Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wuu çok iç açıcı :))

olsun inşallah ömrüm kilo ver al ver al la geçti yeminlen..... bıktım ki ne bıktım....

bende aynı durumdayım kendimi bildim bileli kilo verme telaşı içerisindeyim. 50 olayım daha rejim yapmayacağım. tek hayalim 50 olabilmek :D

:KK19:
yapta bize de resim at tariflen beraber.. ya şu tatlı isteği beni mahfeden öyle ekmek falan çok aramıyorum ne olsa yer geçiştiririm yemek konusunda ama tatlı isteği hep var 21 gün şeker orucu tuttum hayat bana anlamsız gelmişti 22. gün ne kadar tatlı pasta varsa hepsinden yemiştim yüzüme renk geldi :KK45:
ay bende yaptım o şeker orucunu, hatta hala diyetteyim, hala canım çikolata nutella istiyo valla, genetiğimiz değişti artık ya çikolata gereksiz değil artık bizim için :)

ama duka sağlıksız tatlandırıcıyı serbest bırakıyor... tatlandırıcı bildiğin kimyasal haa ilaç içmişin ha onu yemişin....dukancılar kızıyor ama bence öyle... kola içilebilir diyo... iyi güzel de kola bildiğin zarar....

ya haklısın sadece kilo vermeyi engellemesin diye işte :( yoksa ben normalde tatlandırıcyla alakası olan bi insan değilim, 2-3 aylığına işte idare ediyorum ama yine de çok zorunda olmadıkça kullanmıyorum, farkındaysan zero yok benim menülerde :)

ay bende yaptım o şeker orucunu, hatta hala diyetteyim, hala canım çikolata nutella istiyo valla, genetiğimiz değişti artık ya çikolata gereksiz değil artık bizim için :)

ya haklısın sadece kilo vermeyi engellemesin diye işte :KK43: yoksa ben normalde tatlandırıcyla alakası olan bi insan değilim, 2-3 aylığına işte idare ediyorum ama yine de çok zorunda olmadıkça kullanmıyorum, farkındaysan zero yok benim menülerde :)

dedim ya bende 8 ay yaptım her türlü tatlandırıcım vardı hepsini çöpe attım... kullanamadım ben yaa tadı çok kötü gelmişti... sonunda da bekleye bekleye taş gibi oldu öyle olunca da attım hep.... bir de çok pahalıydılar hala öyle mi bilmiyorum da...

dukanella yapardım :))) buzlukta çukulata :)) güzeldi bak o... ona özel kalıplar falan bile almıştım... ne heves ne heves :))

tartıdan korkmucaz nilgünüm, kaçırdık ipin ucunu tamam, hemen ertesi öğün dikkat edip toparlanırsa sorun yok, ama kilo aldım sanki tartılmıcam diosan yandın :KK43:
bende onu diyorum hep canım 50 kilo olsak bile hep oto kontrolu sağlamamız lazım yoksa ömür geçmez al ver al ver hep psikolojik çöküntü zayıflayınca daha çok dikkat edicez almamak için korumasıda vermesi kadar zor...:işsiz:

dedim ya bende 8 ay yaptım her türlü tatlandırıcım vardı hepsini çöpe attım... kullanamadım ben yaa tadı çok kötü gelmişti... sonunda da bekleye bekleye taş gibi oldu öyle olunca da attım hep.... bir de çok pahalıydılar hala öyle mi bilmiyorum da...

dukanella yapardım :))) buzlukta çukulata :)) güzeldi bak o... ona özel kalıplar falan bile almıştım... ne heves ne heves :))
parana yazık..

bende aynı durumdayım kendimi bildim bileli kilo verme telaşı içerisindeyim. 50 olayım daha rejim yapmayacağım. tek hayalim 50 olabilmek :KK70:

öyle olmuyo işte o işler 50 oldun mu bırakırsan gene bu kilolara fırlarsın... o yüzden rejim değil sağlıklı beslenme hiç yememek değil ölçülü yemek.... candan erçetine bir röprtajda sordular formunuzun sırrı nedir diye... çok severim o hatunu... çok zarif gelir bana ve kıyafetlerine bayılıyorum..... boyda var tabi hatunda.... şey demişti ben de diyet ömür boyu :)) hiç unutmuyorum bak bunu duyalı belki bir 10 yıl oldu.... o hep dikkat ediyor yani...

ajda pekkan da ben bir marka yarattım onun saygınlığını korumam lazım demişti... yani herkez bir çaba içinde...

ya haklısın sadece kilo vermeyi engellemesin diye işte :KK43: yoksa ben normalde tatlandırıcyla alakası olan bi insan değilim, 2-3 aylığına işte idare ediyorum ama yine de çok zorunda olmadıkça kullanmıyorum, farkındaysan zero yok benim menülerde :)
kız şeker orucu hiç bi işe yaramıyor içimde uyuyan canavarı uyandırdı daha çok hiç isteğim kesilmedi kilo da veremedim bence insan canı ne istiyorsa yemeli ama dengelemeli tatlı yediysen diğer öğünler hafif olmalı yada akşam yememeli insanız sonuçta yaa tutupta hergün yemicez tabi arada yiyip nefsimizi köreltmek daha iyi sonra bi canavar çıkıyor insanın içinden :KK45:

kız şeker orucu hiç bi işe yaramıyor içimde uyuyan canavarı uyandırdı daha çok hiç isteğim kesilmedi kilo da veremedim bence insan canı ne istiyorsa yemeli ama dengelemeli tatlı yediysen diğer öğünler hafif olmalı yada akşam yememeli insanız sonuçta yaa tutupta hergün yemicez tabi arada yiyip nefsimizi köreltmek daha iyi sonra bi canavar çıkıyor insanın içinden :KK45:

hadi yaa bende çok isteyip kendime güvenemediğimden başlayamıyordum... ee millet instagramda 5 6 kg vermiş.....

bende onu diyorum hep canım 50 kilo olsak bile hep oto kontrolu sağlamamız lazım yoksa ömür geçmez al ver al ver hep psikolojik çöküntü zayıflayınca daha çok dikkat edicez almamak için korumasıda vermesi kadar zor...:işsiz:
korumak daha zor beybi kendimize uygun bi sistem oturtmalıyız ömür boyu uygulanabilecek bişey olmalı yoksa hep sil baştan olur metobolizma bozulur ilerki yaşlarda kilo vermek işkence olur vücut direnç kazanıyor heer seferinde çünkü

kızzz, bak sabah sabah bana kimya annattırıcaksınız :)

su her derecede buharlaşır, ondan çamaşırlar kurur, ama 100 derecede kaynar, 100 derece de deniz seviyesinde, biz az daha yükseklerde olduğumuzdan 96 derecede falan kaynıyo haliyle :)

btlbetul btlbetul kuzum senin 100 dereceyle derdin ne, yine mi yumurta kaynatamadın??
Bız bu konuya nasıl geldık bılmem yumurtadan mıydı yavv keske kac dk da pişerden bahsetseydık daha alakalı olurdu:KK70:

Back
X