğun hakkına girmiyor musunuz?Eşimin maaşı 8 bindi şimdi artmış maaşını almadı kardeşinin alacaktı
İyi de çocuğa daha maaş bağlanmadi.Esiminde maaşı azdı.Sadece muhabbeti geçti.Ayıp değil mi?O yetim çocuğun hakkına girmiyor musunuz?
Konu halı ve perde değil ki?Siz eşinize kardeşinin parasını almasını önermişsiniz.Halı ve perdeyi de kullanmicam zaten
Ben onermedim.Annesinin ağzından çıktı.Bana dediki düğünden sonra ise gir.Dedi.Oglumun maaşı borca gidecek o yüzden kardeşinin maaşını ona vericez.Sen ise girersen biz kendi gecimimize bakicaz dedi.Soyle sorun var oğlu istiyor kendi istemiyor ne aldiysam geri alicam diyor oğlu da alsın diyorKonu halı ve perde değil ki?Siz eşinize kardeşinin parasını almasını önermişsiniz.
inler basiyor.Ben onermedim.Annesinin ağzından çıktı.Bana dediki düğünden sonra ise gir.Dedi.Oglumun maaşı borca gidecek o yüzden kardeşinin maaşını ona vericez.Sen ise girersen biz kendi gecimimize bakicaz dedi.Soyle sorun var oğlu istiyor kendi istemiyor ne aldiysam geri alicam diyor oğlu da alsın diyor
Önermişsiniz işte.Neyse ben daha fazla tartışmak istemiyorum.Siz kabul etmeyin iki eşya,bir düğün uğruna..Çünkü bu kul hakkına girer.Aslında ödemiyor herkes eleştirmis eşim yıllarca ailesine bakmış babaları ilgilenmediği için birazda kaynananın gururundan kaynaklı bu durum şimdide eşime yaparız dedikleri halde ilk başta destek olmamislar tek başına eşim borca girdi.Simdi de babaları vefat etti.Kardeslerine maaş bağlandı.15 yaşında erkek çocuğu.Kiz kardeşi annesi çalışıyor eşime de kardeşlerinin maaşını veriyorlar ben dedimki bir süre al o parayı sonra not et borcun bitince öde kimseyi konuşturma dedim.Bana dediği kardeşim laf etmez laf edecekleri ben not ediyorum dedi.
Basin sagolsun. Annen senin yuzunden vefat etmedi. Bunu diyen kisiyi hayatindan cikar.Anne tarafımda şeker hastalığı yaygın anneannem de bu yüzden felç geçirdi vefat etti.Annem sürekli usutuyordu.Babanneme bakıyordu.Surekli onu yikadigin için hasta olup yatıp birkac güne iyilesiyordu.En son gene öyle hasta oldu sandım.Dedem aradı.Annemle konuşmak için annemi uykudan kaldiramadim.En son teyzem aradı annemin zor dili döndü gözünü açtı ve bulanık bakiyor.Goruntulu konuşuyorduk.Hemen babama hastaneye gidelim dedim.Oncesinde annemi hastaneye goturemiyorduk.Acile gittik.Hemen müdahale ettiler.Babam bir ara dışarı çıktı.Doktor bana annemin olebilme ihtimalinden bahsetti.Yalnizdim.Babam geldi.Annem bir ay boyunca yoğun bakımda yattı.Pandemi dönemiydi.3 testi negatif çıktı.Covid şüpheli hastalar ile yoğun bakımda yattı.En son pazartesi günü boğazından delik açtılar.Akcigerinde enfeksiyon vardı böbrekleri iflas etmişti.Seker koması geçirmişti.Kaybettik.1 ay boyunca yoğun bakıma almadılar.Tek foto gösterdiler.Babam 1 ay hastaneye gitti geldi.Tek başına.Ben 1 2 gittim.Kimseyi almiyorlardi.Annemi kaybettikten sonra ilk darbeyi isyerim ve akrabalarimdan gördüm.Cogu yanımda olmadı aramadı sormadı.İsyerinde daha çok mobbing e maruz kaldım.Daha sonra aşk hayatım.
Şimdi size soruyorum ben annemin benim ve babam yüzünden erken öldü kelimesini duymayı hakediyor muyum.
inler basiyor.
Önermişsiniz işte.Neyse ben daha fazla tartışmak istemiyorum.Siz kabul etmeyin iki eşya,bir düğün uğruna..Çünkü bu kul hakkına girer.
Kv bunu diyen kişi.Basin sagolsun. Annen senin yuzunden vefat etmedi. Bunu diyen kisiyi hayatindan cikar.
Kurtulamadin su kv den. Bosansana artikKv bunu diyen kişi.
Ben onermedim.Annesinin ağzından çıktı.Bana dediki düğünden sonra ise gir.Dedi.Oglumun maaşı borca gidecek o yüzden kardeşinin maaşını ona vericez.Sen ise girersen biz kendi gecimimize bakicaz dedi.Soyle sorun var oğlu istiyor kendi istemiyor ne aldiysam geri alicam diyor oğlu da alsın diyor
Muhabbeti de geçemez !! Geçmemeli!!İyi de çocuğa daha maaş bağlanmadi.Esiminde maaşı azdı.Sadece muhabbeti geçti.
Ölüm gelince herşey bahane, bu kısım ayrı... Ama önerdiğiniz şey çok yanlış!inler basiyor.
Önermişsiniz işte.Neyse ben daha fazla tartışmak istemiyorum.Siz kabul etmeyin iki eşya,bir düğün uğruna..Çünkü bu kul hakkına girer.
Allah razı olsun.Anneme sadece üzülüyorum.Esimin annesi yaptı.Ki eşimle tanistigimda annem öleli 3 ay olmuştu.Hayatın acımasız gerçekleri..akrabalar, arkadaşlar fasa fiso oluyor zor şeyler yaşayınca acı yoldan tecrübe etmişsiniz.
Bunu söyleyen kişilere de takılmayın o zor zamanlarinizda kaçı sizin için birşey yaptı? Bazı insanlar mutsuz ve sırf sizi mutsuzluguna çekmek için konuşuyor
Anneniz için baş sağlığı diliyorum, destek almayı ihmal etmeyin lütfen, güzel hayatiniz olsun![]()
Allah razı olsun.Kayinvalidem cirkeflik yapıyor.Annemle tanismadilar daha hiç.Kim diyor ki sizin yüzünüzden öldü diye? Niye böyle bir şeyi dile getiriyor, onu anlamadım.
Başınız sağ olsun.
Daha hic??? Fake misiniz?Allah razı olsun.Kayinvalidem cirkeflik yapıyor.Annemle tanismadilar daha hiç.
AnlamadımDaha hic??? Fake misiniz?
Anneniz vefat etmemis miydi? Kv ve annenizin daha hic tanismadiklarink soyluyorsunuzAllah razı olsun.Kayinvalidem cirkeflik yapıyor.Annemle tanismadilar daha hiç.