Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim kusura bakma mesajini yeni gordum
Hamilelikten once aksam canim bi sey cekerse yiyordum ama ertesi gunler dengelemeye calisiyordum. Simdi ise aksam cok bir sey canim cekmiyor ama cektiginde de yiyorum ne yalan soyleyeyim :) su an dengelemek icin de cok bi cabam yok, amacim saglikli beslenmek. Ilk 3 ayda 1 kilo aldim iste bakalim bundan sonra ne olacak :)
Önemli olan 5 ten sonrası cnm benim 2 şer 2 şer gelmişti dikkat! :)

:rolleyes:
toplight toplight hotelde:KK53:sız pastama laf edın sahnur hersey dahıl acık bufede haftasonu gecırsın buradan ıfsa edıyorummmmm:KK4:
kız veysiş tüm gün havuzda yüzdüm öğle yemek yemedim hamam masaj tek kaçamağım akşam yediğim profiterol yemekte bile abartmadım şimdi de canlı müzikte accık oynayıp keyif çatacam

Haklısın gercekten özge yaaa bu nılgın cok ayıp edıyor aksam aksam tarıf yazmış ustune ustluk :KK70:elinden gelse resım koyacak bır de:KK67:
bundan sonra böyle muhabbetleri uzatıp gidenlere küsücem kızınca da durmuyonuz siz.. kız sana da diyom orti hanım nilsub nilsub .. kıvranıyoz burda hormonal dengeler dalgalanıyo her daim valla ateşimi salarım üstünüze hee :KK12::KK11:

Ördekcim napıyo bunlar yaa :( morordek morordek ben akşam yaptıgım karnıbahar kısırını atıyom diyet diyet sız de yapın dıye sabah bı bakıyom pastalar borekler havada uçuşuyo.. küstüm oynamıyom ben yeeaa :mad: gör sen de kaptanım gör toplight toplight harcadı seni elanın anası olacak hatun hemen buralarda :eek: (oohh yaa şikayet ettim herkese :lülülü: )

Baktim olaylar var esimin telefonuna gecis yaptim :KK48: simdi anlatin bakim kim dusurmus o kalorili seyleri akliniza bi boy olcusunu alalim :sopa:

Bence 13 kg cok asırı degil sekerim :KK66:
Yok cok degıl ıdeal bence de. Sadece 3 defa ust uste hamılelik atlattım, 1 dusuk,1tanesı karnımda öldü 4 aylıkken. Ondan 5 kg fazlayla basladım. Sonuncuda kan oıhtılasmasından hergun karnımdan ıgne vuruldummm:KK61:ama sonunda melek yanımda şimdııı:KK61::KK61:

:KK4:Ben burada 5. Takımı motıve edıyorum kaptan gecelere akıyorrrr eglence muzık acık bufe ayıptır ya nasıl kaptanlık buuuu toplight toplight (2dk da cok pis harcarımmmmm:KK70:)
Kaptansın sen yaaa köy yanıyor buradaaa yaaaa taranmanın sırası mı:KK70:takında havuclu kekler franbuazlı pastalar havada ucusuyorrr:KK67:yazık bıze yaaa demoralize yız sen muzık dınle olcak iş miiii:KK70:
Evet franbuazlı pastalara motive tavan :))

kızz ördekcim morordek morordek sadece ona yüklenme.. asıl şebeke burnunun dibinde servey servey güveniyo yavrusuna götürüyo h.sonu .. bugün pasta yemiş geldi yazıyo 2saattir buraya bi de :lülülü: ben gecen gün bi püskevit yedim diye dillerine düştüm madara oldum buralarda yoktun sen de kimsecik de korumadı beni :KK42:

