• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canımm .. eveet akrep burcuyumm :KK200::KK50:

sağol canım benimm :KK200: evet işyerindeki kutlamada yedim şimdi . bakalım daha bunun akşamı var bugün diyet yalann olduu

evet :KK45: mum üflüyo gibi dileklerimi diledim hemen peşin peşin :KK45: sağol canım bu arada :KK200:
Bende akrep burcuyum canim 13 kasim dogum gunum ;)

Bugun nasılsın?
Biraz açılmıştır umarım.

Maşallah de kuzum.Ne güzel.Allah herkese böyle bebek nasip etsin.

:KK35:keremcemim duymasın. Dukan amcaya söyler :KK70:

İlginçmiş.Normalde erkekler daha çok cocuk ister.Malum kendileri bakmıyorlar.

Ayy o hic yorum yapmadi kizginligini icinde yasiyo galiba :D bgun brZ acilma var ama koluma vuruyo agrisi kotuyum hala anlicann :(

kızlar öğleyin tempolu 1 saat 20 dk yürüdüm canım çıktı ne zamandır yürümemiştim

Kızlar bır an geıyor gozum kararıyor ne yıyecegıımı bilemıyorum var ya emzırmek muthıs ama dıkkat edemıyorum yaa toplight toplight yaa emzırırken ben ben degılım yaaa
yaa ben sana söylemiştim dimii
Eki Görüntüle 1902104
Kızlar şimdi geldim eve çok yorgunum..
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...:KK43:
geçmiş olsun tatlım yaaaa
Toplight zorlamış senin suçun yok... :KK70::KK70:
yaa ne demezsin girmezsen listeye telini yazacam dedim
Bu bitkiyi ilk kez duydum.
aktarda var canım google amcadan bak istersen

merhaba fit olma yolunda azimle ilerleyen güzel bağyanlarr:KK33:

öncelikle hamile değilim an itibari ile mens dönemine girmiş bulunuyorum. öyle ki çok ağrım var. ve bu durumda çalışmak çok sinir bozucu.:KK34:
60 kilo ya ulaştığım vakit Allahta nasip ederse çocuk istiyorum. Mens olunca içten içe bir kırgınlık oldu, üzüldüm. dün uğrayamadım çünkü eşim tırnak batmasından ameliyat olmasından mütevvellit. o ebepten kusuruma bakmayın. :KK22:
Hakkında hayırlısı olsun. Eşine deçok geçmiş olsun canım.

Selamlar kardeş takımımız :)) 8. Takımdan bi uğramak istedim. Nasılsınız, nasıl gidiyor? Burası ne güzel aktif baya biz suskunuz da çok :KK70: ayrıca gelir gelmez gözüme çarptı @toz-pembe doğum günün kutlu olsun :KK200:
Teşekkür ederiz.
Bizim takım çok aktif ya öyleki 2 saat geçmişi okuyorum. Gözlerim bozuldu artık. :KK48:
Sizler nasılsınız??

Eki Görüntüle 1902104
Kızlar şimdi geldim eve çok yorgunum..
Bir sürü tahlil yapıldı 4kutuda ilaç dayadılar yine böbreklerimde kanama varmış ne çektim şu böbreklerden...:KK43:
Kolaymı tatlım kutu kutu ilaçlar kullandın.Hepsi böbrekleri etkiliyor.Çok geçmiş olsun.Ne yapman gerekiyor kanama için.

Bende kıymalısını çok seviyorum.Geçen görümcemde sote tarzı yapmıştı o da çok güzeldi.
Kış geldi ya sağlıkla zayıflatacak sebzeler var ıspanak karnabahar brokoli pırasa lahana kereviz kışın da sebzeyle kilo almayalım artık ya za fit gidelim :-)

Oo cok iyo ozgecik:KK9:
Kiz lahana diyeti nasil hemen bende yapayim :KK71:
Kiz cok kolay kocaaaa bi lahanayi alip corba yapiyosun sonra aciktikca onu iciyosun ;) bi bak netten lahana corbasi diyeti diye canim.2.gundeyim ben.. dun corba+meyve gunuydu,bugun corba+sebze günü.. yarin corba+meyve+sebze diye gidecek ;)

Back
X