• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim smdi baktimda netten gerckten kotu zmanlar gecrmissn daha kotusu olmamis allah korumus bu oruc sifa olur insallah sana bidaha asla tekrarlamaz
Saol cnm amin inşallah yeniden o günlere dönmek istemiyorum zaten bi ilacı da yok çok az bulunur bi hastalık oda beni buldu

Bgunku menum safprotein gunum
Kahvalti 10.30
2 dilim jambonlu 2 yumrta
dukan ekmegi ucundan
Kahvaltilik lor peynir

Arada su ve yesil cay

Ogle 15.00
Yulaf kepekli yogurt

Arada bol su yesil cay kiraz sapi cayi

Aksam 19.00
2 firinda baget 2 kasik yogurt

Arada su ve kiraz sapi cayi az önce sutlu bir cay kasigi tatlandiricili nescafe

Toplamda su 2.5 lt su 2 kupa yesil cay 3 kupa kiraz sapi cayi
Spor yok bgun temizlik yaptim bel ve yanlarim cok agriyo yuruyus yapamicam yarin insallah yaparim bgunluk benden bu kadr :KK54:

nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek

Son düzenleme:
Bu arada nescafeye nye tatlndirici koydun diceksiniz stevianon tadini merak ediyorum ne kadr koydugumda ne kadr tatli oluyo dye merk ettm oyuzden :KK14:

Bence kesn dusmustur gelmedigine gore :KK70:
Küçükken kardeşimin biri 7- diğeri 8 yaşlarındaydı annemler şehir dışına gitmişti bizim afacanlar bakkaldan abur cubur almışlardı annem onları goturmedim diye portakal suyu ile intihar etmeye kalkismislardi nilsub nilsub ta asureyle intihar ediyor :-)

Bende menümü paylaşayım;

Sabah; 1 büyükçe elma

Ara; dukan ekmeği, şekersiz çay

Öğle: 1 yk yoğurt

Akşam; 3-4 yk körili tavuk sote, 3 yk yoğurt
Yoğunluktan yemeği 18.30 a ancak yiyebildik :KK43:

Su; 2 lt üstü

morordek morordek nilsub nilsub
Spor; şu an yürüyüşteyim, yarım saat olarak planladım, kızımın durumuna bağlı ama, eğer uslu durursa 1 saate tamamlarım :) şu an bezine kadar soyunmuş evde eşşek sıpam :KK43: bu çocuk beni öldürecek inatlaştıkça inatlaşıyor :KK43:

Ayy senin bebisi çöl merak ediyorum yaa

Bugün
Şifa orucu 3. gundeyim sebze meyveli günde sağlıyormuş
Yine suyla devam sabah limonlu su içtim önerildiği için
Öğlen çay içtim
Akşama kadar misafirlikteydim
Onlar yemekteyken ısrarlara rağmen bugünlük boz ödemelerine rağmen ki bu oruç bozulmuyor ki
Bozmasin tabi ayranla kurtardim
Onlarla çay içtim artık evdeyim rahatim
Dün bas ağrısı vardı bugün yok halsizlikte olmadı dünden daha iyiyim sanırım Yarinda daha iyi olacağım
@toplight nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak T tatlitambak @wendy

Gün geçtikçe daha iyi olacaksın canim. Eminim. En yakın zaman da denemek istiyorum.
ayrıca yarın senin yoğurt diyetine baslayacagim. Canim. Karar verdim. 7 gün devam edeyim bakalim

Yok canım ben hergün hazırlanıp fıtı fıtı okula gidiyom ya,bazı günler saçım başım bi hoşuma gidiyo tam size resim atıcam işe güce vurup unutuyom..kızlar görmüştü beni instada takip ediyoduk birbirimizi :KK66: atarım buraya da :KK66:

Önceki halinde şimdiki halin arasında fark bayagi var. Ve iyice guzelleşmişsin tatlım. Ama boydan merak ediyorum.

Küçükken kardeşimin biri 7- diğeri 8 yaşlarındaydı annemler şehir dışına gitmişti bizim afacanlar bakkaldan abur cubur almışlardı annem onları goturmedim diye portakal suyu ile intihar etmeye kalkismislardi nilsub nilsub ta asureyle intihar ediyor :-)

Ahahahhh ayy buna cok guldum cocuk akli isde :D :D

Gün geçtikçe daha iyi olacaksın canim. Eminim. En yakın zaman da denemek istiyorum.
ayrıca yarın senin yoğurt diyetine baslayacagim. Canim. Karar verdim. 7 gün devam edeyim bakalim
Keşke beraber deneseydik birbirimize destek olurduk ben en azından cumaya kadar devam edecegim eğer bir sorun çıkmazsa 21 güne tamamlarim

Yok canım ben hergün hazırlanıp fıtı fıtı okula gidiyom ya,bazı günler saçım başım bi hoşuma gidiyo tam size resim atıcam işe güce vurup unutuyom..kızlar görmüştü beni instada takip ediyoduk birbirimizi :KK66: atarım buraya da :KK66:
Soyle kullanici adini bende takip edeyim :KK8:
Menum:
Sabah: 1 porsiyon jambonlu dukan omlet ve espresso
Ogle: Limonlu, Lorlu tonbalik (100 gr)
Aksam: Yoğurtlu kıyma sote ( 80 gr) ve 1 bar ayran
Su: 2.5 lt Spor: 40 dk fitness
Afiyet olsun guzel:kk77:

Hamilelikte once çıkmıştı kitle oldu memede sonra ameliyat oldu iki ay ameliyat yaram kapanmadi iltihaptan sonra kortizon kullandım supriz sekilde hamile kaldım hamilelikte ilac kullanamadim hastalık azdı sag gogsumde o yaralar delikler oluştu surekli akiyodu sonra hamilelign sonadogru sola sıçradı doğum yaptım sezeryanla doğum 5.gunu hastaneye yattim10 gün tedavi oldum bebgi emziremedim tabi dostinexle sütüm kesildi sonra kendi iyilesmeye basladi doktorum Menopoza kadar tekrarlayabilir dedim ben iyilesmese nerdeyse göğsünü aldiracaktim o yuzden şifa orucuna basladim biraz uzun oldu ama hamilelikte yasanacak en kötü hastaliklardan biri 38 hafta5 gün de doğdu bebek o doğana kadar ben bayag bi surundum bu gunume sukur :-)
Ay ben ilk defa duyuyorum boyle bise cok gecmisler olsun canim simdi yine varmi yaralar bebegini emzirememnde cok kotu olmus

Back
X