- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.581
kızlarr noluyoz biskremler pikolar abartmayın bakimmm cuma gün tartıları görecez hadi siz başka konulardan konuşun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemiyom kız hafta sonu hakkımı dolsurdum ben haftaiçi hiç bişeye el sürmek yok sürersem 1000 ip atlama ceza verin banayeme bacım yemeeee ben ettim sen etme![]()
süpersn canım eline sağlıkkEki Görüntüle 1906017 Dukan kurabiye hazır günde 1 adet yenebilir.![]()
yazdıklarını okurken profilindeki kediye baktım tam uydu seni görür gibi oldumYetişin a dostlarrrrrr
Şurda sınavım var stres yaptım 2biskrem yedim diye cezalara bak hele heleeee.. Tamaaaammm ben betüşün kestiği 200ü zıplarım,üstüne bi 100 daha gördüm onu yaparım.. Ama bundan sonra takımda cıss konuşana bile düşünce suçundan ceza kesicem hadiyin bakalım.. bugün son gününüz konuşun yiyin ne yiyosanız.. Acımasız cezalar geri geldi biricik hatunlarım
Ben şımdı markete cıkıcam aksama ızgara yaparız dıye konusmustuk,yuruyuzle cezamın bı kısmını yapıcam kalanını yarın sınavdan sonra yaparım. Ama siz de kendinize mukayyet olsanız ıyı edersınız
Milletin diline düştük iyi mi![]()
kızlarr noluyoz biskremler pikolar abartmayın bakimmm cuma gün tartıları görecez hadi siz başka konulardan konuşun
İyi bi öngörü olmuş şekerimm.y azdıklarını okurken profilindeki kediye baktım tam uydu seni görür gibi oldum
kız nolacak 2 biskremden akşam yememişsin bide sabah ve öğlen yenilen şeyden zarar gelmez dengelemek önemli onu yedin diye akşama hafif bişeyler yersin hiç bişey olmaz![]()
kim tutar seni ablan star be be ğimmİyi bi öngörü olmuş şekerimm.Siz takımın tontik zamanına denk geldiniz madem ceza diyo hatunlar getiririz geri cezaları önemli değil
Neyse dedıgım gıbı ben ızgara tavıhh yicem bu akşam hatta erkenden yemeye gıdıyorum![]()
kim tutar seni ablan star be be ğimm
gelsin cezalar ozaman
canına susayan betüş kedisi oluyo amabiskrem yiyen star mı olur yeaa :)))))
canına susayan betüş kedisi oluyo ama![]()
menüler karnıbahar bugün.. ben de haşladım üstüne yoğurt koyucam birazdan hattabu günkü menüm
sabah :1 yumurtadan karnıbaharlı yumurta yağsız tuzsuz
ara : 10 tane goji berry -- aldım nihayet kıydım paraya kuş üzümü gibi tadı var daha tatsız hatta
+ az sütlü nescafe
öğlen : haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt kinoa ve baharatlar --- evet kinoa da aldım çok pahalı azcık koydum :)
ara 1 salatalık + 1 az sütlü nescafe
akşam : haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt kinoa ve baharatlar
su : 2 lt
yeşil çay içtim
akşamı kapadım inşallah....
spor : jillian inşallah....
kişi kendinden bilir işi..eneeemmm artık hiç kaçamak yapmamam lazım yoksa bu hatun beni de yir :)))
menüler karnıbahar bugün.. ben de haşladım üstüne yoğurt koyucam birazdan hatta![]()
menüme bak menümeee örnek insan gör..... peehhhh balık baştan kokar pehhh.... hoca bilmem naparsa cemaat bilmem napar :))) daha gömeyim mi seni :)))
eneeemmm artık hiç kaçamak yapmamam lazım yoksa bu hatun beni de yir :)))
ay ben çok severim kız yoğurdu sarmısaklamadın mıtadı hiç güzel olmadı yaaa öyle.... sen nasıl yapıyorsun başka bir şey katıyor musun.... ben ki karnıbahar severim resmen öğğk diyerek yedim....
ay ben çok severim kız yoğurdu sarmısaklamadın mı
borclarm var canim onlari tutuyorum pazartesi basladim ne kadar tutabilrsem tutcam bakalimhahaha listeye pizzayı da sen ekledin :) pazartesi perşembe orucu mu tutuyosun krakercim? benimde hamilelikten bissürü borcum var, bende tutmaya başlasam ahh![]()
Ne oldu servey banlandnmi kiz