- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.721
@w e n d y termosla goturdum canım. Blender ile iyice çektim akşam. Sabah ısıtıp termosla koydum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım gelinliğini giydiğinde eminim zarif bi gelin olacaksın.. bizlere de resim at ama şimdiden sözünü alalımTesekkur ederim Fatma'cim. Valla tek gayemiz ince, zarif bir gelin olmak. Hele bir inelim de 60' a. Yiyemedigimiz browni olsun.![]()
kızz malatyalı mısın yoksa
yorumunu bi kaç kere okumak zorunda kaldım anlamak için meğersem sildiği demek istemişsin ah şu akıllı telefonlarr
![]()
Nece yazıyorsun? Anlamak zoreyse gızla rben kaçtım....
O zman 57 lere inince yerim. :)hemide nasıllllll.....![]()
ben burdurluyum ama benim eşim malatyalı bende o vesileyle malatyalı olmuş oldumCanim annem malatya li . Ben mersinli eşim de malatyali
Atacağım inşallah sen zaten her türlü snapten göreceksin. Ama siteye resim yükleme konusundan emin değilim. Bir arkadaşımız mesaj sildiği için sorun yaşadı ya.inşallah canım gelinliğini giydiğinde eminim zarif bi gelin olacaksın.. bizlere de resim at ama şimdiden sözünü alalım![]()
Vayy maşallahın varmış.İraden mükemmel.Yemedim Ebru'cum. Bu kadar emeği browniye satamam malesef![]()
o resmi atıp sonra da silmiş ondan dolayı öyle omuş anladığım kadarıyla yoksa bende 2-3 tane resim attım sorun olmadı kii başka topiklere de birsürü resim atmıştımAtacağım inşallah sen zaten her türlü snapten göreceksin. Ama siteye resim yükleme konusundan emin değilim. Bir arkadaşımız mesaj sildiği için sorun yaşadı ya.
Yok ben de zaten sanal ortamda sürekli kalmasını istemem özel bir paylaşımımın. Muhtemelen bende sizlere göstermek için ekleyip kaldırırım ama sanırım albüm yapınca sorun olmuyor. Mesajı silmek sorun yaratıyor.o resmi atıp sonra da silmiş ondan dolayı öyle omuş anladığım kadarıyla yoksa bende 2-3 tane resim attım sorun olmadı kii başka topiklere de birsürü resim atmıştım
bende sabah yulaf kepekli yoğurt yedim 3 kaşık yoğurtla yaptım acıkmaya başladımYanlız sabah krep yapmadığıma pişman oldum. Kolay olsun diye yogurt, yulaf yedim. Ve şuan inanılmaz acıktım. Bundan sonra tembellik yapmayacağım.![]()
evet kaptanımız öyle demişti albüm yapınca sildikten sonra sorun çıkmıyormuş canım .. hadi inşallahh .. ne kadar kaldı şimdi düğüne ?Yok ben de zaten sanal ortamda sürekli kalmasını istemem özel bir paylaşımımın. Muhtemelen bende sizlere göstermek için ekleyip kaldırırım ama sanırım albüm yapınca sorun olmuyor. Mesajı silmek sorun yaratıyor.
neler yaptın gene
ben burdurluyum ama benim eşim malatyalı bende o vesileyle malatyalı olmuş oldumhemşeri çıktık
![]()
Tava güzel çıktı ona sevindim birde sadece yumurta ve mantar var..neler yaptın gene![]()
19 Ocak canım neredeyse 3 ay varevet kaptanımız öyle demişti albüm yapınca sildikten sonra sorun çıkmıyormuş canım .. hadi inşallahh .. ne kadar kaldı şimdi düğüne ?
Kesinlikle öyle fonksiyonlu tavalar makinaya atılmamalı.Tava güzel çıktı ona sevindim birde sadece yumurta ve mantar var..
Ama elde yıkamak lazım makine bozuyor böyle tavaları