• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

siz ikiniz ağız birliğii yapıyonuz beni ayar etek için bakemmmmm:sopa::sopa::sopa:
ya orticim ne yedin sen ben açıktım ya çok feci bugun neden ki kalkıp kendime yeşil çay yapayım bari ...
kızımın okul kıyafetleri değişmiş yarında onları almaya gidicem çarşıdan eksiklerimi alayım kuruyemişlerim azalmıştı ..:işsiz:
Yarim saat once yedim kavurma yedim cin biber yedim bikac tane yogurt yedim biraz da..
Bi de eve ilk geldiğimde bi lokma ekmek atmistim agzima biraz peynirle cok midem bulaniyo..
Sen az mi yedin niye acıktın boyle erkenden

Yarim saat once yedim kavurma yedim cin biber yedim bikac tane yogurt yedim biraz da..
Bi de eve ilk geldiğimde bi lokma ekmek atmistim agzima biraz peynirle cok midem bulaniyo..
Sen az mi yedin niye acıktın boyle erkenden
canım ben yiyeli 3 satti geçti ondan 16,30 da yedim

Hahaha bak sen kücük hanıma :KK70:
Şaka bir yana klasik laf saglıklı olsun da kız da oluuur erkek de :)
en önemlisi sağlıklı olsun anneli babalı büyüsün hayırlı evlat olsun tek anneye babaya değil vatana millete bile hayırları dokunsun bütün evlatlarımızın inşallah iyi insanlarla karşılaşsınlar .. ayaklarına taş bile takılmasın aminnnn.....:)

en önemlisi sağlıklı olsun anneli babalı büyüsün hayırlı evlat olsun tek anneye babaya değil vatana millete bile hayırları dokunsun bütün evlatlarımızın inşallah iyi insanlarla karşılaşsınlar .. ayaklarına taş bile takılmasın aminnnn.....:)
Aha valla sabah aksam ettigim duanın aynısı :D Demek ki analık duyguları gelismeye baslamıs bende de :D

Aha valla sabah aksam ettigim duanın aynısı :KK70: Demek ki analık duyguları gelismeye baslamıs bende de :KK70:
anam tabi gelişir rahmine düştüğü andan itibaren annesin artık şuan bile gelişimi sağlıklımı aman dikkat edeyim yorulmayım ağır kaldırmayayım kahve içmeyeyim hepsi bebeğini korumak için datlum benim ...:KK15:

anam tabi gelişir rahmine düştüğü andan itibaren annesin artık şuan bile gelişimi sağlıklımı aman dikkat edeyim yorulmayım ağır kaldırmayayım kahve içmeyeyim hepsi bebeğini korumak için datlum benim ...:KK15:
Ya gercekten öyle. Sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk sey o. Saglıklı mı acaba, nasıldır hep kafamda deli sorular. Anam ben zaten paranoyaktım iyice manyaklasıcam demek ki :D

Ya gercekten öyle. Sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk sey o. Saglıklı mı acaba, nasıldır hep kafamda deli sorular. Anam ben zaten paranoyaktım iyice manyaklasıcam demek ki :KK70:
datlum şimdi iyi günlerin bi dışarı çıksın görcen sen anyayı konyayı :KK70::KK70::KK70:
çocuklar şuan koltukların üzerinden atlıyolar halıyı deniz yaptılar oyuncakları balık zıplayıp duruyolar :KK70:

eee ben cahil cahil elin adamı eziklemesin beni... ayyy gidiim ben burlardan hakkaten yamyamlar yesin beni :)))
yok ya belki orda kaparlar seni belli mi olur :KK70: belki şöyle dili papuç bol sarmısak seven kadınlardan hoşlanıyodur avusturyanın uzun kaslı erkekleri :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ya kizlar bisey sorucam..benim canim coooooookk fena patlamis mısır çekiyo.. diyet bozar mi bu arkadas :110: :D millet cikelat nutella krizine giriyo bana misir aski vuruyo :(

Ya kizlar bisey sorucam..benim canim coooooookk fena patlamis mısır çekiyo.. diyet bozar mi bu arkadas :110: :KK70: millet cikelat nutella krizine giriyo bana misir aski vuruyo :KK43:

bozar bacım.... ama bir avuç yenebilir bence... hatta bence bir kovada yenebilir...

Ya kizlar bisey sorucam..benim canim coooooookk fena patlamis mısır çekiyo.. diyet bozar mi bu arkadas :110: :KK70: millet cikelat nutella krizine giriyo bana misir aski vuruyo :KK43:
ya ben okudum yağsız ve tuzsuz yenilebilirmiş şu makinelerin patlattığı varya öyle

Back
X