Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ne gülüyon yalan söylüyo onun gibi öğlen 122ye kadar 5 öğün yapıyo nasıl beceriyosa Allahtan bizim takımda değil batmıştık yoksa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahhhaa süper atışıyorsunuz.
=Feyza kıza iftira atmasan :KK70:
yok kız sallıyo azcık çorba birde mantarlı tavuk ste yedim ama taş gibi oturdu mideme anacım benim midede bozuk her yerim gibi:KK70:
Ya çok uzun süre aç kaldın diye yada mantardan rahatsız olmuşun. Ilık süt iyi gelir miki acaba
Tesekkur ederım canım erken gıttıgım dogum gununde pasta patladı gıttı bugun sabah ıyı baslamıştım aslında 5 te kestım ztn inş pazartesı sabıt baslarım o zaman hedefi yakalarımmm
Beşte bitirdiysen sorun olmaz sanırım.
Napynz fıstıklarrrr
BEnce heyecan aksiyon sende :))
Neler yedin sormaya kokuyorum. :p

Hahhhaa süper atışıyorsunuz.
=Feyza kıza iftira atmasan :KK70:

Ya çok uzun süre aç kaldın diye yada mantardan rahatsız olmuşun. Ilık süt iyi gelir miki acaba

Beşte bitirdiysen sorun olmaz sanırım.

BEnce heyecan aksiyon sende :))
Neler yedin sormaya kokuyorum. :p
Sabah masum bır kahvaltıyla baslamıştı hersey taa kı frambuazlı cıkolatalı enfes pastaya kdr sonrasını hatırlamıyorummmn:KK45:
5 te tukkan kapandıı bol bol limonlu su içiyorummmm

Gitmez demii??
Ne bileyim bir umutt:110:

bence getmez... ekstra çaba lazım jillian yapsana....

Betüş yakında bu hızla benide geçersin yaa korkuyorum..:stop:

ayyy inşallah :)))

Aynen canım elimden geleni yapacağım. Geçen hafta çok az yememe rağmen mens donemi sebebiyle 1.5 verebildim sadece. Şöyle haftada 2- 2.5 versek ne süper olur

mens ne gıı amaaan ne sosyetik hatun bunlar beee... biri regl der biri mens.... hafta da 2 2,5 mu offfff bir aya victorya secret mankeni olurum valla :)))

Sen dene bakayım 20 sn gel sonra konuşalım

yarın sabaha deniyim şu an pilim bitik.... bu jillian dan sonra sopa yemiş gibi oluyorum....

Lahana diyeti 3. Gün sebze + meyve
Sabah 1 kase çorba salata

Ara 1 elma 2 mandalina

Ara 1 kase çorba

AkŞam 1 kase çorba karnıbahar Salata

Az sonra ananas

Su 2.5
Spor yok ama olabilir bisiklet yapcam inşallah

yarın da ben lahana yicem....

Hadi ya buna da sevineyim o halde kilo alması ne kolay ama vermesi ne meşakkatli bir iş. Bugün en son öğlen yedim 12 de sebze yemeği ve ayran antremanda olduğum için akşamı kaçırdım şuan midem gurulduyor açlıktan

ayran içebilirdin... aç kalmak metabozlimayı ve iradeyi zayıflatır benden dimesi....

yok kız sallıyo azcık çorba birde mantarlı tavuk ste yedim ama taş gibi oturdu mideme anacım benim midede bozuk her yerim gibi:KK70:

gel yarın sen de lahana ye.... haşlıcez yağsız tuzsuz üzerine nar ekşisi sıkıp yicez...

Napynz fıstıklarrrr

iyiyiz çeneçalıyoz sen napıyosun bakalımç....

Back
X