Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam gaz dönmüşsun
Hoşgeldin...
Hoş buldum ebrusum..hayalet gibi izliyodum da hep yazmaya firsat bulamıyordum ensesimdeyim simdi herkesin..sen napiyosun neydi o gecenki menuler oyle anlat bakiym bugun neler yaptin..morbaykus kizmadan bana anlat ben kizayim bugunluk ;)

Hoş buldum ebrusum..hayalet gibi izliyodum da hep yazmaya firsat bulamıyordum ensesimdeyim simdi herkesin..sen napiyosun neydi o gecenki menuler oyle anlat bakiym bugun neler yaptin..morbaykus kizmadan bana anlat ben kizayim bugunluk :KK66:
İyi iyi desenize burası eski hareketli günlerine yeniden kavuşacak :)

Hoş buldum ebrusum..hayalet gibi izliyodum da hep yazmaya firsat bulamıyordum ensesimdeyim simdi herkesin..sen napiyosun neydi o gecenki menuler oyle anlat bakiym bugun neler yaptin..morbaykus kizmadan bana anlat ben kizayim bugunluk :KK66:
Ayy aramızda kalsın ama kimseye söyleme:))
7 de kalktım
Bir elma
2 tuzlu kurabiye parmak uzunluğunda
2 bardak şekersiz çay
Öğle:
2 Kepekli poğaça
Salatalık domates
Ara: şekersiz çay
1 dilim karpuz (hilal dilim oluyor)
Akşamı bilmiyorum bana belli olmuyor

Ayy aramızda kalsın ama kimseye söyleme:))
7 de kalktım
Bir elma
2 tuzlu kurabiye parmak uzunluğunda
2 bardak şekersiz çay
Öğle:
2 Kepekli poğaça
Salatalık domates
Ara: şekersiz çay
1 dilim karpuz (hilal dilim oluyor)
Akşamı bilmiyorum bana belli olmuyor
Amaninnnn yetisinnn komsulaaarrr :skandal: kiz kepek filan anlamam ben pogaca o sonucta hem de 2taneeee..sabah da sagliksiz beslenmissin zaten.. aksami toparla cozutma daha fazla suyunu da ic kalk sporunu da yap bakem.. spor yaptiktan sonra ustune de 100 zipcik alayim senden..bak kizlar görürse daha fena yapar onlar.. kaptan ceza listesine dönüyo haberiniz olsun..aglatir sizi buralarda

Amaninnnn yetisinnn komsulaaarrr :skandal: kiz kepek filan anlamam ben pogaca o sonucta hem de 2taneeee..sabah da sagliksiz beslenmissin zaten.. aksami toparla cozutma daha fazla suyunu da ic kalk sporunu da yap bakem.. spor yaptiktan sonra ustune de 100 zipcik alayim senden..bak kizlar görürse daha fena yapar onlar.. kaptan ceza listesine dönüyo haberiniz olsun..aglatir sizi buralarda
Ayy deme deme :KK42:

Dedim valla bugun hic spor faaliyetinde bulundun mu yaramaz pisi seni.. evdeysen isin yoksa kalk bi 2mile leslie ablacim patlat bakem..aksama bi de yürüyüşe cikarsin.100zipcik aklimizda tabii.. senin bebisin yoktu sanirim bi de yesilcay patlattin mi günü anca kurtarirsin tatlim

O kadar fena yani
Ben o zamn biraz dışarı çıkayım. Azıcık yürüyeyim. Aksama da salata yapayım. :cry:
Kos koss gelip seni soranlara rahatsiz etmeyin hatun sporda derim ben vermem hemen morbaykuslara korkma ;) kizmayin etti bi kusur yapmicak bi daha gitti cezasina derim ben gözün arkada kalmasin datlum :D

Ya ben ona kızamıyorum zaten rakibem o benim
inatettimolacak inatettimolacak bu arada düne göre +1500 olduğumu sana bile söyleyemeyeceğim
Derkeeen +1500 nedir gııı?? :skandal:
Kızmayı bırak sopa lazımmıs sana :KK48:

Dedim valla bugun hic spor faaliyetinde bulundun mu yaramaz pisi seni.. evdeysen isin yoksa kalk bi 2mile leslie ablacim patlat bakem..aksama bi de yürüyüşe cikarsin.100zipcik aklimizda tabii.. senin bebisin yoktu sanirim bi de yesilcay patlattin mi günü anca kurtarirsin tatlim
Sporu bırak yerinden kalktın mı de bacım..
Çocuk yok evet
O zamn ben bi leslie yapayım da dayak yemeyeyim.

Kos koss gelip seni soranlara rahatsiz etmeyin hatun sporda derim ben vermem hemen morbaykuslara korkma :KK66: kizmayin etti bi kusur yapmicak bi daha gitti cezasina derim ben gözün arkada kalmasin datlum :KK70:
Ayy koru beni tatlım.
Bak akıllı olacam bundan sonra

Bak işte Özge hanım doğru bilmiş...
Ama rakibem yaa az da degil +1500 yani :(
Bak ben o kadar şiştim spor yapmıyorum dedim dün aksam yemekten sonra tartıldım 61'dim, sabaha da 60 falanımdır yani 300-500 versem gene 59'lardayım. Accık ornek al :p

Back
X