Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah canım gelinliğini giydiğinde eminim zarif bi gelin olacaksın.. bizlere de resim at ama şimdiden sözünü alalım :KK19:
Atacağım inşallah sen zaten her türlü snapten göreceksin. Ama siteye resim yükleme konusundan emin değilim. Bir arkadaşımız mesaj sildiği için sorun yaşadı ya.

Atacağım inşallah sen zaten her türlü snapten göreceksin. Ama siteye resim yükleme konusundan emin değilim. Bir arkadaşımız mesaj sildiği için sorun yaşadı ya.
o resmi atıp sonra da silmiş ondan dolayı öyle omuş anladığım kadarıyla yoksa bende 2-3 tane resim attım sorun olmadı kii başka topiklere de birsürü resim atmıştım

o resmi atıp sonra da silmiş ondan dolayı öyle omuş anladığım kadarıyla yoksa bende 2-3 tane resim attım sorun olmadı kii başka topiklere de birsürü resim atmıştım
Yok ben de zaten sanal ortamda sürekli kalmasını istemem özel bir paylaşımımın. Muhtemelen bende sizlere göstermek için ekleyip kaldırırım ama sanırım albüm yapınca sorun olmuyor. Mesajı silmek sorun yaratıyor.

Yanlız sabah krep yapmadığıma pişman oldum. Kolay olsun diye yogurt, yulaf yedim. Ve şuan inanılmaz acıktım. Bundan sonra tembellik yapmayacağım.:KK12:
bende sabah yulaf kepekli yoğurt yedim 3 kaşık yoğurtla yaptım acıkmaya başladım :kk77: süt var süt mü içsem acaba diye düşünüyorum sen de varsa süt falan içebilirsin bastırıyor açlığı

Yok ben de zaten sanal ortamda sürekli kalmasını istemem özel bir paylaşımımın. Muhtemelen bende sizlere göstermek için ekleyip kaldırırım ama sanırım albüm yapınca sorun olmuyor. Mesajı silmek sorun yaratıyor.
evet kaptanımız öyle demişti albüm yapınca sildikten sonra sorun çıkmıyormuş canım .. hadi inşallahh .. ne kadar kaldı şimdi düğüne ?

WP_20161102_002.webp

Kızlar yeni aldığım krep tavası efsane çıktı hiç yağsız yapıştırmıyor mantarlı omletim...

Back
X