Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok cok degıl ıdeal bence de. Sadece 3 defa ust uste hamılelik atlattım, 1 dusuk,1tanesı karnımda öldü 4 aylıkken. Ondan 5 kg fazlayla basladım. Sonuncuda kan oıhtılasmasından hergun karnımdan ıgne vuruldummm:KK61:ama sonunda melek yanımda şimdııı:KK61::KK61:
Yaaa cok gecmis olsun neyse ki su an evladin saglikla kucaginda, uzun saglikli omurleri olsun insallah.
Neyse hadi hamileyim bak beni de aglatma, o pastayi da gormezden geleyim bari :)) bol bol emzir bebisini bari de gitsin kaloriler. Sana cezayi emzirme olarak keselim en iyisi :)

Amaniiin daha neler duyacagiz...
Kiz servey servey dur accik da sana kizayim hadi tamam lohusasin da her yedigini yazma sekerim buraya. Burasi aç kurt dolu, birak pastayi, seni yerler :KK48:

Senin puskevitine laf ettirmem 1 hafta lahana diyeti yapmissin azcik kacamak hakkin olsun... Sen yaz bana ozelden kos yetis ordegim de gelirim ben :KK48:
:KK15::KK15:
Kedi gibi bakma yetkilerini kullan sekerim yardimci degil misin bas cezayi akillansinlar :KK70: ziplat sen onlari en iyisi :KK66:
Yazmıyom işte banane küstüm hepsine :KK12:
Ya yazmadım. matilda34 matilda34 sordu sadece bır tanesını dedımmm ayrıca suan yasadıklarım aklıma geldı aglıyorummmm :KK61:
Yemezler veysiye hanımm yemezler. öyle lohusa bunalımı tatlış boncuk dumanlı gözlerle kandıramzsın bizi :63: kocişini kandırırsın sen anca öyle :lülülü:
Ya sarjım bıtıyor sarj aletı yok sımdı yanımda arkamdan konusursanız fururum sızıııı:rolleyes:
:63::63::63:

Kedi gibi bakma yetkilerini kullan sekerim yardimci degil misin bas cezayi akillansinlar :KK70: ziplat sen onlari en iyisi :KK66:

Anladim canim ben o sekerden cok korkuyorum. Hatta sen daha takima gelmemistin baya bi muhabbeti dönmüstü aslinda :) seker yuklemesi yaptirsam mi yaptirmasam mi diye.. Ama yaptirmak lazim sanirim
Ben yaptırdım çıktı ona göre diyet uyguladım

Felaket tellalligi yapmayin kiz korktum bak simdi :KK48:

Sefan olsun kaptanim benim yerime de eglen :)

Takim ayaklanmis resmen napmis bu Nilgun yahu ortaligi karistirmis :KK11: yemis mi onlarin hepsini peki? Tarif verdi falan diye okudum bi de sanki.. Ona gore bi ceza mi kessek napsak
Kes cezasını ördeğim arkandayımmmm ayıp yaaaa ntttttt:eğlence:

Amaniiin daha neler duyacagiz...
Kiz servey servey dur accik da sana kizayim hadi tamam lohusasin da her yedigini yazma sekerim buraya. Burasi aç kurt dolu, birak pastayi, seni yerler :KK48:

Senin puskevitine laf ettirmem 1 hafta lahana diyeti yapmissin azcik kacamak hakkin olsun... Sen yaz bana ozelden kos yetis ordegim de gelirim ben :KK48:
Kendılerı sordu ben anlatmıyacaktımmmm

Essız tarıfsız bır duygu cok ozluyorum okımıldamayııı
Zamanla daha cok hissederim heralde su an hic emin degilim o mu degil mi, boyle igne batmasi gibi oluyor :)) hatta dun gece sanki tekme yemisim gibi bi anda bi sey batti karnima sanki ama yok artik daha degildir heralde dedim :)

Back
X