- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.081
Vayy herkes şokta Betül tam gaz hedefine yaklaşıyoor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok iyiymiş bende yapayım bu programı
Göbek içinde iyi gelir mi?
yarın yap yarında haftasonu nasılsa :)ben bıcı bıcı yapçam çok üşeniyom yeaaaaa.....
iradeli kadın benim kankim ne sandıydınVayy herkes şokta Betül tam gaz hedefine yaklaşıyoor.
yarın yap yarında haftasonu nasılsa :)
Ayy geçmiş olsun.ne yaptın kız geberiyorum mide ağrısından şimdi akşam yemeği yedim ama taş gibi oturdu mideme karatayında bu sorunu var galiba...![]()
haa jillian yaptıysan pis pis kokmuşundur kız kalk yap banyonuayy sus zaten tembelim :))) yappiim kurtuliim bence jillian acayyip ter attırıyor....
Geç yediğiniz için mi böyle oldu? Yoksa gaz sancısı falan mışimdi bizim gruba ayzdım mide ağrısından iki büklüm yazıyorum diye , kız dünyayı yedim hala açlık gibi midem ağrıyor
durmuş durmuş bir anda yemiş silmiş süpürmüş iradesiz kadınAyy geçmiş olsun.
haa jillian yaptıysan pis pis kokmuşundur kız kalk yap banyonu
kim geç yemiş , biz nilgünle yarın yapacaktık karatayı o tutturdu bugünde yapacam diye ,tek başına yaptı sonuç buGeç yediğiniz için mi böyle oldu? Yoksa gaz sancısı falan mı
durmuş durmuş bir anda yemiş silmiş süpürmüş iradesiz kadın![]()
kokanda hiç çekilmez ama gııııbak kocam olsa boşar yani şu kokuylan :))) yaz kızım karısı kokuyormuş :))))
Ayy gerçekten büyük başarı ben hiç tam bitirmedim.Helal olsun.yok laaa bittiricik boyum var benim... kız ben jillian yapıyom kutlasana beni.... jilliancı oldum.... çok şekillendi vücudum yeminle... ilk zamanlar ölüyordum ağrıdan sızıdan şimdi kolay geliyor şaşırıyorum demek katlanmak lazımmış....
kollontai kulakların çınlasın....
Haklısınnay valla öyleymiş bacım fenalardayım...
bugun şaşırdığı yeter 2. güne gerek yok![]()
az ye demeyi unutmuşum saldırmışne yemiş gııı o kadar :))) az yicekti onu da söyleyeydin bari :)))
heee bide bana diyodun dönmek yok diye noldu len döndün mü şimdi yapmıyon muay valla öyleymiş bacım fenalardayım...
bugun şaşırdığı yeter 2. güne gerek yok![]()
Gitmez demii??öyle durmakla göbüş gitse 6 saat dururum :))