- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #215.641
Kız sen torpillisin. Emzirmeden dolayı 500 kalori yakıyorsun bedavadan :)))Tamam sampıyon sakınnn
Ben hedefımı basaracagım ıster olum orucu ıster catlayana kdr yıyımolma mııı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen torpillisin. Emzirmeden dolayı 500 kalori yakıyorsun bedavadan :)))Tamam sampıyon sakınnn
Ben hedefımı basaracagım ıster olum orucu ıster catlayana kdr yıyımolma mııı
![]()
Demi ama yaaöyle tabi sıra onda gelmiş sana öyle diyo
de kız Allah sıralı ölüm versin de kendi düşünsün gelinle uğraşacağına kuranını okuyup namaz kılsın tövbe etsin bu yaştan sonra ne uğraşıp duruyor seninle
![]()
İyi yapıyon kızaman ben boşverdim uysam kıyamet kopar her dk
Evet aynen protein hergun varSebze günlerinde her öğünde sebzenin yanında pro.da mı yiyorsunuz?
Feyza hanım uğramıyon ne zamndır?nilsub kaç kilo çıktın bu hafta kız :)
beddua döner dolaşır sahibini bulur ...sen canını sıkma ,onunla da merhaba merhabadan öteye geçme bir daha . hiç bir işini yapma . küs kalma müslümanın müslümana 3 günden fazla küs kalması günah . o yüzden selamını ver geç samimi olma ,yüz verme . arsız,terbiyesiz,kaç yaşına gelmiş ,torunlarının annesine dediği lafa bak ,hiç utanması yokmuş...seviyesine düşme böyle insanların .
morordek hamilelik nasıl gidiyor canım , iyimisin görüşmeyeli nasılsın :)
Aaaaa
Canim benim kiyarmiyim ben sana sen istedigin gibi yap![]()
Aaaa şunlara bak
Aaa aranızda fark yokmuş.Kilonz aynıfacede cevap versene len yazıyoruz cevap yokben bugün 78.5 çıktım
![]()
Peki hani 5+5 yapıyorsunuz ya sadece proteinin 5 gününü yapıp sebze yapmasanız ne oluyor.Evet aynen protein hergun var
Birde sıfır yağ oluyor değil mi?Evet aynen protein hergun var
Kaptanım sadece 1 dilim börekse bence çokta etkilemez. Ama cipste yediyseniz durum vahim.kızlar burdadayım menüm felaket sabah hafif kahvaltı akşama kadar bişey yok haa listeyegirmeyeydim cipsleri götürmüştüm akşam yemeğini 6 gibi yedik üstüne 2-3 kaşık kabak tatlısı yedim maalesef 1 dilim de börek aslında ödül günü diyebiliriz ama listeye çok başarlı girmeyince hoşuma gitmedi
haa ptesiye kadar giremezsem cumaya hedefim 73,5 min
Kiz eski bildiğin nilgün degil o tirmandi yukarilara asagi cekmeye calisiyoz onunilsub kaç kilo çıktın bu hafta kız :)
Feyzosumm gelmisss hosgelmis.. nasilsin datlus napiyosun gorusmeyeli.. ben bikac ay süründüm ayni kiloda gecen hafta kafa attim ama sinira kirdim bu hafta cok şükür
Evet canim dukanin ozelligi zaten bu protein agrlikli 5+5 dede 5 gun prtein 5 gun sebzeprotein oluyo canmSebze günlerinde her öğünde sebzenin yanında pro.da mı yiyorsunuz?
Evet ya da ℅2 altında olmasına dikkat ediyorsun 5+5 5 sadece protein 5 tanede sebze protein demek 1+1 de olabilirBirde sıfır yağ oluyor değil mi?
ayy ne çok sordum
Ama ne yapayım siz çatır çatır kilo verince bir heves gözüm kayıyor.
Evet canim dukanin ozelligi zaten bu protein agrlikli 5+5 dede 5 gun prtein 5 gun sebzeprotein oluyo canm![]()
Peki Bir sonraki öğün aynı şey yememek lazım ya Sabah ve akşamı aynı yapsak olar mıEvet ya da ℅2 altında olmasına dikkat ediyorsun 5+5 5 sadece protein 5 tanede sebze protein demek 1+1 de olabilir
Ust uste ayni menu olmamasi lazmmis canim ayni gunde bu kural gecrli farkli olucak yaniPeki Bir sonraki öğün aynı şey yememek lazım ya Sabah ve akşamı aynı yapsak olar mı
Öyle yapmdA sabah krep ye öğlen yumurta peynir akşam da et yemeği ben genelde iki Ogün yaptığım için sorun olmuyo ama öğle yoğurtta olurPeki Bir sonraki öğün aynı şey yememek lazım ya Sabah ve akşamı aynı yapsak olar mı
yok kız yol boyu bebeler cips kraker yedi ben akşam yerim diye 3-4 adet badem yedim öğle yemeği de yoktuKaptanım sadece 1 dilim börekse bence çokta etkilemez. Ama cipste yediyseniz durum vahim.