- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #208.221
@wendy hani donmustun nerlerdesin menü paylaşmanın tatil yaramadimi sana 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortim T tatlitambak bugün bir tek spor biz yaptık sanırım nasreddin hoca ne demiş Parayı veren dudugu çalar4 ekim Spor listesi
1. Tatlıtambak - - - - > > 110 dk
2. Keremcemim------>> 150 dk
evet canım lavaşları tavada ısıttım kıymalı harcıda sıcak sıcak döktüm yumuşacık oldu yanında da sarımsaklı yoğurtt off süper .. yok canım yok sayma sakın benim eşim et yemiyor zaten yapamıyorum böyle yemekler artık özledim vallaBuda güzel olmuş bizimki ev sebitinden o yüzden sıcak sıcak koyunca yumuşuyor daha farklı oluyo sen isitmismiydin lavaslari anam bizde ne yemekler var şimdi burda saydam ne diyet kalır ne bisi![]()
aynen canım benim çok vaktim olmuyo ders çalışıyorum gelnelde evde ama işe gelirken falan yürüyerek geliyorum en azından hareket etmek herzaman iyidir sumo squatı da işyerinde lavaboda yapıyorumAgirlikliya kadar bende gitmedim.ama bikac ay surekli yaptim. Simdi yeniden basladim iste totali 50-60 anca oluyo inu da tek sette yapmıyorum zaten. Spora da ara vermistim onlarin verdigi bi aci var bikac gundur ama zaten kafamin yogunlugundan onu hissedecek durumda degilimcatlasam da patlasam da birakmicam bu sefer sporu dedim kendi kendime. Sporsuz duruyo vermem maalesef
![]()
canım basen varsa sumo en iyisi iç bacak yumoşluğu içinde birebircanım bugün 30 yaptım normal yapıyordum bi ara şimdi sumo yaptım
Sabah yok, öğleyin bi tost, akşam 1 dilim ekmek, gece 200 ml sütNanelibal kiz menu nerde yaz bakim
@blanche_ea nasıl oldun Dr gittin mi. Meraktayiz.
@denhizx senin kulunc ne alemde canim. Düzelme var mı biraz
inatettimolacak yedin mi kiz helva dan.
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bi an önce düzelir inşallah annenSabah yok, öğleyin bi tost, akşam 1 dilim ekmek, gece 200 ml süt
Ananemin akciğerleri su toplamış apar topar İzmire geldim dün, bugün bilinci açılmış çok şükür ama hala yoğun bakımda.![]()
Kızbtlbetul sesin çıkmıyo iyileşemedinmi daha yoksa :) kız ses ver Allah korusun evdeki tombik kedi seni yemeye başlar vallahi..
![]()
İnşallah canım sağolcanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bi an önce düzelir inşallah annen![]()
Sabah yok, öğleyin bi tost, akşam 1 dilim ekmek, gece 200 ml süt
Ananemin akciğerleri su toplamış apar topar İzmire geldim dün, bugün bilinci açılmış çok şükür ama hala yoğun bakımda.![]()
Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirSabah yok, öğleyin bi tost, akşam 1 dilim ekmek, gece 200 ml süt
Walla bizde durumlar iyi diyetler sporlar devam sen ne yapıyorsun iyilestinmi
Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallahSabah yok, öğleyin bi tost, akşam 1 dilim ekmek, gece 200 ml süt
Yok bacım alçak sürünme yapıyorum daha gece çok tıkandım uyuyamadım bademciklerime vurdu pis hastalık bembeyaz olmuşlarWalla bizde durumlar iyi diyetler sporlar devam sen ne yapıyorsun iyilestinmi