Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok yok belli sıcak kanlı bir grup olduğu :KK6: Bende çok sabırsızım ya kilo verme konusunda bir an evvel 70 in altını gormek istiyorum.

Vallahi bu işte en önemli nukte sabır. Ben kurban bayramında beri 76.2 -75.8 arası git gel yapıyorum. Sabırsızlandim bozdum. Yine zararlı ben çıktım.
Sabır ve istikrarli olmak lazim

tamam ama bugun pazardan aldıydım kütür kütürmüş çocuklarada yıkadım yiyiyorlar hala inanamıyor kendimi dizginledim

Canim bu istikrarlı devam et eğer minicik bir kaçamak yapsan zor toparlaniyorsun en azından yılbaşına kadar dikkat edelim.

Ay bana da ciss yemem dün 1 kasesini eşim yedi. Diğer kase de akşama onu bekliyor:)
şaka yapıyom beybiii :KK45: yeme tabi karşımda güçlü rakip istiyorum :KK45::KK45:
tabi sende künefeyi şifa niyetinemi yediydin:KK48:
kız ne künefeymiş haa burnumdan geldi sayende :KK70: ama çok güzeldii yaa bidahaki hedefim trileçe 68 olursam ödül vericem kendime:KK68:

Kız ben jelibon Sevmem hele geçen bir arkadaş göndermiş nasıl yapıldığına dair bir video kuşaktan nerdeyse. Nasıl yiyorsun sen. Acta bak netten
bende sevmem bütün tatlı şeylere bayılırım nerseyse ama küçüklüğümden beri jelibonu sevemedim bide şu yumurta akını köpürtüp pişiriyolar ya beze mi ne adı onuda hiç sevmem

Bence öyle düşünme. Diyetisyenim bana biseyi çok istiyorsan kendini mahrum bırakma sabah kahvaltısında küçük bir miktar ye diyordu.

Back
X