- 23 Ağustos 2012
- 14.720
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.541
hadi bakalım hep beraber söleyelim 
Ebru wendy'nin ortisi olsun

Ebru wendy'nin ortisi olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoldan çıkanlar koysunlar bizim grubun adını sonrakızııım gelin ben size kayserinin tüm nimetlerini sererim waffle da neymiş, anlatmayım cuma cuma yoldan çıkmasın millet :)
ebruşum bu hafta regl oldum olcam, o biter haftaya, sana söz 59,9 olcam, bi de senin ortin mezun oluyomuş öle duydum, ortim olur musun??
bak bu hafta hedefim de var, kilolarımız da yakın artık, hadi ortim ol birlikte takılalım mezun et beni
![]()
Hayırlı sabahlar güzel bayanlar
An itibari ile -700 daha gördüm
Geçen hafta ki kilo bildirimim 66.3 tü
Şuan 64.6 yı görmüş bulunuyorum. Toplamda 1.7 kg verdim.
Yüzde hesabına gelirsek
Eski kilo 66.3 /yeni kilo 64.6 /fark 1.7 /% 1,12
Haftaya da insallah 62 yi görürüm![]()
aynen hedefe yaklaştıkca fazla verilmiyor haftada 500 gr versem 7 hafta da istediğim kiloya ulaşurum inşallahhZaten senin çok bir fazlan yok canım.O yüzden 500 gram süper bir rakam. Böyle devam et.Az ama öz...
yoldan çıkanlar koysunlar bizim grubun adını sonrasağol canım inşallah gelirsem o taraflara uğrarım sana
Yüzdenin yanlışhesaplamış olmalısın. Verdiğin kiloya göre az değil mi??Hayırlı sabahlar güzel bayanlar
An itibari ile -700 daha gördüm
Geçen hafta ki kilo bildirimim 66.3 tü
Şuan 64.6 yı görmüş bulunuyorum. Toplamda 1.7 kg verdim.
Yüzde hesabına gelirsek
Eski kilo 66.3 /yeni kilo 64.6 /fark 1.7 /% 1,12
Haftaya da insallah 62 yi görürüm![]()
Yüzdenin yanlışhesaplamış olmalısın. Verdiğin kiloya göre az değil mi??
hee doğruuolmaz burası inek obası :)))
Tamm tatlım olur. Kilolarda yakın.kızııım gelin ben size kayserinin tüm nimetlerini sererim waffle da neymiş, anlatmayım cuma cuma yoldan çıkmasın millet :)
ebruşum bu hafta regl oldum olcam, o biter haftaya, sana söz 59,9 olcam, bi de senin ortin mezun oluyomuş öle duydum, ortim olur musun??
bak bu hafta hedefim de var, kilolarımız da yakın artık, hadi ortim ol birlikte takılalım mezun et beni
![]()
geçen hafta sabit bildirim yapmıştık takım içindeebruş geçen hafta bildirim yapmamıştı büşra ondan 2'ye bölünüyo olması lazım.
Çook heycanlı oldu bu işş. 65.4yok bebem araya malum günler girdi rakam kesinlikle bu değil daha az bence... çünkü gece yatarken 65,8 dim zaten sabaha en az bir 300 - 400 gr oynardı... ama malum günler işte böyle bişi garı olmak :) neyse çok şükür.... ama sen tutturdum
hadi pazartesiye bir rakam söyle :)))
geçen hafta sabit bildirim yapmıştık takım içinde
Tamm tatlım olur. Kilolarda yakın.
Belki sen beni listeye sokarsınn.
Hadi bakalım bensiz nefes almak yookk.![]()
İç kız sonra şerbetlilere saldırırsın. :))evet tarçına abanayım ben.... tatlı niyetine nesquikli süt iççem bu gün sadece.. yoksa yoldan çıkarım :))
Tamm tatlım olur. Kilolarda yakın.
Belki sen beni listeye sokarsınn.
Hadi bakalım bensiz nefes almak yookk.![]()
Tüüühh buda ucundan kaçmışş***5. Takım 490.Etap***
toplight (74,2/73,4/0,8/1,08)
tatlitambak (75,5/
inatettimolacak (69
w e n d y (62,4/61,9/0,5/%0,80
keremcemim (73
toz-pembe (68/67,5/0,5/0,73)
azaydidem (71,5
KumraL_KrakeR (68,5/
Pdr93 (77,3/75,8/1,5/&1,94
servey (77,5/
5. Takım Ortalama: %0
bsram_ (66,3/64,6/1,7/%2,56) yeni üye başlangıç tarihi: 15 Ekim, başlangıç kilosu: 68, hedef kilosu: 50
matilda34 (69,9) eski nicki ses35, 477. etapta 10. takımdan izne ayrılan üye
nilsub (78/77,8/0,2/%0,25)
ebrusonmez (61,6/)
blanche_ea (58,9/)
btlbetul (67,1/65,7/%2,08)
morordek (61,4/
hadi bakalım hep beraber söleyelim
Ebru wendy'nin ortisi olsun![]()
ebrucum şimdi wc ye çıkabildim sabah çıksaydım kesin olacaktı seninki hatta söylemesi ayıp daha fazla bile olabilirdi ama napalım işyerinde tartı yokTüüühh buda ucundan kaçmışş
300 gram fazla demişim.
Tebrik edderim kaptanım.Çok iyisiniz. Haftaya ameliyat var. Kilo vermeyi etkiler diye düşünüyorum. Ama kilo almamaya çalışın.Sabit olun.
Kız bu haftada uslu dur bak 63'leri göreceksinn. Hem regl şişkinliği geçene kadra çıkma tartıyaoo maşallah darısı başıma inşallah :))