- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan 5 ten sonrası cnm benim 2 şer 2 şer gelmişti dikkat! :)Canim kusura bakma mesajini yeni gordum
Hamilelikten once aksam canim bi sey cekerse yiyordum ama ertesi gunler dengelemeye calisiyordum. Simdi ise aksam cok bir sey canim cekmiyor ama cektiginde de yiyorum ne yalan soyleyeyim :) su an dengelemek icin de cok bi cabam yok, amacim saglikli beslenmek. Ilk 3 ayda 1 kilo aldim iste bakalim bundan sonra ne olacak :)
kız veysiş tüm gün havuzda yüzdüm öğle yemek yemedim hamam masaj tek kaçamağım akşam yediğim profiterol yemekte bile abartmadım şimdi de canlı müzikte accık oynayıp keyif çatacam
toplight hotelde
sız pastama laf edın sahnur hersey dahıl acık bufede haftasonu gecırsın buradan ıfsa edıyorummmmm
![]()
bundan sonra böyle muhabbetleri uzatıp gidenlere küsücem kızınca da durmuyonuz siz.. kız sana da diyom orti hanımHaklısın gercekten özge yaaa bu nılgın cok ayıp edıyor aksam aksam tarıf yazmış ustune ustlukelinden gelse resım koyacak bır de
![]()
Yok cok degıl ıdeal bence de. Sadece 3 defa ust uste hamılelik atlattım, 1 dusuk,1tanesı karnımda öldü 4 aylıkken. Ondan 5 kg fazlayla basladım. Sonuncuda kan oıhtılasmasından hergun karnımdan ıgne vuruldummmBaktim olaylar var esimin telefonuna gecis yaptimsimdi anlatin bakim kim dusurmus o kalorili seyleri akliniza bi boy olcusunu alalim
Bence 13 kg cok asırı degil sekerim![]()
Evet franbuazlı pastalara motive tavan :))Ben burada 5. Takımı motıve edıyorum kaptan gecelere akıyorrrr eglence muzık acık bufe ayıptır ya nasıl kaptanlık buuuu
toplight (2dk da cok pis harcarımmmmm
)
Kaptansın sen yaaa köy yanıyor buradaaa yaaaa taranmanın sırası mıtakında havuclu kekler franbuazlı pastalar havada ucusuyorrr
yazık bıze yaaa demoralize yız sen muzık dınle olcak iş miiii
![]()
Nilsub mu servey olcak o pasta yiyen o tarif isteyen o burda yalanan biz
Felaket tellalligi yapmayin kiz korktum bak simdiÖnemli olan 5 ten sonrası cnm benim 2 şer 2 şer gelmişti dikkat! :)
Sefan olsun kaptanim benim yerime de eglen :)kız veysiş tüm gün havuzda yüzdüm öğle yemek yemedim hamam masaj tek kaçamağım akşam yediğim profiterol yemekte bile abartmadım şimdi de canlı müzikte accık oynayıp keyif çatacam
Takim ayaklanmis resmen napmis bu Nilgun yahu ortaligi karistirmisbundan sonra böyle muhabbetleri uzatıp gidenlere küsücem kızınca da durmuyonuz siz.. kız sana da diyom orti hanımnilsub .. kıvranıyoz burda hormonal dengeler dalgalanıyo her daim valla ateşimi salarım üstünüze hee
Ördekcim napıyo bunlar yaa![]()
morordek ben akşam yaptıgım karnıbahar kısırını atıyom diyet diyet sız de yapın dıye sabah bı bakıyom pastalar borekler havada uçuşuyo.. küstüm oynamıyom ben yeeaa
gör sen de kaptanım gör
toplight harcadı seni elanın anası olacak hatun hemen buralarda
(oohh yaa şikayet ettim herkese
)
Ayıptır yaaaaa bır de profiterolll cıktı aksam aksammmmkız veysiş tüm gün havuzda yüzdüm öğle yemek yemedim hamam masaj tek kaçamağım akşam yediğim profiterol yemekte bile abartmadım şimdi de canlı müzikte accık oynayıp keyif çatacam
Şeker çıktı bende cnm ondan o kadar aldım sen yinede dikkat etFelaket tellalligi yapmayin kiz korktum bak simdi![]()
Sefan olsun kaptanim benim yerime de eglen :)
Takim ayaklanmis resmen napmis bu Nilgun yahu ortaligi karistirmisyemis mi onlarin hepsini peki? Tarif verdi falan diye okudum bi de sanki.. Ona gore bi ceza mi kessek napsak
Amaniiin daha neler duyacagiz...Nilsub mu servey olcak o pasta yiyen o tarif isteyen o burda yalanan biz
Senin puskevitine laf ettirmem 1 hafta lahana diyeti yapmissin azcik kacamak hakkin olsun... Sen yaz bana ozelden kos yetis ordegim de gelirim ben
Herkes senin gibi pasta bulamıyo napsın:))Ayıptır yaaaaa bır de profiterolll cıktı aksam aksammmm![]()
Ya yazmadım.
aynen öyle yiyen servey.. nilgünün düşünce suçu var sadece yavrularına yapmıştır o.. yedi mi bilemicem günahını almıym simdi.. ama servey yediii itiraf etti burda yaaaŞeker çıktı bende cnm ondan o kadar aldım sen yinede dikkat et
Servey yedi nilgüne ceza napıyosun kaptan
Nilgüüüün koş kız ceza yicen nerdeyse
Pasta bulamıyorsa ekmek yesinnnnHerkes senin gibi pasta bulamıyo napsın:))
Kedi gibi bakma yetkilerini kullan sekerim yardimci degil misin bas cezayi akillansinlarBugün kaçamak yapan herkese profilimdeki kedi gibi bakıyorum haberiniz olsun
Anladim canim ben o sekerden cok korkuyorum. Hatta sen daha takima gelmemistin baya bi muhabbeti dönmüstü aslinda :) seker yuklemesi yaptirsam mi yaptirmasam mi diye.. Ama yaptirmak lazim sanirimŞeker çıktı bende cnm ondan o kadar aldım sen yinede dikkat et
Servey yedi nilgüne ceza napıyosun kaptan
Nilgüüüün koş kız ceza yicen nerdeyse
Ya sarjım bıtıyor sarj aletı yok sımdı yanımda arkamdan konusursanız fururum sızııııaynen öyle yiyen servey.. nilgünün düşünce suçu var sadece yavrularına yapmıştır o.. yedi mi bilemicem günahını almıym simdi.. ama servey yediii itiraf etti burda yaaamorordek
![]()
Nası yani ben sorduğumda sen yazmıştın zaten öteki yediklerini bilmiyoruz ama ayy duymak bile istemiyoruz :)Ya yazmadım.matilda34 sordu sadece bır tanesını dedımmm ayrıca suan yasadıklarım aklıma geldı aglıyorummmm
![]()