Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet evet soldaki komple benim :olamaz:

Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra

morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR btlbetul btlbetul T tatlitambak @keremcemim @w e n d y @Pdr93 toz-pembe toz-pembe servey servey azaydidem azaydidem fyzanur fyzanur

Screenshot_2016-10-30-10-41-20-1.webp

Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra

morordek morordek toplight toplight nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR btlbetul btlbetul T tatlitambak @keremcemim @w e n d y @Pdr93 toz-pembe toz-pembe servey servey azaydidem azaydidem fyzanur fyzanur

Eki Görüntüle 1904987

Yoookkk artik yaaa:oha::KK57: cokk gzelsin masallahh boylu poslu gzel hatunsun ;):KK200::nazar: aman nazar degmesin canim bidaha kilo almazsn insallahhh :KK39:

yuhhhhh nasıl verdin kız okadar kiloyu muhteşemmmm ötesiiiii:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

inatettimolacak inatettimolacak bebeğim azmine hayran kaldım ,nazar değmesin :)

Yoookkk artik yaaa:oha::KK57: cokk gzelsin masallahh boylu poslu gzel hatunsun :KK66::KK200::nazar: aman nazar degmesin canim bidaha kilo almazsn insallahhh :KK39:

:KK74:Süpersınnnnnn super szmın zaferı dıyoruz bunaaaaa
Ay teşekkürler hepinize kizlar.. Birer dal masallahinizi alirim artik, masallah bağa :nazar: :D
Baslarda sıkı spor yaptim ama 1,5 aydir yapamiyorum okul yuzunden ama bu hafta kasicam biraz dönmek istiyorum spor ritmime.. kacamak yaptigim da sayilidir gercekten bogazimizi tutunca gitmemesi icin bi sebep yok..
Hatta yazdiklariniz o kadar iyi geldi ki spor yapmaya gidiyorum.. tutmayin olum beni :D :D

Ay teşekkürler hepinize kizlar.. Birer dal masallahinizi alirim artik, masallah bağa :nazar: :KK70:
Baslarda sıkı spor yaptim ama 1,5 aydir yapamiyorum okul yuzunden ama bu hafta kasicam biraz dönmek istiyorum spor ritmime.. kacamak yaptigim da sayilidir gercekten bogazimizi tutunca gitmemesi icin bi sebep yok..
Hatta yazdiklariniz o kadar iyi geldi ki spor yapmaya gidiyorum.. tutmayin olum beni :KK70: :KK70:
Soldakı fotonun içine sagdaki sıgar aslındaa:KK53:yakışmıyor ıste kabul edelimm hoş durmuyorr estetık kısmını da gectım saglık için dıkkat etmeli
Yıne tebrık ederım can cannnn

Ay teşekkürler hepinize kizlar.. Birer dal masallahinizi alirim artik, masallah bağa :nazar: :KK70:
Hatta yazdiklariniz o kadar iyi geldi ki spor yapmaya gidiyorum.. tutmayin olum beni :KK70: :KK70:
Iııınnnnn ınnnnnnnn:spor:

Yürü be kim tutabilir senii :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 1904987

:KK57::KK57: Bence 69 dan az görünüyorsun kesinlikle, yok canım 20 den baya baya fazla vermiş gibisin :). Maşallah 41 kere maşallah :KK9:

Back
X