- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.561
Çook heycanlı oldu bu işş. 65.4
Reglden mütevellih az giderdiyorum.
Olsam mı yaa
Hemen kabul etmiyim mi
Hem birden şok diyetle verip korumak çok daha zor.Ama böyle azar azar verip vücudu alıştırmak koruma dönemi için de güzel olur.aynen hedefe yaklaştıkca fazla verilmiyor haftada 500 gr versem 7 hafta da istediğim kiloya ulaşurum inşallahh
Hıımm anladım canım.ebruş geçen hafta bildirim yapmamıştı büşra ondan 2'ye bölünüyo olması lazım.
ebrucum şimdi wc ye çıkabildim sabah çıksaydım kesin olacaktı seninki hatta söylemesi ayıp daha fazla bile olabilirdi ama napalım işyerinde tartı yok
Kız bu haftada uslu dur bak 63'leri göreceksinn. Hem regl şişkinliği geçene kadra çıkma tartıya
Ayy öyle mii?diyarbakır emniyet müdürlüğün de patlama olmuş sanırım yaaAllahım sen yardım et yarabbim yaralılara şehit olanların ailelerine
57.8 olması lazım.tamam canım sen listeye girmek iste yeter ki, halledicez inşallahkaç ile ayrıldın sen izne bakiiim
Canınız sağolsun kaptanım.Haftaya daha eksi olursunuz.ebrucum şimdi wc ye çıkabildim sabah çıksaydım kesin olacaktı seninki hatta söylemesi ayıp daha fazla bile olabilirdi ama napalım işyerinde tartı yok
57.8 olması lazım.
İşin zor yani
Merakla bekliyorum.Kızlar Günaydın çok güzel gitmiş kilolar bende birazdan tartılcam
Tamm :))hahah kabul ettin artık ebrucum, bak acaip gaza geldimsu içiyorum sayende, bırakmak yok artık, hadi kaffaltını yapta su içelim canım
Senin içindeki azmi gördüm diyelimmm.ayyy ne güzel şeyler söylüyon yaaa gelip kapında yatcam bak :)))
O hastaneye gidecekti bugun.Öğleden sonra gelecek heraldekız nilsub hadi bu hafta sende karataya başla..... bak beni toparladı....
Aaa seninde hedef 57'ymiş. O zamn birlikte savaşacağızz.olsun başarıcaaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?