• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay duymamıştım onu; aktardan alıcam dimi? benim normalde olmaz da bu diyet ve aldığım kan ilacı kabız yaptı beni, dayanamadım içtim ama öldüm ağrısından da.. bu ağrı / spazm yapıyo mu?

Canim spam olmadı. Akşam içiyorum yatıyorum. Sabah uyanıp biraz dolandım mi wc ye koşarak gidiyorum. Aktardan aldık biz.

daha iyiyim ama ateşim var , öksürmekten bademciklerim fırlıcek.... sabahta burnum kanadı....... havar dostlaaar havar ben gidiciyim galiba :))

Çok geçmiş olsun yaa kimse de yok yanında sana bakacak.

Bugünkü menüm
inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub @cansutr T tatlitambak
Anam etiketten sıra gelmedi aman zaten dolduracak bisey de yemedim bugün saf protein gunumdu + canım istemedi

Sabah
Sade nescafe
Öğle
2 haşlanmış yumurta
Çay
Akşam
Tavuk çorbası yulaf kepekli
3 litre su
1 saat pilates
30 dakika kardiyoloji
İceceklerim
Kiraz sapı çayı
Sütlü kahve

Pek değil hiç bişey yememissin sen canım ya. Benim de günüm iyi sayılır yazarım birazdan

Yok canım öğlen menüsü olarak uygun olan patates salatasini sectim
Neyse börek falan yememisindir en azından umarım fazla kaçmadı patates oda diyete pek uygun değil ekmek yerine geçiyor ama buda bisey tebrikler :-)

Ne güzelmişsin :) hadi bakalım tekrar 8 yıl öncesine dön.şimdi kaç kg sun ?
Donecem inş 84 lerdeyim doğum sonrası yerleşti ilk iki yıl çok kilo almamistiim @ tatlitambak gelinlikçi halime sendende yorum beklerim orda ben 30 yasindayim

Bende menümü paylaşayım inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight ve ortim @wendy :)
Sabah:1 dl tbe+1,5 kk peynir+6 zeytin+ domates,salatalık,maydoboz,dereotu
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiton fırında kuşbaşı+4 kaşık bulgur pilavı
Ara:2 adet mandalina
Akşam:1 kepçe etli nohut+1 tabak salata+yarım kase yoğurt
Ara:yarım muz
Su:3 lt üstü
Spor: yok yok yok :KK61:hala toparlayamadım karın ağrım geçti sanarken birde kulunç girdi kıpırdayamıyorum.heryerim ağrıyo ben bu hafta spor yapabilecekmiyim acaba :(

Donecem inş 84 lerdeyim doğum sonrası yerleşti ilk iki yıl çok kilo almamistiim @ tatlitambak gelinlikçi halime sendende yorum beklerim orda ben 30 yasindayim
Nasıl yaaa sen o fotoda 30 yaşındamısın :KK57: inanmam 22 23 gösteriyosun maksimum

Bende menümü paylaşayım inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub toplight toplight ve ortim @wendy :)
Sabah:1 dl tbe+1,5 kk peynir+6 zeytin+ domates,salatalık,maydoboz,dereotu
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiton fırında kuşbaşı+4 kaşık bulgur pilavı
Ara:2 adet mandalina
Akşam:1 kepçe etli nohut+1 tabak salata+yarım kase yoğurt
Ara:yarım muz
Su:3 lt üstü
Spor: yok yok yok :KK61:hala toparlayamadım karın ağrım geçti sanarken birde kulunç girdi kıpırdayamıyorum.heryerim ağrıyo ben bu hafta spor yapabilecekmiyim acaba :KK43:
Ben bugunku menunu kendime 3 gün menü yaparım :KK12::KK20: şaka bi yana sadece pilav 4 kaşık olmasa iyiymis şimdi ben dukancilar olunca fazla geldi ortinde dukanci :-)

Nasıl yaaa sen o fotoda 30 yaşındamısın :KK57: inanmam 22 23 gösteriyosun maksimum
Ya zayıf olunca öyle oluyorsun tesekkur ederim demekki benim bu yıl mutlaka o kilolar tekrar gormem lazım ben kilo almadigim dönemlerde yaşında durmuştu ilerlemiyordu :-)

Ben bugunku menunu kendime 3 gün menü yaparım :KK12::KK20: şaka bi yana sadece pilav 4 kaşık olmasa iyiymis şimdi ben dukancilar olunca fazla geldi ortinde dukanci :-)
Aslında bende yemiyorum normalde ama bugün yedim öğlen mercimekli bulgur pilavıydı birazda afedersin ishal olduğumdan yedim.Evet dukancılar için fazla bir menü ama ben belli bir diyete bağlı değilim canım :) sadece dengeli beslenmeye çalışıyorum

Ben anca gelebildim yaa, ogleden sonra da yogundu, eve gelir gelmez de yattim cok yorgun hissediyorum kendimi. 7/24 yatabilirim yani o derece :(

Back
X