- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #203.181
Nasıl bir diyete başladın canım sen...Öle deme kiz patlama inşallah. 4. Günü zor zaten... dayaniceem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bir diyete başladın canım sen...Öle deme kiz patlama inşallah. 4. Günü zor zaten... dayaniceem
Teşekkür efenimmmTebrikler tatlim bi gaz alınca oyle gidiyo durma sakin![]()
7aylık daha canm. Sanırım diş için ateşi çok yükseliyor ilaçta tek başına yeterli olmuyor onla ilgileniyorumGeçmiş olsun canım. Bebis ne kadarlikti
Öle deme kiz patlama inşallah. 4. Günü zor zaten... dayaniceem
Geçmiş olsun.Kendinide ihmal etme sen iyi olacaksınki çocuğuna bakabilesin dimiBu arada bugünki menümde kızım gece ateşlendiği için sabah sadece çay ve bikaç zeytin öğle yemeği yok :/ Ara öğünde bir armut inşallah bian önce toparlanır![]()
Bundan sonra böyle arkadaşş.Kiz ödül koyariz da sen ne costun bugun masallahh allah bozmasın azminii.. bu arada ellerine saglik bebesim cikarmissin listeyi ben size guzel bi excel yapar yuklerimsimdi girdim eve aksam yemegimi yapayim o is ben de
![]()
Canım sen çok iyi veriyorsun. Aşırı biryoğunluğun yoksa sporu artırarak 3 kiloyu rahat verirsin.Kiz ebrusumebrusonmez o kadar yazdim da ben hedefe ne.desem bilemedim.. cumaya gore +400um. 60lari ucundan mi hedeflesem yaklasik 3kilo 2haftaya gider mi.. bazen hic belli olmuyo 2hafta sabit dolaniyom sonra bibhaftada 2kilo veriyom tuhaflastim biraz yaz carpiyo sanirim :)
Annesinin yanına gittiordeğim nereye gitti geçmşişi okuyamadım
Oooo süpersin :) yapıcam bende bugün şimdi akşam yemeğimi yedim 1 saat sonra yürüyüşe çıkıcamY Yuppiyayye canım sporunu ihmal etme. Bak tembel ben bile yaptım yani.
Ama kaptanım sizde onun yediği gibi yerseniz daha çok destek olmuş olursunuz. Neden ben yiyemiyorum diye düşünmeyip, annesiyle beraber bir aktivite olarak görür diyetiyok tatlım yaa onun hastaneye yatmaması için kg vermesi gerekşiyor bende sinirden yiyorum
Ay yanlis anlasilma olmasin ya ben onu ortalama kotu etkilenir diye demedim cidden kural oyleSenin sure dolmustur da ordekimin de dedigi gibi en az ayrildigin kiloya donersen ortalamamiz kötü etkilenmez canim.. az kisi kaldik zaten 2kisi filan sabit gelince bile nota hattina dusuyoruz dogruca
Tatile geldim kaptanım, takimi terk etmedim yani burdayım :)ordeğim nereye gitti geçmşişi okuyamadım
Kiz sen aylarca takima ugramadin ben sana laf ettim miAnnesinin yanına gitti
Tatil yapıyor hanımefendi![]()
Nasıl bir diyete başladın canım sen...
7aylık daha canm. Sanırım diş için ateşi çok yükseliyor ilaçta tek başına yeterli olmuyor onla ilgileniyorum![]()
İnşallah canm işte sürekli ilgi istiyor kucak istiyor tabi spor yapamadm ama 2km yürüdüm yinede kucakta bebekle :)Allah yardımcınız olsun. Ben ilinde dış mi çıkmış hiç bilmedim ama ikinci de ben de oğlum da mahvoldu canım. Bilirim çok zor. Hemen atlatır insallah
tamam bunu söylemiştin ben başka birşeye başladın sandım:)Canim geçen 6 günlük bir liste atmistim ya o
bugün muz süt detoksu
yarın yumurta ananas
çarşamba beyaz protein
Şeftali yulaf
salata
kırmızı protein
şeklinde 6 günlük bişey 1. Gün bitti gitti çok şükür sporumu da yaptim
Geçmiş olsun.Allah şifa versin. Önemli bişeyi yoktur umarım.Canm kızım hastalandı giremedim kusura bakma
61 kiloyum bayrama kadar 58 olmak hedefim bu tempoda 3 kilo inşallah verebilirim.
sen aylarca bekle ortim asla bırakmam beklerim diye iki günde satışşşşşşşşAy yanlis anlasilma olmasin ya ben onu ortalama kotu etkilenir diye demedim cidden kural oyle
Saglik sorunu olmadigi surece izne ayrilan uye izne ayrıldığı kilosuna donmeden listeye alinmiyorparkbyull
Tatile geldim kaptanım, takimi terk etmedim yani burdayım :)
Kovsaniz gitmem
Kiz sen aylarca takima ugramadin ben sana laf ettim mi![]()
zaten verilicek çok bir kilosu yok çabuk mezun ederiz inşallah:)Geçmiş olsun.Allah şifa versin. Önemli bişeyi yoktur umarım.
Çok güzel. Menülerin iyiydi. Ekmeği biraz azaltırsan zaten hedefine ulaşırsın.Ben inanıyorum.
İnşallah canm aslında çok yemek yiyen biri değilim ama ekmek çok yiyorum oda kilo yapıyo haliyle. Ekmeği azaltsam çok iyi olacak benim için :)Geçmiş olsun.Allah şifa versin. Önemli bişeyi yoktur umarım.
Çok güzel. Menülerin iyiydi. Ekmeği biraz azaltırsan zaten hedefine ulaşırsın.Ben inanıyorum.
Evet ama ne yapayım seni annenden kıskandım.Ay yanlis anlasilma olmasin ya ben onu ortalama kotu etkilenir diye demedim cidden kural oyle
Saglik sorunu olmadigi surece izne ayrilan uye izne ayrıldığı kilosuna donmeden listeye alinmiyorparkbyull
Tatile geldim kaptanım, takimi terk etmedim yani burdayım :)
Kovsaniz gitmem
Kiz sen aylarca takima ugramadin ben sana laf ettim mi![]()