- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.581
daha tanışamadık bilene oldu çenen yüzünden adamın bir gecede saçlarımı döküldü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha tanışamadık bilene oldu çenen yüzünden adamın bir gecede saçlarımı döküldü![]()
iyi teklif var ısrar yok
canım betüşü alda kızınca atsın adamı evden bu evi pisletiyo diye![]()
ayyy maşallah pek tatlı allah nazarlardan saklasınbtlbetul sana yeni koca buldum. Beğenmezsen
fyzanur sen alabilirsin ama nasıl bir Kaynana olurum bilmem.Eki Görüntüle 1869035
sabah 6.30 da uyandi. Simdi tekrar uyuyacak beyfendi
ben de arkadasa kahvaltiya geldik aksama ladar buradayiz
saol tatlım anlamadım zaten haftasonu abartmadım halde bi yükselişe geçmişti şimdi biraz düştü bakalım yarına ne çıkacakaynen cok zoriyi vermissin kaptanım :)
gecmis olsuun canım
hahahah benim oğlumu kimse atamaz yolarımBen aralarına girmem canım. Hak ediyorsa atsın. Haklinin yanındayım ben
iyi teklif var ısrar yok
canım betüşü alda kızınca atsın adamı evden bu evi pisletiyo diye![]()
Afiyet olsun.
Spora başladın mı.? Yoksa yorgunluktan erteledin mi?
Gerçi o yorgunluğun üzerine birde spor yaparsan yarına artı çıkarsın.
Yaa insallah coook tesekkur ederim :)Olsun sonuçta erkek damat taaammiii:)))
Cok sagol canim benim. Darisi tüm isteyenler önceliklemorordek ime
Yaa tabak güzelde o 2 dilim kaymaklı reçelli ekmek de ne :) canın çektiyse bile azcık tadımlık alsaydın sen baya karnını doyurmuşsun yine tatlım
yapan çok yapmaya çalışanda birde bizim gibi yapamayıp izleyende varTekrar yazıyorum ama..
Julian yapan kızlar.. Hep duydum ama hiç yapmadım bunun başlangıcı en kısası vs car mı? Nedir? Ve kaç gün yapmalıyım bilgi verir misiniz.. Sanki 15 dk mı 30 dk mı ne öyle programı vardı diye okuyordum.
Yapabilirsem bunu evde yapabilirim sanırım..
Canim kondisyonun nasildir bilemem ama uzun zamandir spor yapmiyorsan Jillian zorlayabilir seni. Leslie ile başlayabilirsin istersenTekrar yazıyorum ama..
Julian yapan kızlar.. Hep duydum ama hiç yapmadım bunun başlangıcı en kısası vs car mı? Nedir? Ve kaç gün yapmalıyım bilgi verir misiniz.. Sanki 15 dk mı 30 dk mı ne öyle programı vardı diye okuyordum.
ayyy maşallah pek tatlı allah nazarlardan saklasın
saol tatlım anlamadım zaten haftasonu abartmadım halde bi yükselişe geçmişti şimdi biraz düştü bakalım yarına ne çıkacak
hani kriterlerini düşüremezdinbenim attıpğım linkede bakmadın demi özelden
Maşallah Allah bağışlasın canımbtlbetul sana yeni koca buldum. Beğenmezsen
fyzanur sen alabilirsin ama nasıl bir Kaynana olurum bilmem.Eki Görüntüle 1869035
sabah 6.30 da uyandi. Simdi tekrar uyuyacak beyfendi
ben de arkadasa kahvaltiya geldik aksama ladar buradayiz
tabikisi dun menu yazdım gormedin mikız başladın mı jilliana....
verirsin kaptanım valla bende sacma sapan bi alıyom bi veriyom,koruyamadık bi turluayyy maşallah pek tatlı allah nazarlardan saklasın
saol tatlım anlamadım zaten haftasonu abartmadım halde bi yükselişe geçmişti şimdi biraz düştü bakalım yarına ne çıkacak
canım listeye girersen yemiycen spor yapcan, yarın 79.5 in altında gelmezsen almam zaten listeye diyimBen aralarına girmem canım. Hak ediyorsa atsın. Haklinin yanındayım ben
Yok canim yapmadim dun ama cuma listeye alinirsam mecbur baslarim. Efsane geri geldi malum.kollontai
tatlım jillian cok ciddi kondusyon istiyor eger spora da yeni baslıyorsan cok agır gelir benim onerim 15 gun leslie falan yap leslie 5 mile kadar cık ama, sonrasında jilliana baslarsın 30 dk suruyo videolarıTekrar yazıyorum ama..
tabikisi dun menu yazdım gormedin mi)) bu sabah 65.2 cıktım datlum
ama dogru duzgun regl olamadım ben ondan sis kaldım yine yaaa
verirsin kaptanım valla bende sacma sapan bi alıyom bi veriyom,koruyamadık bi turlu
canım listeye girersen yemiycen spor yapcan, yarın 79.5 in altında gelmezsen almam zaten listeye diyim
tatlım jillian cok ciddi kondusyon istiyor eger spora da yeni baslıyorsan cok agır gelir benim onerim 15 gun leslie falan yap leslie 5 mile kadar cık ama, sonrasında jilliana baslarsın 30 dk suruyo videoları
evet canım yoıtube da var videoları ben jilliancıyım 1 yılı gecmistir jilliana baslayalı ama baslangıcı zoRdur halıyı optururJillian ve leslie farklı sanırım o hald eben leslie ile başlayayım youtube dan mı yapıyorsunuz??
leslie 1 mile yap once 1 hafta, sonra 3 mile yaparsın yine bir hafta, sonra 5 mile cıkarsın ama bunu iki hafta yap boylece 1 ayı tamamlarsın sonra jillian yapmaya baslarsınKondisyon sıfırleslie nin başlangıcı ne oluyor peki?