Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz ödül koyariz da sen ne costun bugun masallahh allah bozmasın azminii.. bu arada ellerine saglik bebesim cikarmissin listeyi ben size guzel bi excel yapar yuklerim :KK66: simdi girdim eve aksam yemegimi yapayim o is ben de :KK66:
Bundan sonra böyle arkadaşş.
''Ya verecen o kiloyu yada aynaya bakınca rahatsız olmamayı öğrenecen'' dedim kendime.:KK70:
Bayrama kadar eski kiloma yaklaşmam lazım. Hepimizin bayrama daha mutlu girmesi için şu kalan 2 haftayı çok iyi bir şekilde değerlendirmesi lazım.
Haydi kızlar. Sizde bi canlanın.Bi atın üzerinizdeki ölü toprağı.
Atmıyorsanızda ben sizi atacam takımdan ona göre :sinirli:
Miskin miskin oturmayınnn...:sopa:
Kiz ebrusum ebrusonmez ebrusonmez o kadar yazdim da ben hedefe ne.desem bilemedim.. cumaya gore +400um. 60lari ucundan mi hedeflesem yaklasik 3kilo 2haftaya gider mi.. bazen hic belli olmuyo 2hafta sabit dolaniyom sonra bibhaftada 2kilo veriyom tuhaflastim biraz yaz carpiyo sanirim :)
Canım sen çok iyi veriyorsun. Aşırı biryoğunluğun yoksa sporu artırarak 3 kiloyu rahat verirsin.
Veremezsen de canın sağolsun.Sen çıtayı yüksek tut.
ordeğim nereye gitti geçmşişi okuyamadım
Annesinin yanına gitti
Tatil yapıyor hanımefendi :KK61:

yok tatlım yaa onun hastaneye yatmaması için kg vermesi gerekşiyor bende sinirden yiyorum
Ama kaptanım sizde onun yediği gibi yerseniz daha çok destek olmuş olursunuz. Neden ben yiyemiyorum diye düşünmeyip, annesiyle beraber bir aktivite olarak görür diyeti
Hem sizin hem oğluşunuzun sağlığı için çok daha dik daha metanetli olmalısınız.

Senin sure dolmustur da ordekimin de dedigi gibi en az ayrildigin kiloya donersen ortalamamiz kötü etkilenmez canim.. az kisi kaldik zaten 2kisi filan sabit gelince bile nota hattina dusuyoruz dogruca
Ay yanlis anlasilma olmasin ya ben onu ortalama kotu etkilenir diye demedim cidden kural oyle :D
Saglik sorunu olmadigi surece izne ayrilan uye izne ayrıldığı kilosuna donmeden listeye alinmiyor parkbyull parkbyull
ordeğim nereye gitti geçmşişi okuyamadım
Tatile geldim kaptanım, takimi terk etmedim yani burdayım :)
Kovsaniz gitmem :KK53:
Annesinin yanına gitti
Tatil yapıyor hanımefendi :KK61:
Kiz sen aylarca takima ugramadin ben sana laf ettim mi :63:

Nasıl bir diyete başladın canım sen...

Canim geçen 6 günlük bir liste atmistim ya o
bugün muz süt detoksu
yarın yumurta ananas
çarşamba beyaz protein
Şeftali yulaf
salata
kırmızı protein

şeklinde 6 günlük bişey 1. Gün bitti gitti çok şükür sporumu da yaptim

7aylık daha canm. Sanırım diş için ateşi çok yükseliyor ilaçta tek başına yeterli olmuyor onla ilgileniyorum :KK43:

Allah yardımcınız olsun. Ben ilinde dış mi çıkmış hiç bilmedim ama ikinci de ben de oğlum da mahvoldu canım. Bilirim çok zor. Hemen atlatır insallah

Canim geçen 6 günlük bir liste atmistim ya o
bugün muz süt detoksu
yarın yumurta ananas
çarşamba beyaz protein
Şeftali yulaf
salata
kırmızı protein

şeklinde 6 günlük bişey 1. Gün bitti gitti çok şükür sporumu da yaptim
tamam bunu söylemiştin ben başka birşeye başladın sandım:)

Canm kızım hastalandı giremedim kusura bakma :KK43:
61 kiloyum bayrama kadar 58 olmak hedefim bu tempoda 3 kilo inşallah verebilirim.
Geçmiş olsun.Allah şifa versin. Önemli bişeyi yoktur umarım.
Çok güzel. Menülerin iyiydi. Ekmeği biraz azaltırsan zaten hedefine ulaşırsın.Ben inanıyorum.

Ay yanlis anlasilma olmasin ya ben onu ortalama kotu etkilenir diye demedim cidden kural oyle :KK70:
Saglik sorunu olmadigi surece izne ayrilan uye izne ayrıldığı kilosuna donmeden listeye alinmiyor parkbyull parkbyull

sen aylarca bekle ortim asla bırakmam beklerim diye iki günde satışşşşşşşş :KK70:

toplight toplight kaptanım.
Şimdi çocuğun kaç yaşında ve kaç kilo merak ettim de..
strese girmek yerine senin evdeki düzeni değiştirmen lazım ailece sağlıklı beslenmeye geçmelsiniz. Kısa sürede hemen kilo vermesini
Beklemeyin ki stresten uzak olun. Tüm aile bireyleri aynı yemeği yemeli sen zayiflamalisin diye onu soyutlamamak lazım... ilk planda ssağlıklı yedirip icirmekten ziyade psikolojik olarak yıkıma uğramadan bu sürece başlamak lazım... evde normal olağan bir gün bir zaman gibi olmalı hersey ve bunun büyük çoğunluğu anne olarak sende bitiyor.

en zoru çocuk bu tatlı dondurma abur cubur isteyecek. Sade dondurma (keçi sutlu) arada olabilir. Sütlaç puding seviyorsa eğer şeker miktarı azaltilmis şekilde yapabilirsin ilk etapta.zamanlar yeni fikirler oluşacaktır.

Mesele benim kızım 5.5 yaşında aksamlari ekmek yemez biz yemiyoruz diye sadece sabah kahvaltida tüketir. En önemlisi eve hiç
beyaz ekmek girmez... Kaysılı toplar yapmıştım mesela aldı yedi. Ben beklemiyordum yiyeceğini. Eve abur cubur almıyoruz alsak ta nadir olur. Çayın yanında çerez ve kuru meyveler tükettigimiz için şimdi ikisi de alıştı yiyorlar...
moralini bozma Allah in izniyle bunu da asarsiniz

Geçmiş olsun.Allah şifa versin. Önemli bişeyi yoktur umarım.
Çok güzel. Menülerin iyiydi. Ekmeği biraz azaltırsan zaten hedefine ulaşırsın.Ben inanıyorum.
İnşallah canm aslında çok yemek yiyen biri değilim ama ekmek çok yiyorum oda kilo yapıyo haliyle. Ekmeği azaltsam çok iyi olacak benim için :)

Ay yanlis anlasilma olmasin ya ben onu ortalama kotu etkilenir diye demedim cidden kural oyle :KK70:

Evet ama ne yapayım seni annenden kıskandım.
O kadar çok seviyorum yanii :KK60:

Back
X