Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

beddua döner dolaşır sahibini bulur ...sen canını sıkma ,onunla da merhaba merhabadan öteye geçme bir daha . hiç bir işini yapma . küs kalma müslümanın müslümana 3 günden fazla küs kalması günah . o yüzden selamını ver geç samimi olma ,yüz verme . arsız,terbiyesiz,kaç yaşına gelmiş ,torunlarının annesine dediği lafa bak ,hiç utanması yokmuş...seviyesine düşme böyle insanların .

morordek morordek hamilelik nasıl gidiyor canım , iyimisin görüşmeyeli nasılsın :)

Aaaaa :110:
Bana nasılsın diye sormamışş :cry:
TAmm çok bir muhabbetimiz olmadı ama bende istiyorum. :KK42:

kızlar burdadayım menüm felaket sabah hafif kahvaltı akşama kadar bişey yok haa listeyegirmeyeydim cipsleri götürmüştüm akşam yemeğini 6 gibi yedik üstüne 2-3 kaşık kabak tatlısı yedim maalesef 1 dilim de börek aslında ödül günü diyebiliriz ama listeye çok başarlı girmeyince hoşuma gitmedi
haa ptesiye kadar giremezsem cumaya hedefim 73,5 min

kızlar burdadayım menüm felaket sabah hafif kahvaltı akşama kadar bişey yok haa listeyegirmeyeydim cipsleri götürmüştüm akşam yemeğini 6 gibi yedik üstüne 2-3 kaşık kabak tatlısı yedim maalesef 1 dilim de börek aslında ödül günü diyebiliriz ama listeye çok başarlı girmeyince hoşuma gitmedi
haa ptesiye kadar giremezsem cumaya hedefim 73,5 min
Kaptanım sadece 1 dilim börekse bence çokta etkilemez. Ama cipste yediyseniz durum vahim.

Bgunku menum
Kahvalti 12.00
2 dilim jambonlu 2 yumurta
Form cay 1 kupa

Arada su 1 kupa yesil cay
1 kupa sinameki cayi

Ogle annemdeydim 15.00
Normal yagli 2 kasik yulaf kepekli yogurt

Arada su sekersiz turk kahvesi
1 kucuk isirik cikolata
1 kupa kiraz sapi cayi
1 kupa form cay hepsi araliklarla pes pese degil

Aksam19.00
butun tavuk haslanmanin gogsunden yedim
2 kasik normal yagli yogurt yedim
Bide bsey daha yedm bgun yememem lazmdi ama dayanamdm :olamaz: havuc yogurtlamasi yedim durduramadm kendimi heralde 1 kase yemisimdir yarin kesin fazla ckicam eminim :(
Arada su ve 3 kupa kiraz sapi cayi :(
Spor yok hic yapasimda yok :( toplamda su 2 tl ictim nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight

Merhaba canlarim bugun hic giremdm malesef nerde oldugumu solersem dalga gecersiniz ondan solemiyim :KK48:
Ne guzel kilolar verilmis aman allahim supersinizEn Büyük TÜRKİYE

@inatettimolacak canim 6larim hayirli ugurlu olsun 7leri birdaha görmek nasip olmasin inşallah:halay:

@toz-pembe kiz ben bilerek vermdm kilo seni gecmiyim diye :KK70:hadi ver bakim ceza pekte merakliymisin haa
:KK70:

@nilsub seninki kayinvalide degil tam kaynana uykuda olmek nedr ya daha neler duyacaz :işsiz:ama sen aldrs etme esin arkandayms ya şükür yasli iste napcan

@pdr93 bence gayet iyi vermissin canm :KK49:

Back
X