Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa yok artık
ayıp etmiş ya
Ama biliyoruz ki sen bu laffı yedirirsin.
Daha çok asılmalısın diyete
Bırakmak istediğinde bu konuşma gelsin aklına
Sana bir kamçı olsun.
aynen oldu zaten :)
:KK70::KK70::KK70:
Sende Betül gibi karaborsa mı diyon
karaborsada kaldımı ondanda şüpheliyim ben :D

Yuhh patavatsıza bak :KK70:
kız sen bizim grupta değilmiydin sendemi buraya sardın :D

Ahaha kocisim yokki parasini yiyeyim..babacigimin parasini yiyom hala catur cutur.. kislik bot aldim kendime o kadar para verdim ki kiyip giyemicem sanirim.. paramin cimrisi olucam ben kesin calisip kazanmaya baslayinca :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: deliye hergun bayram misali seninki de sekerim :KK70:

Hostt deseydin ona.. salak sey..
Ayrica ordekcim de seni kirmak istememisti.. kiz bu bizi ne kosturdu pesinden..neyse atti kafasi gitti,topladi geldi :KK66: feyzosumuz da bu cinsten sinirlenince birakiyn kendi haline.. ozlemisim muhabbetini ama kizzz :KK66:

Ortim azcik bahsedin ki evlenince yabancilik cekmeyelim.. buyukler kucuklere ogretir.. ondan soruyon sen de dimi kiz feyza :KK70:

Geldim bacim geldim,misafirim vardi yeni gitti..gelemedim kac gundur
ya bırak özgem ya nilgün bahsetse ne olur ondan bişey öğrenmek istemiyorum ben cinsel hayatım başlamadan biter sonra :D:D:D:D monoton kadın nilsub nilsub

Ahaha kocisim yokki parasini yiyeyim..babacigimin parasini yiyom hala catur cutur.. kislik bot aldim kendime o kadar para verdim ki kiyip giyemicem sanirim.. paramin cimrisi olucam ben kesin calisip kazanmaya baslayinca :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: deliye hergun bayram misali seninki de sekerim :KK70:

Hostt deseydin ona.. salak sey..
Ayrica ordekcim de seni kirmak istememisti.. kiz bu bizi ne kosturdu pesinden..neyse atti kafasi gitti,topladi geldi :KK66: feyzosumuz da bu cinsten sinirlenince birakiyn kendi haline.. ozlemisim muhabbetini ama kizzz :KK66:

Ortim azcik bahsedin ki evlenince yabancilik cekmeyelim.. buyukler kucuklere ogretir.. ondan soruyon sen de dimi kiz feyza :KK70:

Geldim bacim geldim,misafirim vardi yeni gitti..gelemedim kac gundur
Askolsunnn n:KK12:
Hedefımı ne zaman tutturamazsam o zaman paylarsınızzzz:ukala:

Back
X