Önemli olan 5 ten sonrası cnm benim 2 şer 2 şer gelmişti dikkat! :)
Felaket tellalligi yapmayin kiz korktum bak simdi :KK48:
kız veysiş tüm gün havuzda yüzdüm öğle yemek yemedim hamam masaj tek kaçamağım akşam yediğim profiterol yemekte bile abartmadım şimdi de canlı müzikte accık oynayıp keyif çatacam
Sefan olsun kaptanim benim yerime de eglen :)
bundan sonra böyle muhabbetleri uzatıp gidenlere küsücem kızınca da durmuyonuz siz.. kız sana da diyom orti hanım nilsub nilsub .. kıvranıyoz burda hormonal dengeler dalgalanıyo her daim valla ateşimi salarım üstünüze hee :KK12::KK11:

Ördekcim napıyo bunlar yaa :KK43: morordek morordek ben akşam yaptıgım karnıbahar kısırını atıyom diyet diyet sız de yapın dıye sabah bı bakıyom pastalar borekler havada uçuşuyo.. küstüm oynamıyom ben yeeaa :mad: gör sen de kaptanım gör toplight toplight harcadı seni elanın anası olacak hatun hemen buralarda :eek: (oohh yaa şikayet ettim herkese :lülülü: )
Takim ayaklanmis resmen napmis bu Nilgun yahu ortaligi karistirmis :KK11: yemis mi onlarin hepsini peki? Tarif verdi falan diye okudum bi de sanki.. Ona gore bi ceza mi kessek napsak

Felaket tellalligi yapmayin kiz korktum bak simdi :KK48:

Sefan olsun kaptanim benim yerime de eglen :)

Takim ayaklanmis resmen napmis bu Nilgun yahu ortaligi karistirmis :KK11: yemis mi onlarin hepsini peki? Tarif verdi falan diye okudum bi de sanki.. Ona gore bi ceza mi kessek napsak
Şeker çıktı bende cnm ondan o kadar aldım sen yinede dikkat et
Servey yedi nilgüne ceza napıyosun kaptan
Nilgüüüün koş kız ceza yicen nerdeyse

Nilsub mu servey olcak o pasta yiyen o tarif isteyen o burda yalanan biz
Amaniiin daha neler duyacagiz...
Kiz servey servey dur accik da sana kizayim hadi tamam lohusasin da her yedigini yazma sekerim buraya. Burasi aç kurt dolu, birak pastayi, seni yerler :KK48:
kızz ördekcim morordek morordek sadece ona yüklenme.. asıl şebeke burnunun dibinde servey servey güveniyo yavrusuna götürüyo h.sonu .. bugün pasta yemiş geldi yazıyo 2saattir buraya bi de :lülülü: ben gecen gün bi püskevit yedim diye dillerine düştüm madara oldum buralarda yoktun sen de kimsecik de korumadı beni :KK42:
Senin puskevitine laf ettirmem 1 hafta lahana diyeti yapmissin azcik kacamak hakkin olsun... Sen yaz bana ozelden kos yetis ordegim de gelirim ben :KK48:

Ya yazmadım. matilda34 matilda34 sordu sadece bır tanesını dedımmm ayrıca suan yasadıklarım aklıma geldı aglıyorummmm :KK61:

aynen öyle yiyen servey.. nilgünün düşünce suçu var sadece yavrularına yapmıştır o.. yedi mi bilemicem günahını almıym simdi.. ama servey yediii itiraf etti burda yaaa morordek morordek :sus:

Bugün kaçamak yapan herkese profilimdeki kedi gibi bakıyorum haberiniz olsun :63:
Kedi gibi bakma yetkilerini kullan sekerim yardimci degil misin bas cezayi akillansinlar :D ziplat sen onlari en iyisi ;)
Anladim canim ben o sekerden cok korkuyorum. Hatta sen daha takima gelmemistin baya bi muhabbeti dönmüstü aslinda :) seker yuklemesi yaptirsam mi yaptirmasam mi diye.. Ama yaptirmak lazim sanirim

aynen öyle yiyen servey.. nilgünün düşünce suçu var sadece yavrularına yapmıştır o.. yedi mi bilemicem günahını almıym simdi.. ama servey yediii itiraf etti burda yaaa morordek morordek :sus:
Ya sarjım bıtıyor sarj aletı yok sımdı yanımda arkamdan konusursanız fururum sızıııı:rolleyes:

Back
X