Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En Büyük TÜRKİYE5. Takım - Takım içi grupların sonuçlarıEn Büyük TÜRKİYE

GrupÜyelerOrtalama

[TR1][TD1]1. Grup[/TD1][TD1] nilsub nilsub & inatettimolacak inatettimolacak [/TD1][TD1]%0,94[/TD1][/TR1]
[TR2][TD1]2. Grup[/TD1][TD1] T tatlitambak & medusa38 medusa38 [/TD1][TD1]%1,28[/TD1][/TR2]
[TR1][TD1]3. Grup[/TD1][TD1] @denhizx & @w e n d y [/TD1][TD1]%0,46[/TD1][/TR1]
[TR2][TD1]4. Grup[/TD1][TD1] Nanelibal Nanelibal & parkbyull parkbyull & I istikrar58 [/TD1][TD1]%0,24[/TD1][/TR2]
[TR1][TD1]5. Grup[/TD1][TD1] sekerkiz67 sekerkiz67 & @toz-pembe [/TD1][TD1]%0,41[/TD1][/TR1]
[TR2][TD1]6. Grup[/TD1][TD1] B blanche_ea & tugce1325 tugce1325 & ebrusonmez ebrusonmez [/TD1][TD1]%0,45[/TD1][/TR2]

Not: Bildirim yapmayan üyesi bulunan gruplarda yüzdeleri o üyelerin yüzdesi 0 alınarak hesaplama yapılmıstır. Örnegin; 4. grupta yalnızca Nanelibal bildirim yaptı, digerleri yapmadı. Bu yüzden Nanelibal'ın yüzdesi 3'e bölündü. Eger bildirim yapan üye olursa, ortalamaları güncelleyecegim.

ay kuzum doktordan geldim şimdi çok fenayım gece çok tıkandım boynum bile tutulmuş ağzım dilim açıyo gripten valla dün demiştim ya doktora göruneyim geçmicek diye samsundan geldiğimden beri böyleyim geçmeyince gittim antibiyotik verdi bir kaç hap verdi geldim ama kahvaltıyı dışarda yaptım çok acıktım eşimle simit yedim :oops:

Aa benim aaklımdan çıkmış Dr a gideceğim geçer de inşaallah kurtuluşun

evet geçen hafta 80,2
bu sabah 79,8 sonunda 79 gördüm şükür :KK49:

Hadi babakalım çok şükür devam ediyoruz 2017 ye fit anneler olarak gireceğiz.

Bu haftayı birincisi kapattıkmi acaba :-)

gakiba kapattik ortim... eee napiyoruz birinciligi elden birakmiyoruz tamam m. Kimseye kaptirmak yok. Tebrik ediyorum seni canim

gakiba kapattik ortim... eee napiyoruz birinciligi elden birakmiyoruz tamam m. Kimseye kaptirmak yok. Tebrik ediyorum seni canim
inşallah canım daha nice birinciliklere inşallah:)

Bugün saf protein günüm yarın da salata günü olacak.haftaya bomba bildirim yapcem şimdiden çalışmalara başladım. Ama pazartesi tartıldıktan sonra 1 ya da 2 lahmacun yerim galiba.
ay ben bugun yemek bile yapamıcam yatıyorum butun kemiklerim sızlıyo kızım yemeğe geldi şimdi babası aldı götürdü tost yaptırıp yedircek okula geri dönücek ...

nilgünüm dikkat et becerebilirsen uyumaya çalış hiç bişey yapmadan ben biraz toparladım
ay kaptanım ateşimde var evi toplayamamakda sinirlerimi bozuyor oğlanı babası götürdü kız okulda birazdan hepsi gelicek yemeğimde yok aman anneler hasta olmasın butun evin mekanizması duruyor:hasta::KK61:

ay kaptanım ateşimde var evi toplayamamakda sinirlerimi bozuyor oğlanı babası götürdü kız okulda birazdan hepsi gelicek yemeğimde yok aman anneler hasta olmasın butun evin mekanizması duruyor:hasta::KK61:
o dediğinde haklısın senin kv hazırlasın işte yemeği

söyle enişteye bir şeyler alıp gelsin :)

Evet evet bu hafta daha çok verecek inş

Kaptanım benim ,%1.637 kusuf gidiyor beşi geçtiği için 1.64 olmazmi eğer duzelirse genel sıralamada 9. Takımla aynı oluyoruz
camnım tüm toplamı excel de yeniden yaptım 2 kişi de daha değişiklik oldu 0,621 oldu yeni yüzdemiz paylaşımda düzenledim teşekkürler tatlım dikkatin için

Back
X