Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek hamilelik nasıl gidiyor canım , iyimisin görüşmeyeli nasılsın :)
Enee Feyzosum gelmis, sevindirik oldum bak :KK36:
Iyiyim canim erkek anasi olacagim kısmetse :) sen neler yapıyosun, nasil gidiyor diyet işleri? :)
Slm arkadaşlar ben 10.takım kaptan yardımcısı ... listeyi taşıma konusunda yardimci olurmusunuz
Canim halledebildiniz mi listeyi? Yeni gördüm de :)

Canım 1 tane alınca 7-8 saate sorun çözülüyor bende :) başka içmiyorum sende al kesin çözülür 2.ye gerek kalmaz Emin'im, bazen 2 tane alıyorum çok karnım ağrıyo spazm yapıyo ondan 1 tane al sabaha sorun kalmaz, hatta bende alsam :KK43:

Tamam canım :) bugün yeğenim bende kızımla 4 ay araları ikiz gibiler :) onları bırakıp çıkamam 500 yaparım ben bugünlük :) acımazsın kız @toz-pembe didemcim bak kıyamadı bana :)
Sağol cnm öyle yapayım 2 fazla gelir şimdi bugün deneyim çıkmazsam yarın 1 tane daha alırım

Bende menümü paylaşayım kızlar;

sabah; dukan ekmek

Ara; yoğurt

Öğleden az sonra; tavuk şiş, köz domates - biber, az ezme salata
Akşam ; 1 minnak tavuk parçası, 1 minnak sucuk parçası ( eşimle kızımın menüden birer çatal :))

Su; 1,5 lt üstü
Spor; 500 zıpzıp halim kalırsa :(

morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

Bende menümü paylaşayım kızlar;

sabah; dukan ekmek

Ara; yoğurt

Öğleden az sonra; tavuk şiş, köz domates - biber, az ezme salata
Akşam ; 1 minnak tavuk parçası, 1 minnak sucuk parçası ( eşimle kızımın menüden birer çatal :))

Su; 1,5 lt üstü
Spor; 500 zıpzıp halim kalırsa :KK43:

morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Güzel menü canım bu hafta bizde matildayla biseler yapacaz bakalım :-)

Konyada olduğum için tartılamadım kusura bakmayın beni bu hafta sabit olarak yazarsanız sevinirim.
Kilom 66.3 tür bilginize efenim.
Mesajlara bakacağım eve giderken yolda okuyacağım nasipse şimdiden özür dilerim.
Ayy Konya'ya hep gitmek istemişimdir.Ama önce Karadeniz...
Hatta benim kv birlikte Ankaradaki görümceme gidelim demiş.
Önce bize gelsin. Sonra Ankara ya gidelim.Oradanda Karadeniz turu yapalım istiyorum..Ayy ne güzel olur yaa :))

Back
X